Tämä artikkeli on vanhahikipedialainen ja saatettu säästää vain antikvaarisista syistä.
Jatka omalla vastuulla.

”Ainakin me ollaan paljon älykkäämpiä kuin ne missut.”

~Demittäjä

”Ou boys!”

~Tavallinen lausahdus missunovelleissa

”Kassit seisoo”

~Missun ymmärrys erektiosta

Miss Mix on liittoutuneiden 97-lissujen ylläpitämä keskustelusaitti. Missmixiläiset tai missut puhuvat Miss Mixissä surkealla maulla kirjoitetuista seksinovelleista ja kihertävät niille ja saavat feikkiorgasmeja, joista sitten juoruavat myöhemmin muiden missuystäviensä kanssa. Miss Mix osoittaa erittäin huonoa makua ja hajua. Kaikkien kannattaisikin kiertää se kaukaa, ellei löydy halua kärventyä helvetissä.

HistoriaaMuokkaa

Miss Mix perustettiin vuonna 10000000ekr. mutta kohderyhmä oli silloin sen verran suppea, että sivut suljettiin. Sivut avattiin uudelleen vuonna 1915 kun kohderyhmä oli kasvanut tarpeeksi suureksi. Missmixiläisillä on aina ollut jotain erimielisyyttä demittäjien kanssa ja heidän välillään onkin tällä hetkellä käynnissä suoranainen ydinsota kun demittäjät pommittavat missuja rieseneillä ja missut huutelevat heille "LoL!" "IhQ" ja niin edelleen.

NarkkuMuokkaa

Narkku on missujen keskuudessa olevan erittäin hyvän rakkausnovellin päähenkilö. Demittäjät lukevat siitä iloisin mielin ja fanittavat sitä tosissaan. Narkku on kuuluisa siitä, että hänellä on kalpea ja suklaanruskea iho sekä siniset ja vihreät silmät. Hänen hiuksensa alkavat iltaisin kiiltää kultaisina auringonvalossa. Narkulla on taito saada ensisuudelma tuntumaan paljon aikaisempia suudelmia paremmalta. On huhuttu, että Narkku saattaisi vielä viedä Maailman seksikkäin mies -tittelin ja ohittaa jopa Robert Pattinsonin himottavuudessa. Narkun ympärille on perustettu paljon yhteisöjä ja hänen uskotaan olevan yhden yön juttu.

~HAIL NARKKU~

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.