Maahanmuuttaminen

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Information.gif Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.

Maahanmuuttaminen on ilmiö, jossa ihminen muuttaa maahan. Se, muutetaanko maahan Marsista vai muualta ei ole merkittävää. Eikä muuton tarvitse tapahtua vierailta planeetoilta. Yleensä riittää että joku muunmaalainen muuttaa Suomeen. Tavallaan täsmällisempää olisi puhua suomeenmuuttamisesta, mutta kukaan ei jaksa, eivätkä maahanmuuttajat pidä "Suomeenmuuttaja"-nimitysestä. Kukapa haluaisi mamun sijaan tulla kutsutuksi suomuksi?

Maahanmuuttamiseen liittyy erityisiä ongelmia, jotka on käsiteltävä poliittisin ja eettisin näkökulmin – asia josta on syytä keskustella syvällisesti ilman poliittisen korrektiuden kahleita. Merkittävät maahanmuuttamiseen liittyvät ongelmat voidaan jakaa siihen, että maahanmuuttoa kannatetaan ja siihen että sitä vastustetaan. (Ja siinä ne tärkeimmät ongelmaluokitukset sitten olivatkin.) Maahanmuuttaminen onkin siitä mielenkiintoinen ilmiö, että maahanmuutto ilmiönä maassamme on lieveilmiöineen ja ongelmineen ovat olleet varsin maltillisia verrattuna siihen, mitä laajallelevinneitä levottomuuksia asiasta puhuminen on synnyttänyt puoluekentän kaikissa päissä.

Maahanmuuton puolustaminenMuokkaa

Maahanmuuton kannattajat korostavat usein sitä, että ulkomailta tulee Suomeen työntekijöitä. Eläkepommi, suurten ikäluokkien aikaansaama ikäjakauman mummoutuminen halutaan estää. Siksi maahan tarvitaan uusia ihmisiä. Tämä on perusteltu ajatus, sillä jokainen ihminen syntyy maahan jossa hän vie jonkun toisen työpaikan tai loisii jonkun toisen varoilla. Mutta silti tästä häviä-tai-häviä-kokonaisuudesta kasvaa yhteiskunta.

Tästä huolimatta ongelmana on se, että jos mietimme asiaa maahanmuuttajan taholta, niin heillä on useita maita johon he voivat mennä. Ja kaikista näistä maista he valitsevat maan jossa on Suomen ilmasto, Suomen ihana sosiaalinen ilmapiiri ja jossa he kohtaavat PerusSuomalaisen kansan. Se, että he valitsevat tämän ratkaisun vihjaa että kenties maahanmuuttajissa ei kenties noin yleisesti ole mitään vikaa, mutta jos vapaaehtoisesti tulee maahamme, niin siinä tapauksessa heissä kyllä on taatusti jotain vikaa. Isosti. Toisaalta, sen paremmin sopivat sekaan ja integroituvat kulttuuriimme.

Maahanmuuton vastustaminenMuokkaa

Ennen vanhaan maahanmuuton vastustaminen oli ymmärrettävää. Oltiin rasisteja. Pelko on ymmärrettävää. Nykyään ei olla rasisteja. Ei kukaan. Ja vaikka oltaisiin, niin tätä ei tunnusteta. Ennen maahanmuuttajiin suhtauduttiin myös kateudella. Ajateltiin että maahanmuuttajat menestyvät hyvin. Tulevat maahan ja vievät työpaikat ja hurmaavat naiset. Toki tässä kohden oli pakko miettiä sitä, minkälaisia laatukansalaisia nämä huolestuneet olivat, kun ajattelivat että kieltä osaamaton ja kulttuuria tuntematon tyyppi voisi vain suit sait tulla ja napata naiset ja työt itselleen. Mutta jatkoarvioiden koittaessa oli pakko huomata, että juuri tämän huomion todennäköisyys tavallaan vahvisti sitä pääargumenttia.

Nykyään maahanmuuttajille ollaan sen sijaan kateellisia. Kateellisia siitä että maahanmuuttajilla menee niin paljon huonommin. Eli maahanmuuttajat tulevat viemään töiden ja naisien sijasta työttömyyskorvauksia. Tämä luo toki positiivista itseluottamusta tavallisesti nöyrään ylen pessimistiseen kansaamme. Mutta tarkemmalla miettimisellä ei silti voi olla miettimättä sitä että olisikohan tässä siltikin kysymys kilpailusta. Että pelätään että maahanmuuttaja tulee sille työttömyystuelle, jolla itse ollaan. Että ongelmana ei ole loisiminen vaan se, että jos moni loisii, loisiville jää naamaa kohden vähemmän.

Maahanmuuton vastustamisen ongelmatMuokkaa

Maahanmuuton vastustamisen ongelmana on se, että ulkomaanelävät raiskaavat naisia. Jengit hakkaavat nuoria ja vanhuksia. Tämä voitaisiin tietenkin hoitaa vaatimalla rankempia rangaistuksia raiskaamisesta ja henkilökohtaiseen koskemattomuuteen käymisestä, mutta esteenä on se, että feministit valehtelisivat siitä että valkoihoiset miehet raiskaisivat heitä. Ja miehiseen väkivaltakulttuuriin puuttuminen olisi kukkahattutätien hyysäämistä, kun miehet hoitavat asioita keskenään kunniakkaasti.

Salaliitto kantaväestön korvaamiseksiMuokkaa

Joskus voi kuulla itseään viisaammilta huhuja, että vihervassarisuvakeilla olisi salaliitto kantaväestön korvaamiseksi maahanmuuttajilla. Mutta kun asiaa tarkastellaan mitä alkeellisimmallakin esikoululaisen loogikalla, voidaan huomata, että kyseessä on kaappirussofiilien trollailua ja ajattelun hämärtämistä – todellisuudessa asia on juuri päinvastoin.

  1. Ilmaston lämpeneminen vaikuttaa ennen kaikkea tiheästi asutetuilla lämpimillä vyöhykkeillä, tehden alueista pahimmillaan elinkelvottomia, mikä taas aiheuttaa ilmastopakolaisuutta. Varovaisten arvioiden mukaan Suomeenkin saattaisi tulla 1-5 miljoonan ilmastopakolaista, mikäli ilmasto lämpenee yli 1,5 celsiusastetta.
  2. Erilaiset maahanmuuttoa vastustavat, rajojen sulkemisesta fantasioivat ja kantaväestön korvaamisesta ja maahanmuuttajien invaasiosta vaahtoavat ryhmät, kuten Perussuomalaisten äänestäjät, SS (Suomen Sisu), SVL sun muut, kuitenkin perustavat eksistenssinsä ja identiteettinsä niin kutsuttuihin perinteisiin arvoihin, kuten yksityisautoiluun polttomoottorikäyttöisellä autolla, lihansyöntiin ja muihin ilmastonmuutosta kiihdyttäviin asioihin. On todennäköistä, että kyseiset tahot vähättelevät ilmaston lämpenemistä ja sen vaikutuksia, elleivät peräti suoralta[1] kädeltä kokonaan kiistä ilmaston lämpenemistä. Tällaisen asenteen voidaan olettaa johtavan ilmaston lämpenemistä kiihdyttäviin toimiin ja valintohin.
  3. Johtopäätös: Erilaiset nationalistiset, maahanmuuttovastaiset ja perinteisiä ja ”ikuisia” arvoja ja elämäntapaa kannattavat ryhmät ajavat politiikkaa, joka kiihdyttää ilmaston lämpenemistä. Tämän suora seuraus on ilmastopakolaisten hyökyaalto, ja kantaväestön korvautuminen maahanmuuttajilla. Pelkoihin vetoavalla retoriikallaan nämä ryhmät rapauttavat faktuaalista ja sensibiiliä diskurssia ja hämärtävät syy-seuraussuhteita ja totuutta. Tästä voidaan johtaa esikoululaisen logiikkaa käyttäen, että näiden ryhmien ja tahojen toiminta ja tuon toiminnan lopputulos on tavoitteellista ja tarkoituksellista, ja että nämä ryhmät ja tahot ovat aktiivisia toimijoita osana salaliittoa, jonka tarkoitus on räjähdysmäisesti lisätä maahanmuuttoa ja korvata kantaväestö, lisätä yhteiskunnan epästabiiliutta, tehdä Suomesta Kiinan kanssa kilpaileva voimaton halpatuotanmaa ja lopulta liittää Suomi osaksi Neuvostoliittoa tai Euroopan Liittovaltiota.

Katso myösMuokkaa

  1. 45 astetta yläviistoon kohotetulta
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.