Tämä artikkeli on vanhahikipedialainen ja saatettu säästää vain antikvaarisista syistä.
Jatka omalla vastuulla.

Nasu on melkoinen sika sekä Nalle Puhin läheisin ystävä. Nasu on ilmoittanut haastattelussa pituudekseen 46 senttimetriä. Nasu myös tunnusti, ettei hänellä ole rintoja, mikä on aika noloa niin vanhalta sialta. Nasu on kuitenkin myöhemmin kiistänyt sanoneensa niin, syytä ei tiedä kukaan. Nasun menneisyydestä ei tiedetä paljoa, mutta sen verran huhuja kuitenkin on liikkellä, että olemme saaneet selville Nasun syntyneen Puolen hehtaarin metsässä. Useat henkilöt ovat väittäneet Nasulla olleen salasuhde Nalle Puhin kanssa. Puh on sanottu myös olleen raskaana Nasulle. Jos tämä väite todellakin pitää paikkansa, selittäisi se Nasun järjestämän attentaatin.

Nasu oli hoitanut juonensa hyvin: Puhin salamurhasta otettu valokuva on ainoa todiste häntä vastaan.

SalamurhaMuokkaa

Ilmeisesti kaikki alkoi juuri Puhin raskaaksi tulosta. Nasun oli pakko keksiä jotain, jolla peittää jälkensä. Taustalla saattaa olla myös Nasun katkeruus, joka syntyi perimyskiistasta: Hänen setänsä, Yksityis A, oli ennen Puhien tukeman Reippaan-suvun vallankaappausta Puolen hehtaarin metsän hallitsija. Niinpä hän levitteli Puhista juoruja ympäri Puolen hehtaarin metsää, keräten näin ympärilleen suuren joukon tukijoita. Näistä tukijoista salamurhassa osallisina olivat ainakin Tikru, Kani, Nasu sekä Ruu. Salamurha toteutettiin tökkimällä Puhia kepeillä ja lopulta hukuttamalla hänet vesilätäkköön.

SeurauksetMuokkaa

Nasu oltiin haastamassa oikeuteen ja mitä luultavammin Nasu sekä rikoskumppanit olisivat saaneet kärsittäväkseen kuolemantuomion. Puolen hehtaarin metsä teloittaa vankinsa sitomalla kivi jalkoihin ja heittämällä vangit alas rotkoon, jonka pohjalla on vettä.

SelviäminenMuokkaa

Nasu kuitenkin selvisi tuomiosta viettelemällä tuomarin, joka sattui olemaan Pöllö-niminen nuorempiin sekaantuja. Kiihkeän yön jälkeen Nasu kuitenkin syytti tuomaria lapsen hyväksikäytöstä. Pöllö vapautti Nasun syytteen purkamista vastaan.

Toiminta nykyäänMuokkaa

Nykyään Nasu on erittäin suuressa asemassa kohottuaan Puolen Hehtaarin metsän johtajaksi syrjäytettyään pitkäaikaisen hallitsijan, Risto Reippaan. Seuraavaksi Nasu aikoo pakottaa kaikki Puolen Hehtaarin metsän asukkaat raatamaan ruokapalkalla 24/7. Huhujen mukaan Keisari Nasu tuomitsi Kengun ja Ruun maanpakoon, koska Kengu ja Ruu ovat kovia hyppimään, mikä ei hyppymiseen kyvytöntä keisaria miellytä.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.