Matti Putkonen

Sandglass vermin .svg Päivitystä kaivataan!
Tämä artikkeli ei ole ehkä paskaa, mutta se kaipaisi kipeästi päivittämistä.
Lisätietoja: RÄJÄHTÄVÄT LEPAKOT
Ole siis reippaampi kuin se, joka lisäsi tämän laatikon tähän, ja tuo artikkeli tähän päivään.
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, sivu saattaa kiinnostaakin!

Matti Putkonen (s. 1950 Helsinki) on suomalainen ikikrapulaisen näköinen ay-jyrä ja -moukari, medialukutaidoton viestintäpäällikkö, seksuaalirikollinen ja perussuomalaisten työmies, joka on valmis ottamaan kunnian Suomen viidennestä ydinvoimalasta, kunhan se ehkä mahdollisesti joskus vielä valmistuu.

Putkonen sai tarpeekseen SDP:stä, kun hänenlaisensa ihmiset eivät olleet enää ainoita, joilla oli puolueessa merkitystä. Viher vassari feministi huorien vainoama miesparka löysi uuden poliittisen kodin Perussuomalaisista, missä öykkärimäinen örvellys, sikamainen käytös ja yleinen vittumaisuus vielä kukoistivat pienellä eliitin inkvisitiodiktatuurista vapaalla vyöhykkeellä. Perussuomalaisiin Putkonen toi Metalliliitosta ja muista toimistaan vankan PR-kokemuksensa sekä myös Perussuomalaisten ilmastopoliittisen ohjelman, jälkimmäisen copy-pastella.

Kotiuduttuaan Perussuomalaisiin Putkonen on toiminut puoluetoimistolla demokratian ja läpinäkyvän vallanjaon parhaiden oppien mukaisesti nimikkeellä työmies. Tämä tarkoittaa sitä, että Putkosella on valta komentaa kansan valitsemaa kansanedustaja Pirkko Ruohonen-Lerneriä, jonka muut puolueen kansanedustajat ovat valinneet eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi. Viestintäammattilainen Putkonen ryssi tuttuun tapaansa viestinnän totaalisesti läksyttäessään Ruohonen-Lerneriä siitä, että puolueen eduskuntaryhmä oli katsonut, että kansanedustaja James Hirvisaari oli vahingoittanut puoluetta olemalla reagoimatta murrosikäisen eduskunta-avustajansa vekkulisatiiriin.[1]

Viestintäguru lähetti Ruohonen-Lernerille tarkoittamansa sähköpostin ties kenelle ja syytti sitten etelän mediaa, kun perussuomalaiset itse päästivät viestin julkisuuteen. Tämän episodin vi(isas)tuttamana Putkonen julkaisi tiedotusvälineille suunnatun viestin, jossa kehotti mediaa toimimaan yhdessä Perussuomalaisten kanssa Perussuomalaisten eduksi. Putkosen mukaan Perussuomalaisista tulee kirjoittaa vain mukavia asioita, tai muuten puolue murtaa lähdesuojan! xO[2] Putkonen ei ammattiviestijänä tunnusta minkäänlaista viestintäsuojaa, ja Perussuomalaisten puoluetoimistolla koko lain takaama kirjesalaisuuskin on sivuutettu, koska se nyt on heidän oma käytäntönsä. Maassa jonkun muun tavalla.[3]

Putkonen tunnetaan piireissä reteenä vanhana raiskaajana.[4] Tämä on perussuomalaisissa OK, sillä Putkonen ei ollut vielä rikoksen tapahtuma-aikana neekeri.

Matti Putkonen Hikinewseissä

Aiheesta muuallaMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.