Tämä artikkeli on vanhahikipedialainen ja saatettu säästää vain antikvaarisista syistä.
Jatka omalla vastuulla.
300px-Logo-nasa-800px.png

NASA (National Anal Study Administration) on Yhdysvaltain anaalintutkimuslaitos. NASAn henkilöstöön kuuluu 5721 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Houstonissa, Teksasissa.

HistoriaMuokkaa

NASA perustettiin vuonna 1946 heti toisen maailmansodan jälkeen palvelemaan Yhdysvaltain sisäasiainministeriötä. Pääasiallisena syynä oli tiedonkeruun helpottaminen amerikkalaisten ahtereista. Sodan jälkeiset vuodet olivat kovia anaalintutkijoille lähinnä kylmän sodan vuoksi, mutta 60-luvun hippiliikkeiden ansiosta NASA sai uusia ideoita.

Suuri pyllistys 1969Muokkaa

Nykyaikainen anaalintutkimus sai tähtihetkensä vuonna 1969, kun Neil Asstrongin ja Azz Aldrin pylläyttivät Moonshine-aluksensa Kuun kamaralle Mare Rectalium -tasangolle. Ikimuistettava hetki on NASAn ylpeydenaihe ja joka on heidän mielestään, suoraansanottuna perseestä.

Tutkimus viime aikoinaMuokkaa

NASAn tutkimukset ovat saaneet paljon julkisuutta niiden suuren tietellisen arvon takia. NASAlla on meneillään monta maailmanlaajuista ja maailmankaikkeudenlaajuista tutkimusprojektia.

RFT-tutkimusMuokkaa

80-luvulla aloitettiin järjestelmällinen tutkimus anaalien käytöksestä paineen alaisena. Hieman myöhemmin tutkimusta laajennettiin koskemaan koko maailman väestöä. Tiedonkeruu suoritettiin asentamalla ihmisten rektaalialueelle RFT (Rectal Function Transponder) -lähetin-vastaanotin tarkkailemaan anuksesta mm. tilavuusvirtaa, makutottumuksia, musiikkimakua ja seksuaalista aktiivisuutta. RFT-yksiköiden arkaluontoisen tarkoitusperän takia suurin osa on asennettu ihmisiin heidän nukkuessaan salaisten agenttien toimesta.

Tutkimustulosten perusteella on voitu saada ainutlaatuista tietoa anaalien käyttäytymisestä maailmanlaajuisesti. Erikoisimpia tuloksia saatiin näyttämällä Philadelphian kaupungin asukkaille kaapeli-tv:n kautta kuusi Max Hardcore -elokuvaa. Elokuvan aikana ja sen jälkeen kaupungissa olevien RFT-antureista saatujen tietojen mukaan naisiin kohdistuneiden anaaliyhdyntöjen määrä kasvoi 670 %.

RFT-tutkimusta on tehty myös Pohjoismaissa. Erityinen huomio on Ruotsissa, jossa naisiin kohdistuneita anaalipenetraatioita on miehiin kohdistettuja vähäinen määrä. Kymmenen vuoden keskiarvolla mitattuna miehiin kohdistuneita anaaliyhdyntöjä oli naisiin verrattuna lähes tuhatkertainen määrä. Ruotsin hallitus on myöntänyt asian.

Rectal ProbeMuokkaa

Rectal Probe -nimeä kantava ohjelma käynnistyi vuonna 1996. Sen pääasiallisena tarkoituksena on löytää avaruudesta ruskeita ja mustia aukkoja. Tehtävää varten on laukaistu RB-1-luotain. Syyskuussa 2000 RB-1 havaitsi uuden kohteen tutkallaan ja käväisi mittaamassa sen lämpötilan siltä puolelta, jonne ei aurinko paista. Lämpötilan havaittiin olevan liian korkea, joten ruotsalainen anaaliammattilaissvenssonautti Christian Böglesang kävi hoivaamassa kohdetta vauvatalkilla ja pasimysiinillä.

 
Marssilaiset osoittavat mieltään P.E.R.S.E.R.-projektia vastaan.

P.E.R.S.E.R.Muokkaa

P.E.R.S.E.R. (eng. Penetrative Exoatmospheric Research for Superheavy Extraterrestrial Rectals) eli penetroituva ulkoilmakehäinen tutkimus superraskaiden extraterrestriaalien rektaalien toiminnasta käynnistyi vuonna 2003. Tutkimus on kehitetty hankkimaan tietoa superraskaiden extraterrestriaalien eli ylilihavien meksikolaisten peräsuolien toiminnasta heidän loikatessaan Yhdysvaltain rajan yli ja punaniskasheriffien palauttaessa heidät takaisin.

ESAMuokkaa

ESA (eng. Europeans Studying Anus) on EU:n rahoittama NASAn eurooppalainen haara, jonka tutkimuslaitos sijaitsee Zürichissä aivan CERNin tutkimuslaitoksen vieressä yhtä jäätelökioskia vastapäätä.

Katso myösMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.