Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Information.gif Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.

”Silloin kun MINÄ olin nuori....”

~Corolla-Jari, 27v, Seinäjoki

Mopoauto on akkuporakoneen moottorilla toimiva muovinen, angstisille, itsetuhoisille kakaroille ja kärttyisille, niin ikään angstisille ja itsetuhoisille vanhuksille suunniteltu itsemurhaväline. Mopoauto on kuoleman hetkeä lähemmäksi tuovien ominaisuuksiensa johdosta myös loistava väline perheenisille ja -äideille poistaa elämästään niin ärsyttäviä kakaroita kuin myös kurttuisia, kärttyisiä vanhuksia. Riittää hankkia eliminoitavalle henkilölle lahjaksi mopoauto, ja ennen pitkää siinä sitten kelpaakin kierrätysmuovinkappaleiden seasta ihmisen jäännöksiä säkkiin kerätessä päivitellä, että "ah ja voih, kuinka se nyt tällä lailla", samalla kun peittelee helpotuksen huokauksiaan.

Mopoauton ylimitoitetun hinnan vuoksi köyhempien isien ja äitien on saatava ei-toivotut lapset ja vanhukset mopoautojen kyytiin jotenkin muulla tavoin kuin hankkimalla heille oma mopoauto. Lasten tapauksissa tämä on onneksi helppoa, sillä mopoautojen sisäosat vetävät lapsia puoleensa. [1] Vanhusten kyseessä ollessa lupaavia tuloksia on saatu mm. kertomalla, että mopoautokyytin päässä odottaa ilmainen Scandinavian Hunksien keikka.

Jos ei-toivotun henkilön mopoautovälitteisellä eliminoitumisella alkaa olla ajallisesti kiire, tämän voi ohjata nettisivuille, joilla paljastetaan, että mopoauton moottori itse asiassa jaksaa kuljettaa kevyttä muovikoppaa huomattavasti nopeammin kuin sitä ärsyttävän laahaavaa viittäkymppiä. Varsinkin lapset innostuvat tästä yli kaiken. Pienellä nikkaroinnilla mopoauto alkaakin porhaltaa sataa tai vaikka kahta, ja kun mopoauto kivetykseen kilahtaa ja lentää katon kautta ympäri, niin johan se sielukin sinne taivaaseen vilahtaa. Samalla vaarantunee muutama ohikulkijakin, mutta meitä on täällä muutenkin ihan liikaa.

Katso myösMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. Vaikka virallisesti mopoautossa on vain yksi matkustajan istuin, mopoautoon on havaittu saattavan ahtautua jopa seitsemän lasta kerralla.
  Aivan kuten peniksesikin, tämä artikkeli on tynkä.
Auta Hikipediaa laajentamalla artikkelia.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.