Panu Huuhtanen

Wikipedia-logo-v2-en.svg
Bruuu-hhuuu-hu-uttokansantulo! Wikipedian niin kutsutut "asiantuntijat" eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta (vielä) yhtään mitään!

”Suomi on säälittävä paskamaa, jonka kansa on tahdottomia juoppoja ja typeryksiä”

~Panu Huuhtanen asian ytimessä

Panu Huuhtanen on isänsä kellarissa asuva kansallismielinen yöhoitaja, jolta on välillä hukassa kansa ja välillä mieli. Hänen suurin saavutuksena on kahdentoista ihmisen kokoaminen puuhapäivälle Vihtiin, jossa oli ohjelmaa aina pekonirasvan voitelusta mielenosoituksen järjestämiseen - viikonloppuna alakoulun pihalla, samaan aikaan, kun Saara Aalto esiintyi paikkakunnalla.

Panu Huuhtanen koronaviruksen kiistävässä mielenosoituksessa keväällä 2021. [1]

Taistelu Vihdin tummaa uhkaa vastaanMuokkaa

Miehekästä selkärankaansa esimerkiksi Vihdin aseistakieltäytyjien liiton kunniapuheenjohtajana osoittanut Huuhtanen sekosi taannoin täysin paikkakunnalle ilmestyneiden "satojen" vastaanottokeskusten takia. Kunnian päivinään näitä kivisiä, arabiaa puhuvia tuulimyllyjä vastaan Huuhtanen tuli kansallismielisten ylväissä rintamissa tunnetuksi, ei vähiten vertaansa vailla olevan uljaan ns. työukkounivormunsa vuoksi. Hänen keltainen huomioliivinsä, kuusi vuotta vanha sininen mainostoppatakkinsa sekä enonkumminkaiman kamelinnahkainen olkalaukkunsa tulivat nähdyiksi kaikkialla siellä, missä tumma uhka oli suurin ja Suomi-neidon puhdas veri oli vaarassa saada heikennystä Keski-idän aavoilta.

Taistelujen hurmeisilla kentillä Huuhtasen suurin vihollinen on ollut vihtiläinen "suvakki". Sanallisen säilänsä terävyyden osoittaen hän muun muassa kirjoitti tälle menetettyään Facebook-ryhmän ylläpitäjän oikeutensa, että "haista Joonas vittu". Jotta rintaman huolto toimisi keskeytyksettä, on sankarimme perustanut myös säätiön, joka kerää rahaa, pirtua ja rasistisia vitsejä Suomi Ensin -sirkuksen helsinkiläisen edustuskojun henkilöstön käyttöön sekä Pelastakaa siviilipalvelusmies Marco -elokuvan rahoitukseen.

MuutaMuokkaa

Huuhtanen on tuonut lahjojaan myös laajemmin kansalliseen käyttöön. Suomi Ensin -nimellä tunnetun telttasirkuksen kiertueessa hän on eräs apulaistirehtööristeistä. Tässä asemassaan hän palvoo suurtirehtööri Marco de Witiä, mutta näkee salaa märkiä unia myös Donald Trumpista. Panu on ehdolla Suomi Ensin -sirkuksen joukoissa Vihdin kunnanvaltuustoon. Koska Suomi Ensin -sirkus ei ainakaan toistaiseksi ole ehtinyt puolueeksi asti, tarvitsee Huuhtanen valtaannousunsa tueksi valitsijamiehiä. Sellaiseksi ovat jo lupautuneet paikalliset kylähullut "Keso" ja "Stögis", sekä joukko Venäjä Ensin -liikkeen aktivisteja Vihdin sotalammelta. Myöhemmin Panun välit Marco de Witiin katkesivat ja yhteistyö loppui.

"Hauskoja" faktoja (ei vaihtoehtoisia!)Muokkaa

  • Huuhtanen on kirjoittanut itsestään seuraavasti: Panu on säälittävä ja tahdoton paskajätkä, joka saa juuri sellaisen banaanin jonka se on ansainnut.
  • Huuhtasella on hallussaan Guinnessin ennätys uhriutumisessa. Huuhtanen uhriutui 7 viikkoa putkeen ja lopulta päätyi muuttamaan isänsä kellariin.
  • Huuhtanen on tunnettu vaihtoehtoisten faktojen esittämisestä, uudissanojen keksimisestä sekä siitä, että järjestää rasistisia sirkustapahtumia, mutta ei itse huomaa olevansa umpirasisti.
  • Huuhtanen rakastaa megafoneja. Hänet tavataan niin usein megafonin ja kaiuttimen jatkeena, että häntä voisi kutsua foni- eli ääniseksuaaliksi.
  • Huuhtanen on ollut mukana kolmessa eri kansallismielisessä virityksessä (Suomi Ensin, Rajat kiinni ja Isän-maa). Nämä kaikki ovat kuitenkin Huuhtasen mukaan menneet perseelleen. Syy on toki ollut aina muiden, koska he eivät osaa hyödyntää Vihdin Valkeuden näkemyksiä.
  • Huuhtanen on joko niin hirvittävä natsi, että hän on saanut bannit jopa Hommaforumille - tai sitten on jopa tälle foorumille aivan liian dorka.
  • Huuhtanen kokee olevansa salaliittojen uhri ja kaikki muut isänmaalliset ovat vain katkeria hänelle hänen karismaattisesta luonteestaan ja puhujan lahjoistaan, huomioliiveistä ja keskivertoisesti suoritetusta siviilipalveluksesta puhumattakaan.
  • Vapaa-ajallaan Huuhtanen haukkuu puistoissa "matujen" kanssa hengaavia ihmisiä rotupettureiksi[1] ja könöttää ravintolalaivan nurkassa kuvaten nuorten naisten perseitä YouTube-streamiinsä kunnes tulee vartijan poistamaksi[2] sekä presidenttiehdokas Huhtasaaren uudelleentwiittaamaksi.
  • Jutuista päätellen on mahdollista, että Panu on pelkkä suvakkivihermamunrakastelijanormojen false flag:

Breivik on mun sankari ja idoli. Se iski juurikin sinne käärmeenpesään, missä vassarien poikasia koulutetaan. Hän ei länkyttänyt somessa, ja onnistui yksin luomaan täydellisen sekasorron kaupunkiin. Uskomaton soturi.❤️ – – Aina vedotaan - Mutta kun lapset...voi voi nuoria ja lapsia..yhyy yhyy. Ei Islamistitkaan näe eroa vääräuskoisten lasten ja aikuisten välillä. Sotaa ei voi voittaa, säälimällä joitain tiettyjä ikäryhmiä. Missä se ikäraja kulkee, ketä ei saa lahdata? Mitä sillä saavutetaan? – – "Rottaongelma" asunnossasi: Jätätkö henkiin ne nuoret, lapset, söpöt rotat?

~Sally Enare

Suosittelen kaikkia täyttämään linkissä olevan lomakkeen joka suuntautuu @SuomenPoliisi lle.

~@snadinadi, Twitter, ylläolevasta[3]

Oon ollut liian usein kivapuhekuulusteluissa voidakseni suhtautua tuollaisiin ilmiantoihin muina kuin järjettöminä riesoina.

Teille se on hyvesignalointia, meille menetettyjä työtunteja ym. OIKEITA hankaluuksia #polpo'n kanssa.

~Panu Huuhtanen[4]

ViitteetMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.