Orlando Bloom

Stop.png
Tätä artikkelia ei suositella kenellekään, ei varsinkaan sinulle.

Orlando Dysleksia Bloom (s. 13. tammikuuta 1967) on englantilainen kynsienpureskelija ja näyttelijä. Hänen tavaramerkkiinsä kuuluu paskanruskeat hiukset ja silmät. Kuuluisaksi Bloom pääsi Taru sormusten herrasta- ja Piraatit Karibialla-elokuvilla sekä ansioituneella haikala-pelollaan että lukihäiriöisyydellään.

Bloom unohti vuorosanansa.

Elämä

Nuoruus

Orlando Bloom syntyi jossakin vuonna 1967, ei 1977, kuten moni harhaluuloisesti luulee. Bloomin isäpappa kupsahti Orlandon ollessa 3-vuotias, mutta 13-vuotiaana sai tietää, että hänen biologinen isänsä olikin kotitalonsa puutarhuri ja näin ollen Bloom oli syntynyt vahinkona. Bloom ei tästä lannistunut, sillä hän ahkerasti harrasteli näyttelemistä ja kynsien pureskelua. Myös lukihäiriöstä kärsinyt Bloom oli koulukiusattu, sillä hänen lukihäiriönsä lisäksi hänen kynsienpureskelu ei oikein antanut katu-uskottavuutta kovien jätkien koulussa.

Kuolemat

Orlando Bloom on melkein kuollut 324 kertaa. Useasti hän on pudonnut parvekkeelta (joskus humalassakin). Luita on murtunut useasti, mm. sormet, jalat, kädet, niska, ranne, pippeli, olkapää, varpaat ja istumaluut ovat murtuneet monta kertaa.

Filmiala

Orlando Bloom hakeutui filmialalle töihin 1990-luvun alussa ja uimataidoton Bloom pääsi mukaan elokuvaan, jossa hän esitti hukkuvaa. Näin ohjaaja sai hukkumiskohtauksesta realistisen, mutta jostain syystä Bloom ei kuollutkaan, vaan jatkoi elämäänsä ja sai lopulta rooleja vähän mihinkin. Nykyisin Bloom tappelee Johnny Deppin kanssa pääroolin osasta seuraavaan Pirates of the Caribbean-elokuvaan.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.