Stop hand.png Mies on julistettu idiootiksi, sillä hän on tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Saapas valmistelee kunnianloukkauskannetta, koska vertasimme sitä häneen.
Nyt on mies!

Mies on ihmislajin edustaja, jolla on siitin eli penis (ellei hän ole transvestiitti, jolloin hän on nainen). Siitin on putkilon muotoinen uloke, joka on suureksi haitaksi miehen keskittymiselle. Usein miehet taistelevat pitkään miettiessään, olisiko hyödyllisempää työskennellä vai kosketella siitintä loppupäivä. Miehet ovat tunnetusti yhtä tyhmiä kuin puolikkaan koiran puolikkaat aivot. Tämä tekee heistä kaikkeuden toisiksi viisaimpia olentoja.

Käyttäytyminen

 
Pienipeniksisen miehen tunnistaa suurista lihaksista, joilla soidinmenoissa kompensoidaan peniksen lyhyyttä – tiettyyn rajaan asti.

Reviiri

Miesten reviiriin kuuluu sohvan ja television välinen alue, jolle astuminen jääkiekko-ottelun aikaan voi osoittautua kohtalokkaaksi. Miesten muuttoreitit haarautuvat sohvalta jääkaapille ja vessaan (ja sänkyyn, jos miehellä on oikeanlaista seuraa).

Miehen reviiriin kuuluu myös useissa tapauksissa myös auto. Suuri osa normaaleista miehistä elää lähes symbioottisessa suhteessa autonsa kanssa. Mies, jolla ei vielä ole autoa, hankkii sellaisen kahdesta syystä.

  1. Mies hakee autosta kohdun tapaista turvallista paikkaa, jossa ei tarvitse pelätä hylätyksi tulemista. Useimmat äidit eivät toistuvista pyynnöistä huolimatta suostu ottamaan miestä takaisin kohtuun, joten auton hankkiminen värisevän egon rauhoittamiseksi on välttämätöntä.
  2. Parittelemaan pääseminen.

Parittelu

Vaikka yritys on kova, useimmat miehet eivät parittele. Miehillä on kyllä monia kohteita, joiden kanssa he haluaisivat paritella, mutta suurimmaksi ongelmaksi muodostuu yleensä se, että kohdetta ei saa mahtumaan näyttöruudun läpi. Miehet korvaavat parittelun liikuttelemalla käsiään rytmikkäästi. Osalle miehistä tämän tyyppiset refleksit ovat riittäviä, eivätkä he edes yritä paritella. Tällainen on johtanut länsimaissa väestönkasvun pienentymiseen. Ilmiön syyksi arvellaan naisia.

Elimet

Miehillä on kaksi jalkaa ja kättä. Tärkein osa miehen vartaloa on jo aiemmin mainittu siitin. Siitin on ainoa asia, jota miehet rakastavat parittelun ja ryyppäämisen lisäksi. Monet miehet antavat siittimelleen nimen ja puhuttelevat sitä kuin perheenjäsentä.

Siittimen koko on jatkuva miesten mielenkiinnon kohde. Jostakin syystä kaikilla miehillä on keskimääräistä siitintä suurempi elin. Tämä pakkomielle voidaan johtaa kaavaksi isompi = parempi. Tällainen ajattelumalli on ollut haitaksi ihmiskunnalle, ja siitä on seurannut läpi historian kaikenlaista moskaa, kuten esimerkiksi Titanic (sekä laiva että elokuva).

 
Keksitkö muka tällaisen olemassaololle hyvän syyn?

Elämä

Olemassaolon tarkoitus

Luotettavin miesten olemassaoloa koskeva teoria on vielä tieteellistä todistusta vailla, mutta sen mukaan miehen kehittivät eräät hiivasienet saadakseen omille geeneilleen laajemman levinneisyysalueen. Mies toimii muun muassa oluenpanijana ja -kuluttajana, minkä ansiosta hiivat ovat monipuolistuneet ja jalostuneet. Hiivojen ponnistelu korkeammalle tietoisuuden asteelle edellyttää miehen kuljettamista evoluutioketjussa vielä muutamia kymmeniä tuhansia vuosia.

Elinajan odote

Miehet elävät keskimäärin 62–68-vuotiaiksi. Tämä on noin kymmenen vuotta vähemmän kuin naisten vastaava keskiarvo. Syyksi on epäilty sitä, että naiset imevät elämän kumppanistaan. Liiallinen runkkaaminen on toinen mahdollinen syy. Masturbointi nimittäin aiheuttaa sanavaraston kuihtumista, ja useimmat miehet eivät murrosiän ohitettuaan osaa muodostaa enää yli viisikirjaimisia sanoja. Tämä ei onneksi vaikuta negatiivisesti miesten elämänlaatuun, sillä viisi kirjainta on riittävä määrä, jolla Google pystyy tarjoamaan miesten tarvitsemat asiat (porno, pillu, bisse, seksi, huora, jäkis).

Luontainen kirosanojen viljely ja sosiaalisten taitojen puute on kolmas miesten keskimääräistä elinaikaa laskeva tekijä. Kyvyttömyys tulla toimeen toisten miesten kanssa purkautuu yleensä mielivaltaisena teurastuksena (historioitsijat suosivat termiä sota). Naiset onnistuvat välttämään nämä purkaukset, jolloin he pääsevät keskiarvossa jälleen pari vuotta edelle.

Rooli

 
Mister Universum juhlimassa

Miehen rooliin kuuluu paritella mahdollisimman monen naaraan kanssa. Ihmiset kuvittelevat usein, että tämä on helpointa saavuttaa raiskaamalla. He kuitenkin unohtavat kaksi asiaa: 1) edellä sanottu on täysin totta, 2) raiskaus ei ole mikään vitsi, ellei raiskaaminen kohdistu sirkuspelleen, jolloin raiskaaminen on ratkiriemukasta.

Homoseksuaalisesti virittyneillä itämaisilla ihmisillä on toisenlainen käsitys miehen roolista. Ying- ja yang-symboolit kuvaavat miehuuden valoisuutta, aktiivisuutta, kirkkautta ja luovuutta ja naisellisuuden passiivisuutta, salamyhkäisyyttä ja maaelementtiä. Tiibetissä tunnettiin tarkempi ja vähemmän mustavalkoinen määritelmä, jonka mukaan mies on luonnollisessa sukupuoliroolissaan, joka syntyy, kun hänellä ei ole fyysisiä siteitä jälkikasvuunsa ja hän voi olla esimerkiksi matkoilla, myötätuntoisempi kuin nainen ja nainen kotia hallitsevana persoonana taas viisaampi kuin mies.[1] Länsimaihinkin tämä roolijako näyttää sopivan, vaikkakin siellä on perinteisesti ymmärretty miehen seikkailujen olevan viisautta, jota naisen taidot taas eivät ole. Tähän viisauden eli sofian luonnetta koskevaan luuloon syynä on muun muassa länsimaisten miesten typeryys.

Käyttöohje

Kuten viime vuosisadan aikaiset autot, mieskin käynnistetään veivaamalla. Muutaman kymmenen sekunnin veivaamisella mies saadaan käyntiin, jolloin se voidaan laittaa suorittamaan erilaisia kodin pikku askareita. Tarvittaessa veivaus voidaan toistaa; toistamisen tarve riippuu miehen merkistä ja vuosimallista. Miestä käynnistetäessä on kuitenkin syytä olla varovainen: veivin liiallinen käsittely voi johtaa ns. laukeamiseen, jolloin miehellä ei ole mitään käyttöä ainakaan vuorokauteen. Toisaalta miehen saa helposti pois jaloista juuri tällaisella useamman minuutin veivaamisella aiheutetulla reaktiolla.

Matemaattinen määritelmä

 
Joskus on väitetty, etteivät miehet ajattele muuta kuin seksiä. Lahjoituksena saamamme aivot eivät kyseenalaista väittämää...

Miestä voidaan koettaa määritellä matemaattisesti. Hikipedian asiantuntijoiden kaava vaatii tosin vielä piirun verran hiomista, mutta tällä hetkellä se menee suurin piirtein näin:

Ensin oletamme, että mies on seksin määrä kerrottuna siihen uhratulla työllä.

Mies = Seksi × Työ

Ja fysiikan lakien mukaan (kävithän lukion, ennen kuin luet tätä?) työ on Voima kertaa matka.

Työ = Voima × Matka

Siispä:

Mies = Seksi × (Voima × Matka)

Tässä kohtaa todistus menee hieman virittelyksi, mutta voimme ehkä silti johtaa siitä hieman lisää informaatiota. Olkoon matka vakio, jolloin selviää, että Voima on kääntäen verrannollinen seksin määrään. Mitä enemmän miehellä on seksiä, sitä vähemmän hänellä on Voimaa – ja sama toisinpäin. Näin ollen mikäli miehellä ei ole elämässään juurikaan (tai ei lainkaan) seksiä, hänellä on valtava määrä Voimaa, jolloin hänestä voi tulla esimerkiksi jedi. Tämä selittää osaksi sen, miksi Tähtien sota -fanien joukossa harvoilla on naisseuraa.

Voimme olettaa, että seksi on laatuaikaa, siis aika korotettuna toiseen potenssiin (Seksi = Aika2). Ja miehille seksi on yhtä kuin nainen, joka taas on vaatii aikaa ja rahaa (Seksi = Nainen = Aika × Raha). Lisäksi tiedämme, että aika on rahaa, joten pääsemme määritelmässä eteenpäin:

Mies = (Voima × Matka) × Seksi = Massa × Kiihtyvyys × Etäisyys × Aika2
Kiihtyvyys = Etäisyys × Aika–2
Mies = Massa × Etäisyys2

Miehiä voidaan siis mitata kilogrammametrien toisella potenssilla. Massan saa helposti selville puntarilla, ja etäisyys on helppo mitata juttelemalla miehelle ja katsomalla, kuinka pitkälle tyhjyyteen hänen lasittuneet silmänsä tuijottavat.

Vaihtoehtoinen määritelmä

Toisaalta voimme todeta, että edellä oleva on todennäköisesti naisen päättelemää, sillä onhan laajalti tunnettua, että:

Mies = Nainen - Naisen logiikka + Miehen logiikka + Ajotaidot + Miespuoliset sukuelimet

Katso myös

Viitteet

  1. Tämän määritelmän totuudenmukaisuus on kyseenalaista, sillä koko Tiibet ei edes ole voittanut itsenäisyystaisteluaan. Vastaavasti mm. kansallissosialistinen käsitys naisen järjettömyydestä ei ole oikea, koska natsit eivät voittaneet toista maailmansotaa.


Miehiä

Fiktiossa
Teräsmies - Kivimies - Megamies - Ihmemies - Lepakkomies - Hämähäkkimies - Vesimies - Scatman

"Elämässä"
Ammattimies - Esimies - Äidin uusi mies - Palomies - Setämies - Virkamies - Pieni vihreä mies - Aviomies - Tason mies - Tosimies - Pelimies - Hupparimies - Risumies

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.