Malline:Ajankohtaista-ylläpito

 • Jatkoa alempaan: tilanne näyttää tasaantuneen, sivusto toimii mukavasti kaikissa osoitemuodoissa. Uusimman päivityksen vaikutukset vaikuttavat tällä kertaa jäävän positiivisen puolelle: poistetut muokkaukset ovat menneet helvettiin tuoreista muutoksista, käyttäjiä on mahdollista estää muokkaamasta vain tiettyjä sivuja, ja mikä tärkeintä: raksittamalla sisäänkirjautuessasi ”Pidä minut kirjautuneena” saatat pysyä sisällä niin kauan kuin haluat! Ei vain muutamia minuutteja!
  --Kurin työtunnus (keskustelu) 24. marraskuuta 2020 kello 23.43 (UTC)
 • Hikipedia on käynyt läpi useita päivityksiä ja muutoksia syksyn aikana, toistaiseksi suurimman viikolla 47/2020. Olisimme varoittaneet käyttäjiä ja yleisöä ennalta, jos meille olisi asiasta mitään tietoa kantautunut. Isompia muutoksia on tähän mennessä havaittavissa ulkoasussa, tuoreiden muutosten siivilöintimahdollisuuksissa sekä ylläpitäjille tarjoutuneiden hienosäätöjen määrässä. Mullistusten seurauksena suuri osa tiedostolinkeistä oli välillä nurin, ja yhä osa näyttää toimimattomilta. Tästä vuodesta alkaen meillä on näemmä käytössämme myös koko Wikimedia Commonsin runsas tiedostokirjasto, mitä kannattanee hyödyntää kuvituksessa. Päivityksistä aiheutuu suurella todennäköisyydellä kaikenlaista outoa mobiiliversiossa ja sivustomme eri osoitemuodoissa (hikipedia.info, hiki.pedia.ws, hikipedia.org, hikipedia.ws). Ylläpito seuraa päivitysten etenemistä todennäköisesti vähintään yhtä hämmentyneinä kuin muutkin.
  --Napoleon (keskustelu) 19. marraskuuta 2020 kello 15.26 (UTC)
 • Siivosin Hikisitaatit. Se tarkoittaa, että poistin huonot sivut ja huonon sisällön sivuilta. Ei kestä kiittää. – Mainitussa nimiavaruudessa oli todella paljon luokatonta sisältöä – jopa etusivun sisältöluetteloon laitetuissa sivuissa lukuisia Vilkkuun kolmen sitaatin ”Jottei kukaan näkisi, miten kasvoni ovat paskassa, kun olen nuollut peräaukkoja seksileikeissä” Freud kysyttäessä, miksi hänellä on parta. -kysymys–vastausluomuksia vuodelta 2006. – Ainoat kaksi Hikisitaatteja pienempää nimiavaruuttahan olen vastaavasti siivonnut jo aikapäiviä sitten (opistosta tosin vain kurssitarjottimen, en luokkaa).
  --Kuri (keskustelu) 3. kesäkuuta 2014 kello 00.17 (UTC)Noin kolme kohtaa esillä. Siirrä vanhemmat viivan alle arkistoon.


 • Uusi käsite lupaavat sivut on luotu. Pieni mediaseuranta on laitettu alulle, ja sitä ei ole lupautunut päivittämään kukaan. Viikon yhteistyöartikkeli vaihdettiin edellisen viikon venyttyä hieman yli viiden vuoden mittaan. Hikisitaattien etusivulta poistettiin automaattisesti vaihtunut viikon sitaatti toistaiseksi, koska ”sitaattina” oli ollut punainen linkki, koska kukaan ei ollut tehnyt uusia. Yli neljään vuoteen.
  --Kuri (keskustelu) 25. helmikuuta 2014 kello 17.56 (UTC)
 • Ehh, en tiedä kuinka sanoisin tämän... Mutta Hikipedian artikkelimäärä vajosi... Kröhöm... Niin. Se sattui putoamaan alle 7000, vaikka milleniumraja ylitettiin jo hieman viime viestini jälkeen. Onneksi talouden Hikipedian rihmasienikasvusto on jälleen jatkanut levittäytymistään. Lisää asiasta täällä.
  -- "Ceterum censeo stultus esse delendam" - J0NESkeskustelu 5. kesäkuuta 2013 kello 15.36 (UTC)
 • Hikipedian artikkelimäärä ryömiskelee kohti 7000 tarinatuokion haamurajaa kohti. Ko. tiedon määrä kaatoi Hikipedian (ties kuinka monennen kerran) jotenkuten pitkäksi aikaa. Itse en ole tästä paljoakaan kärsinyt, olen nimittäin jälleen ollut aikasen epäaktiivinen (työ-, noh, pikemminkin velvollisuusasiat ovat olleet tiellä). But I´m on a comeback, baby.
  -- "Ceterum censeo stultus esse delendam" - J0NESkeskustelu 17. huhtikuuta 2012 kello 16.41 (UTC)
 • Hikiaineisto on siirtynyt uuteen järjestyksen aikakauteen. Aiemmin käytännössä käyttämätön Heh heh nimiavaruus on epävirallisesti, mutta sitovasti siirtynyt säilytyspaikaksi kaikenlaisille hauskoille teksteille, jotka eivät sovi Hikikirjastoon. Hikiaineistoon ovat tervetulleita kaikki huumoriarvoltaan ei-negatiiviset mökellykset, joiden muotoilulla ei ole paljoa väliä. Internettiä vanhemmat sähköposti-ketjukirjeet, vanhat keskustelupalsta-sarjatrollit sekä uudemmatkin kopiopastat ovat kaikki A-okei. Myös kaikenlaiset tarinat ovat tervetulleita Hikiaineistoon. Pervoille jutuille on jopa oma alisivunsa.
--MasterBlaster 28. helmikuuta 2011 kello 16.23 (UTC)
 • Hömppäpedia on lähes kokonaan lakaistu maton alta tuonelan tuolle puolen, paljoa ei enään ole jäljellä. Joitain artikkeleita pitäisi kuitenkin vielä luoda punaisten linkkien kannan harventamiseksi. Olkaa hyvät ja tarkistakaa nykyinen tila alla olevan (Pullamössön) viestin linkkien kautta.
  -- "Fossor delenda est" - J0NESkeskustelu 9. marraskuuta 2010 kello 10.05 (UTC)
 • Hömppäpedia on päätetty erottaa Hikipediasta. Ilmi on kuitenkin tullut, ettei kyseessä olekaan ihan yksinkertainen urakka: Vuosien varrella Hömpän lonkerot ovat ulottaneet itsensä kaikkialle Hikipediaan ja imeneet siitä energiaa sekä ravinteita luovuttaen vaihdossa isännälleen tajunnanräjäyttäviä hallusinogeenejä. Kokoontumisia asian tiimoilta on pidetty täysin päättömissä osoitteissa, kuten täällä, täällä ja vähän osuvammin täälläkin. Jokainen kynnellekykenevä on vapaa osallistumaan artikkelien "siivoukseen", "kitkentään" ja "puhdistukseen". Oletettavasti nyt edes foorumille saadaan jossain vaiheessa tälle sekasotkulle.
  --Pullamössö 29. syyskuuta 2010 kello 17.04 (UTC)
 • Neuvottelut Wikian kanssa ovat tyssänneet. Hikipedia pysyy siis ainakin toistaiseksi siinä missä onkin (siinä missä sitten ikinä onkin). Wikipedian vastaavasta paranneltua versiota edustava ylläpitäjien ilmoitustaulu on avattu.
  --Pullamössö 30. syyskuuta 2009 kello 12.29 (UTC)
 • Hikipedia käväisi vastentahtoisella aikamatkalla 11.9. Aika paljon roinaa katosi aikaparadoksin ahnaaseen kitaan. Mahdollisuuksia pelastaa edes joitakin kadonneista muokkauksista ym. tutkitaan. Mitään turhia toiveita ei kuitenkaan kannata elätellä. Katastrofin odotetaan jälleen aktualisoivan pitempään velloneen palvelimenvaihtokeskustelun.
  --Napoleon 13. syyskuuta 2009 kello 12.44 (UTC)
 • Ilman mitään kyselyjä on taas menty sössimään koko etusivu, tällä kertaa uudella Kuukauden nutipää -projektilla. Hikipedian ajankohtaisarvo siis paranee. Ikävä kyllä etusivun ulkoasu huononee. Mallineenpilkkomis- ja asemoimisapua otetaan vastaan.
  --Napoleon 18. heinäkuuta 2009 kello 12.00 (UTC)
 • Hikipediaan on avattu uusi projekti Hikiopisto. Opistoon on tarkoitus kerätä wikien muokkausta koskevaa materiaalia, mutta muitakin ideoita projektin käyttötavoista otetaan vastaan. Ideoitaan voi esitellä vaikkapa täällä.
  --Meteori 26. kesäkuuta 2009 kello 05.26 (UTC)
 • Hikipedian 14.12. tapahtuneen lyhytaikaisen kaatumisen jälkeen olemme hieman ajastamme jäljessä, ja 5. joulukuuta jälkeen tehdyt muokkaukset ovat kadonneet. Älkäähän hätääntykö. Toivon mukaan ne vielä sieltä palaavat takaisin...
  --Meteori 16. joulukuuta 2008 kello 14.30 (UTC)
 • Käyttäjät Ikkan, Napoleon ja Meteori on korotettu ylläpitäjiksi Peelon kappelissa pidetyssä juhlallisessa seremoniassa. B14 on rehabilitoitu riemusaatossa.
  --Napoleon 17. marraskuuta 2008 kello 19.05 (UTC)
 • Käyttäjä:Hjassanin keskustelusivulla käydään kiihkeätä polemiikkia siitä, pitäisikö Hömppäpedia siirtää Hikipediasta johonkin toiseen wikiin. Astu sinäkin rintamaan ja tuo mielipiteesi ilmi!
  --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 18. lokakuuta 2008 kello 12.38 (UTC)
 • Käyttäjä:Pesunöyhtä ja Käyttäjä:Luoma ovat tulleet nostetuksi byrokraattien ylvääseen kastiin. Myös täydennyksiä harvenneeseen ylläpitoreserviin harkitaan.
  --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 21. syyskuuta 2008 kello 16.49 (UTC)
 • Käyttäjä:B14 poisti oikeutensa, vandalisoitui ja lopetti. Käyttäjä:Wooohoookaan ei halunnut jatkaa ylläpitäjänä. Tässä ollaan sitten pää pikkuisen pyörällä itse kukin.

   --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 8. syyskuuta 2008 14.58

 • Käyttäjä:B14 on ylennetty byrokraatiksi. Kunnon despootin tapaan hän rajoitti ensitöikseen Käyttäjä:Tyräel Haara-Pallilan kansalais- ja ylläpito-oikeuksia sekä nostatti Käyttäjä:Black Eaglen jälleen rivimiehestä luotetuksi upseerikseen. Ajankohtaispalsta seuraa tilanteen kehittymistä kauhulla.
  --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 27. elokuuta 2008 kello 17.14 (UTC)
 • Lähes väkivaltaiseksi, tai ainakin erinäisten henkilöiden mielenterveydelle uhkaavaksi mielletty kiista Jokelan lukion marraskuisista tapahtumista kirjoittamisen suhteen on ratkennut, toivon mukaan kaikkille yhtä epämieluisalla tavalla.
  --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 18. elokuuta 2008 kello 12.58 (UTC)
 • Hikipedian 5000. artikkeli ilmestyi muutama päivä takaperin, vaikkei edes 4000. artikkelin henkilöllisyyttä ole täällä ilmoitettu...
  --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 18. elokuuta 2008 kello 12.58 (UTC)
 • Hikipediaan valittiin äänestyksellä ylläpitäjiksi Käyttäjä:Wooohooo, Käyttäjä:Traani, Käyttäjä:Luoma ja Käyttäjä:Black Eagle. Satunnaisilla sotkijoilla ei ole mitään toivoa saada nimensä jätetyiksi Hikipedian Historiaan.
  --Luoma  22. tammikuuta 2008 kello 13.39 (UTC)
 • Hikipedian MediaWiki päivitettiin versioon 1.12a ja Uncyclopedia-projektien palvelimia uusittiin. Mahdollisia ongelmia jahdataan ja lahdataan. Tietokannasta katosi joukko 9.–14. tammikuuta tehtyjä muutoksia. Hups, sori.
  --JAT 15. tammikuuta 2008 kello 23.48
 • Hikipedian 4000:nnen kunnon artikkelin juhlapäivä lähestyy. Lähde? Innokkaimmat käyttäjät kärkkyvät jo nyt valmiin artikkelin kanssa ja kursori tallenna-namikan kohdalla. Lisäksi myös Wikipedian täytyy myöntää Hikipedian olevan ”tarpeeksi merkittävä” omaksi artikkelikseen.
  --Hjassan 24. syyskuuta 2007 kello 12.40
 • Hikipedia saavutti toistamiseen naisellisen 3000 artikkelin rajapyykin artikkelilla Almanakka Tero 18. toukokuuta Almanakka. Ööö... Tai ehkäpä ensin äänestämme, mikä niistä olisi tarpeeksi lehdistöä mairitteleva.
  --JAT 5. maaliskuuta 2007 kello 21.35
 • Ilman ennakkovaroituksia, tunnusteluja ja varsinkaan äänestyksiä hiipi Hikipediaan aivan uusi systeemi: artikkelien aliarviointi. Kaikki te kaksi, joita kiinnostaa parantaa tekstiänne muiden antaman palautteen pohjalta, riemuitkaatte.
  --JAT 18. tammikuuta 2007 kello 23.24
 • Hikipedian MediaWiki on päivitetty versioon 1.9a ja muutamia uusia laajennuksia on asennettu. Mahdollisia ongelmia jahdataan ja lahdataan.
  --JAT 15. joulukuuta 2006 kello 10.24
 • Vandaalien kiusaksi Hikipedia sai kolme uutta ylläpitäjää. He ovat Cthulhu, NPOV ja Pesunöyhtä. Valitukset valintaprosessista voi lähettää latinaksi Uncyclomedian päämajaan.
  --JAT 15. joulukuuta 2006 kello 00.40
 • Pitkään innolla kaivattu Hikisitaatit sai uudistetun etusivun ja projektilogon. Kaikki kehitysehdotukset otetaan edelleen ilolla vastaan. Logoista voi marmattaa täällä ja muusta sisällöstä Kasvihuoneessa aloittamalla uusi keskustelu.
  --JAT 5. joulukuuta 2006 kello 22.50
 • Foorumi, Hikikirjasto, Hikinews ja Hiktionary saivat uudet logot, jotka näkyvät tutun keskisormen tilalla Monobook-ulkoasua (sivuston oletus) käyttävillä käyttäjillä. Kaikki te, joilla on tippaakaan graafista lahjakkuutta tai edes ideoita, suunnatkaatte foorumille kertomaan, kuinka logoista tulisi vielä parempia.
  --JAT 3. joulukuuta 2006 kello 00.28
 • Hikikirjaston etusivu sai hieman parannetun ilmeen. Uncyclomedian pääjohtaja Sophia ei kuitenkaan odota sen suurempaa yleisöryntäystä.
  --JAT 30. marraskuuta 2006 kello 23.47
 • Jari Sarasvuon kirjoittama Zen ja Hikipediaan kirjoittamisen taito -opas julkaistiin suuren kohun saattelemana. Nyt sinäkin voit olla yhtä hauska kuin ylläpitäjät. Ja he voivat olla vielä hauskempia. Opas on luettavissa ohjesivulla.
  --JAT 16. syyskuuta 2006 kello 17.30
 • Uusittu Ajankohtaista-sivu näki päivänvalon. Kiitämme käyttäjä Miihkalia pohjatyöstä!
  ~JAT 5. syyskuuta 2006 kello 10.46
 • Suuressa puhdistuksessa yhden yön aikana hävisi yli 400 nimityhmäilyä. Kukaan ei jäänyt kaipaamaan niitä.
  ~JAT 4. syyskuuta 2006 kello 23.59 (EDT)
 • Joka peelon kovasti odottama Näin vandalisoin Hikipedian tyylillä -opas julkaistiin vihdoin ja viimein. Et takuulla aiemmin tiennyt Hikipedian kuvagalleriaominaisuudesta mitään! Vapise Ii2. Opas on luettavissa ohjesivulla.
  ~JAT 4. syyskuuta 2006 kello 15.04
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.