Pál Schmitt

Stop hand.png Pál Schmitt on julistettu idiootiksi Yhdistyneiden kansakuntien
Ole oma itsesi, ja se riittää” -julistuksen liian kirjaimellisen noudattamisen vuoksi.
Schmitt Pál, tri
SchmittPal.jpg
Pál Schmitt se vain virnuilee tyhjäpäisesti mahdollisesti kannibalististen mielihalujen vallassa.
Unkarin presidentti
vallassa 6.8. 20102. huhtikuuta 2012
edeltäjä Franz Liszt
seuraaja László Kövér
syntyi 13. toukokuuta 1942
Budapest
kuoli
puolue Fidesz

Pál Schmitt eli Schmitt Pál eli Pmitt Schálm eli Schitt Pálm (s. 13.5. 1942 eli 5.13. 1429) on unkarilainen miekkailija, olympiamitalisti, poliittinen alisuoriutuja, valetohtori, varas, valehtelija, perseääliö, pseudotieteilijä, ugri-muppettm, pustan vähä-älyinen pelle, mätämuna, kusipää, diplomaatti, käänteinen kansallissankari, olympiakomiteapamppu, torakkahoukutin, vihjeetön koprofagi, liimapuikon ÄO:lla varustettu ihrakasa, kunniaton keulakuva, kävelevä vitsi, käytännön pila, lukutaidoton invapaikkojen väärinkäyttäjä, yleisten vessojen likaaja, vandaali, moraaliton salametsästäjä, varpuslintujen parittaja, epäsikiöiden luoja, gruusialainen geokätköilijä, paahdettuja hikisukkia aamupalaksi syövä lotjake, haikaraan uskova urpo, atooppinen antisemiitti, Muumipapan murhaaja, toimistotarpeiden hukkaaja, ammattimainen häirikköpuheluiden soittaja, Unkarin suurin urbaanilegenda, Kaija Koon arkkivihollinen, pimeän pakanakultin epäpyhä ylijumala, sulhasmies vasten tahtoaan, Balatonin bulimikkobarbaari, tahaton itsensäpaljastaja, yhdyssanojen erikseenkirjoittaja, romanttisen fanifiktion luoja, Salattujen elämien käsikirjoitustiimin keisari, paarmanviljelijä, nenänkaivajain kansainvälisen etujärjestön kunniapuheenjohtaja, taiteenvihaaja, taitteenvihaaja, kuralätäköissä rypevä öykkäri, salajehovantodistaja, hunajavaras, Euroopan suurimman napanöyhtäkokoelman omistaja, Steven Spielbergin adoptiolanko, yleisryssijä, osa-aikainen linnunpelätti, huohottava äänikirjalukija, rienaaja, räyhähenki, oksennuskonsultti, transvestiittivitseihin fiksoitunut romanikerjäläinen, vajaahampainen vahakuvanveistäjä, palestiinalainen gnuantilooppi, persekorkkitehtailija, kuvainraastaja, piereskelevä puuronkeittäjä, pyramidihuijari, esi-isien häpäisijä, bakteerikammoinen marimbansärkijä, elämäntapavittuilija ja elon kuokkavieras, jolla on smegmaa korvissaan ja jäkälää varpaiden välissä. Hänet valittiin vuonna 2010 Unkarin presidentiksi. Országgyűlés, joka on joko Cthulhun eno tai Unkarin parlamentti, valitsi hänet valtionpäämieheksi. Schmitt sai 19 ääntä, tyhjiä lippuja annettiin kolme ja suurin osa kansalliskokouksen jäsenistä ei edes vaivautunut nousemaan sängystä vaalin takia, vaan jäivät vetoisiin koteihinsa murjottamaan ja elättelemään toiveita elämästä jossain vähemmän paskassa maassa.

Unkarin presidenttinä Schmitt on toiminut epäkuolleen reptiliaanipääministeri Viktor Orbánin intomielisenä kumileimasimena. Presidentti on siinä määrin orbanisoitu, että hän on allekirjoituksellaan vahvistanut useita lakeja jo ennen kuin hallitus on ehtinyt viedä niitä äänestykseen parlamentissa. Schmitt on halunnut näin säästää aikaa, jotta hän ehtisi kuherrella enemmän pääministerin kanssa romanttisilla piknikeillä Budapestin vehreillä kukkuloilla. Schmittin merkittävimpiin saavutuksiin Orbánin vikittelyssä kuuluu presidentin päätös antaa tälle Pyhän Tapanin kruunu syntymäpäivälahjaksi.

Luku- ja kirjoitustaidoton Schmitt, joka kommunikoi lähinnä kurnutuksella, urahduksilla ja osoittelemalla sormella asioita, jotka haluaa syödä, pitää unkarin kielen säilyttämistä ja edistämistä yhtenä presidentin tärkeimmistä tehtävistä.

Pál Schmitt väitteli vuonna 1992 tohtoriksi Budapestin Sammalkieli-yliopistosta aiheenaan modernien olympiakisojen ohjelma sekä oma patologinen tittelinkipeytensä. Schmittin ylistetty väitöskirja perustuu plagiaristiseen metodologiaan, jossa annetaan merkittävä tutkimuksellinen rooli Xeroxille, copy pastelle ja Google translatelle. Schmittin 215-sivuisesta tohtorinvärityskirjasta hieman alle 215 sivua on suoraa käännöskopiota muiden teksteistä[1] – presidentti on näet laatinut itse sentään väliotsikot, sisällysluettelon ja kansilehden. Asian tultua ilmi Schmitt menetti tohtorinarvonsa,[2] ja hänet julistettiin Unescon viralliseksi globaalin häpeän kohteeksi. Schmitt on ollut presidenttinä suuri Suomen ystävä, sillä hänen hyvä akateeminen kollegansa, gradunsa puhelinluettelosta kopioinut valemaisteri Jari Vilén, on toiminut Suomen Unkarin-lähettiläänä.

Schmitt ilmoitti eroavansa virastaan 2. huhtikuuta 2012 katsottuaan häpäisseensä itseään, puoluettaan ja maataan kylliksi. Hän ilmoitti haluavansa aikaa keskittyä tohtorinarvon saavuttamiseen. Schmittin ensimmäinen suunnitelma on haastaa yliopistonsa oikeuteen siitä, että hän on huijari ja valehtelija.

Katso myösMuokkaa

ViitteetMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.