Moottorisahamurhaaja

Tämä artikkeli on vanhahikipedialainen ja saatettu säästää vain antikvaarisista syistä.
Jatka omalla vastuulla.

”Ei aivan yllä kirvesmurhaajan tasolle.”

~Asiantuntija

Moottorisahamurhaaja on ihmistyyppi, joka tuntee viehtymystä moottorisahan jylyyn ja suolenpätkiin. Hän on niitä henkilöitä, joista äitisi yrittää yritti pitää sinut erossa. Heitä esiintyy kaikkialla maailmassa, mutta eniten Teksasissa, nk. moottorisahamurhaajien "Luvatussa maassa".

Tietoa

Mistä tunnistat Moottorisahamurhaajan?

 
Mallikappale

Moottorisahamurhaajan tunnistaa tavallisesti siitä, että hänen aseistukseensa kuuluu lähes poikkeuksetta Moottorisaha. Tämä merkittävä ero erottaa Moottorisahamurhaajan Kirvesmurhaajasta tai Pommimiehestä. Tavallisesti Moottorisahamurhaajat peittävät kasvonsa jollakin, useinmiten sukkahousuilla tai lätkämaskilla. Myös pitkät kalsarit tai bokserit ovat olleet aloittelevien Moottorisahamurhaajien suosiossa.

Miten ryhdytään Moottorisahamurhaajaksi?

Moottorisahamurhaajaksi ryhtyminen on yksinkertaista. Noudatat edellämainittuja pukeutumisohjeita ja saavutat heti kunnioitusta, mutta hyvältä Moottorisahamurhaajalta vaaditaan muutakin kuin asiaankuuluva vaatetus.

Tekniikka on yksi näistä seikoista. Monet kuvittelevat, että Moottorisahamurhaajalle riittää, kun pistää lätkämaskin kasvojensa peitoksi ja lähtee kaduille riehumaan. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa vaan on tyypillinen aloittelijan virhe, joka johtaa useinmiten poliisikuulusteluihin ja psykiatriseen hoitoon. Ensinnäkin, Moottorisahamurhaajan tulee asua jossakin syrjäisessä paikassa, mieluiten metsän keskellä erakkona ja lähteä sieltä öisin haahuilemaan pitkin lenkkipolkuja uhrien löytämiseksi.

Useimmat nuoret Moottorisahamurhaajat pitävät moottorisahaansa päällä koko "jahdin" ajan, mutta kokeneet teurastajat tietävät jo, että moottorisahan moottorin tasaista tykytystä varmempaa tapaa ajaa ohikulkijat karkuun ei olekkaan. Ammattilainen käynnistääkin sahansa vasta uhreja havaittuaan, mistä päästäänkin seuraavaan ongelmaan, eli moottorisahan käynnistämiseen. Joskus saha ei käynnisty vaikka kuinka nykisit narusta, jolloin suositellaan sahan huoltoa. Tämä ei kuitenkaan useinmiten ole mahdollista ihmismetsästyksen aikana, joten onkin suositeltavaa, että Moottorisahamurhaaja tarkastaisi välineensä aina ennen suunniteltua hauskanpitoa.

Millainen Moottorisahamurhaaja on kaverina?

Jos luit edellämainitun kappaleen Miten ryhdytään Moottorisahamurhaajaksi, mutta se ei ole sinulla aikamuksena, mikset silti ottaisi Moottorisahamurhaajaa kaveriksesi? Tämä kappale käsittelee Moottorisahamurhaajan plussia ja miinuksia sydänystävänä. Seuraavan arvostelun tehnyt hikipedisti löydettiin viime viikonloppuna Vihdin metsistä. Rauha hänen muistolleen ja suruvalittelut vaimolle, ottolapsille, vahinkolapselle ja kolmelle aviottomalle lapselle Sambiassa, unohtamatta tietenkään hänen kymmentä rakastajattartaan.

Hän ei myöskään ole luotettavimpia kavereita, mitä ihmisellä voi olla, sillä hän saattaa joka hetki suunnitella sinun halkaisemistasi hienolla sahallaan. Lisäksi Moottorisahamurhaaja saattaa aina olla valmis tekemään pahaa perheellesi, kavereillesi tai tyttöystävällesi (Tosin, koska luet Hikipediaa, on todennäköistä, ettei sinulla mitään näistä, jolloin Moottorisahamurhaajakin on loistava lisä pienehköön ystäväpiiriisi).

Moottorisahamurhaajan ongelmat kaverisuhteessa kanssasi ovat kuitenkin pienet verratuna hyötyihin. Parhaimmillaan Moottorisahamurhaaja on kaverina kun jos joudut kiusatuksi. Tällöin Moottorisahamurhaaja on helppo ylipuhua auttamaan sinua kysymällä tältä, miltäköhän kiusaajani sisuskalut näyttävät? Moottorisahamurhaajan kanssa ei myöskään aika käy pitkäksi, sillä hänen moottorisahansa kaipaa aina huoltoa ja erilaisten sahamerkkien koekäyttäminen on lysti tapa viettää iltapäivä Moottorisahamurhaajan kanssa.

Moottorisahamurhaaja on loistava ystävä, jos tykkäät samoilla luonnossa tai nautit pitkistä kuutamokävelyistä metsän siimeksessä. Saa raitista ilmaa ja nauttia kauniista luonnosta. Tietenkin on plussaa, jos sinua eivät häiritse ohikulkijoiden tuskankirkaisut ja moottorisahan mylväisyt. Muita luontoääniä, joihin joudut Moottorisahamurhaajan kaverina tottumaan, ovat lihan rusahdukset, veren roiskahdukset sekä pöllön huhuilu.

Joitakin moottorisahamurhaajia

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.