Saatoit etsiä myös Lady KaKKaa tai Ari "Paska" Peltosta.

Stop crap.png Tämä artikkeli on merkitty ulostettavaksi, koska sen aihe on kakkaa.
Voit auttaa Hikipediaa käymällä tyhjennyksellä.
Jos ulosteporno ei kiinnosta ketään (mitä saat odottaa toisentuhatta vuotta), artikkelille käy huonosti. Teksti on ollut kakkaa jo siitä asti kun joku neropatti muutti artikkelin nimen "italialaisen pitsinnypläysseuran kunniajäsenistä" "paskaksi".
Paska
200px‎
Paskan symboli näppäimistössäsi
Alkuaineen tiedot
Kemiallinen merkki: Ps
Järjestysluku: 13
Sulamispiste: 30 °C
Kiehumispiste: 120 °C
Tiheys: 2,6 g/cm³

”Here I am!”

~Paska enkun opesi

”Paikalla!”

~Paska Simo Rantalainen

”Täällä!”

~Paska Jouni Hynynen

”Mitä asiaa?”

~Paska Mattiesko Hytönen

”Kutsuiko joku minua?”

~Paska George W. Bush

”Luulisin hänen puhuneen minulle.”

~Paska Paris Hilton

”APUA ÄITI!!! Suussani on kilo paskaa!”

~Paska 7-vuotias hiivasienen saanut lapsi

”Tämä artikkeli pitää, minkä lupaa”

~Paska Hikipedian markkinointi

”Kaikki on paskaa paitsi kusi”

~Paska Tuntematon

”Tämä on SATTR, täällä kusikin on paskaa”

~Paska Ylikersantti

”Olin paskalla”

~Paska Kimi Räikkönen

”Nyt Markus-setä lähti paskalle”

~Paska Markus-setä

”Tässä ollaan!”

~Paska Ari Peltonen
Liikakäyttö saattaa aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia. Setä ei lukenut pientä pränttiä.

”Paska on ukrainalainen perinneruoka, joka tunnetaan myös ainakin Venäjällä ja Puolassa. Perinteinen pääsiäispaska on pyöreä pääsiäisleipä, jonkin verran makeampi, kuin tavallinen leipä. Pääsiäispaska on perinteisesti koristeltu taikinasta muotoilluin ornamentein. Risti on selvästi yleisin koriste. Koristeisiin kiinnitetään erityistä huomiota, koska paska viedään pääsiäispäivän aamuna kirkkoon tarkoitukseen erityisesti varatussa korissa. Pappi siunaa korin ja kirkkokuoro laulaa perinteistä ukrainalaista virttä, ”Kristus on noussut”.”

~Paska Wikipedia(Ihan tosi!)

”Paska on kunta Saksassa Thüringenin osavaltiossa. Paskassa on 124 asukasta (31.12.2007) ja pormestarina toimii Annett Bretenitz.Kunta sijaitsee Hohenwarten tekojärven välittömässä läheisyydessä.
Paskan historia ulottuu 1200-luvulle. 1500- ja 1600-luvuilla paikan nimi oli Passeck. Arkeologisissa kaivauksissa paljastuneet hautalöydökset todistavat kelttien asumuksista Paskan ympäristössä.
Paska on malliltaan yhden aukion ympärille rakennettu kylä. Tyypilliset vanhat maalaistalot on rakennettu useimmiten ristikkotekniikalla. Kylä sijaitsee Sormitzgrundin luonnonsuojelualueen rajalla. ”

~Paska Myös Wikipediasta (Totta tämäkin!)

”Kakka on babylonialaisessa ja akkadialaisessa mytologiassa esiintyvä alempi jumala. Hän oli Anin ja Ansharin palvelija ja lähettiläs. Hänet mainitaan kirjoituksessa ”Nergal ja Ereškigal”.”

~Paska Myös Wikipediasta (Ja lisää löytyy aina vaan...)

”" Paskalla oleminen ei missään vaiheessa saisi taipua siihen ääripäähän, jossa kuonan ulospääsyä estellään viimeiseen asti ja kopin oven heilahtaessa auki, housut ovat nilkoissa ja pökäle jo kurkistaa ulos pyllynreiästä. Vaikka pienemmässä mittakaavassa tälläinen voikin aiheuttaa koomisia kertomuksia ystäville ja jälkipolville, on se tavaksi muuttuessaan erittäin pahasti elämänlaatua rajoittava haitta! Varaa paskalle hyvä aika ( mieluiten paljon aikaa ), ja pasko kohtalaisen säästeliäästi. Emännän raahatessa sinut ostoksille, älä säästele aikaa! Nauti!"”

~-Nimimerkillä kokemus puhuu! Helsingin Rautatieaseman Sokoksen vessa.)

”Tässä ollaan!”

~Paska Ari Peltonen

Paska aiheuttaa mielihyvää ja helpotuksen tunnetta, kun sitä tuotetaan. Se saattaa haista niin sanotusti paskalle, mutta se on sen arvoista. Sanomme siis, paskokaa ihmiset, paskokaa kaduille ja metsiin! Uloste, eli paska on kusen vastakohta. Se on yleensä ruskeaa, tai ruskehtavaa, mutta riippuen syödyn aineksen laadusta, sen värivaihtelu voi olla sama, kuin sateenkaaressa. Uloste on yleensä suorastaan paskan hajuista. Voidaan jopa sanoa, että ihmisen uloste on toisinaan ruskeaa. Jos ihminen sanoo, että jokin asia on paska, hän tarkoittaa, että se on huono. Toisaalta paskassa ei ole mitään pahaa, jos kysytään kärpäseltä. Toisaalta ummetus ja ripuli osoittavat, että normaali paska on ihan hyvä asia. Paska ei siksi tarkoita pahuutta, vaikka se onkin tietyiltä kohdin hyvän vastakohta. Paska on kuitenkin luonnonvoimista mahtavimpia. Edes maailman vahvin mies ei voi pidätellä sitä, vaikka tarpeeksi pidätellessä paska muuttuu lihakseksi. Jotkut sairaat ihmiset, sinä mukaan lukien kiihottuvat paskasta. Oireyhtymän nimi on koprofilia. Peruskoulun terveystiedon valhepropagandassa anus ei kostu.

Ulosteen väri

 
Joskus paska voi olla tiukassa.

Ulosteen väri on fysiikan kannalta jokin sähkömagneettisen säteilyn aallonpituus väliltä 400 - 700 nm. Se on siis valoa, jota havaitaan näköaistilla.

Ulosteen värejä on periaatteessa äärettömän paljon. Käytännössä samankaltaisia ulosteen sävyjä ei voi rajattomasti erottaa toisistaan ja isokin ulosteensävyalue voidaan niputtaa yhden ulosteen värin nimiin. Musta uloste ja valkoinen uloste eivät periaatteessa ole ulosteen värejä, vaan mustan ulosteen pinta ei heijasta minkään väristä valoa ja valkoinen on kaikkien värien sekoitus.

Yleisiä ulesteen värejä ovat mm:¨

 • Valkoinen
 • Musta
 • Ruskea
 • Tummanrusehtavavihreä

Käyttöesimerkkejä

 
Paska-aseiden käyttöä on rajoitettu kansainvälisillä sopimuksilla toisen maailmansodan jälkeen.

”Body is Turd, Turd Body.”

~John Keats

Paska on monipuolinen aine, joka soveltuu moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Suosittua paska on kemistien keskuudessa, jotka käyttävät sitä uusien kosmetiikkateollisuuden tuotteiden kehittämisessä. Moni tee-se-itse -henkinen remonttimies on oivaltanut paskan olevan halvempi ja luontoystävällisempi vaihtoehto tavallisen liisterin sijaan. Poliisit käyttävät paskaa pakenevien rikollisten reittien liukumiinoittamiseen, ja näin rosvon nappaaminen onnistuu pulleammaltakin poliisilta varsin helposti. Ensiavussa paskaa käytetään nukutusaineena.

Sodankäynnissä paska on erityisen käyttökelpoista ainetta. Jos savukranaatit pääsevät loppumaan, voi paskoa sukkaan, ja se aiheuttaa savukranaattiin verrattavissa olevan usvaverhon, joka tehokkaasti suojelee sinua vihollisen näkyvyydeltä. Kunnon ripuli käy oikein mainiosti myös panssarintorjunnassa; jos joku on tarpeeksi hullu menemään vihollisen panssarivaunun viereen, kunnon lörtsyn survominen telojen väliin aiheuttaa varman täystyrmäyksen. Paska käy mainiosti räjähteestä, mikäli se joutuu kosketuksiin tulen kanssa. Paskan surullisenkuuluisa ominaisuus on ääretön liukkaus, mutta tämänkin ominaisuudet ovat maailman suurvallat valjastaneet hyötykäyttöön. Alueiden liukumiinoittaminen onkin oiva, erityisesti rättipäiden suosima keino hankaloittaa vihollisten liikkumista alueilla. Kaiken lisäksi maastopukujen pyöräyttäminen paskassa tarjoaa mainion luonnonvärisen maastokuvion, ja lisäksi ruskea maastopuku antaa lyömättömän edun lähitaisteluissa. Suomen armeija on määrännyt paska-aseita käsitteleville sotilaille happinaamarin käyttöpakon.

Moni koiran kusettaja on yrittänyt tarjota uutta hyötytarkoitusta koiranpaskalle. He ovat Suomen Koirankusettajat RY:n kokouksessa päättäneet alkaa viljellä koiranpaskoja tienreunoissa antamaan virkistystä yksitoikkoiselle asfalttiviidakolle. He ovat vedonneet siihen, että paska tienvarressa on suomalaista luontoa puhtaimmillaan. Poliisi ei kuitenkaan ilahtunut tästä, vaan kyseisestä toiminnasta vastuussa olleet henkilöt saivat 10 vuotta ehdotonta vankeusrangaistusta. Tuomio kuitenkin aleni hovioikeudessa kahteen kuukauteen.

Nimityksiä

 • Ruotsalainen liukuvoide

Ruotsalainen liukuvoide on yleinen nimitys Ruotsissa. Se on erittäin suosittu nimitys etenkin homoseksuaalien keskuudessa. Se voidaan yhdistää myös toisen liukuvoiteen kanssa, mutta toimii erinomaisesti yksinäänkin. Aikanaan Ruotsiin myydyn Turun sinapin luultiin sisältävän samoja ainesosia kuin ruotsalainen liukuvoide, mutta pahaksi onnekseen he saivat kuulla, että Turun sinappia käytetään syömistarkoitukseen.

 • Konekivääripaska

5.56×45 mm NATO -kaliiperin paskavyötä ampuva paskomiskohtaus, joka tulee yleensä täysautomaattisena versiona. Pruiskahtelee yleensä mahtavien ääni- ja paine-efektien saattelemana, joita on käytetty äänitehosteina monissa sotaelokuvissa. Pitemmän sarjan jälkeen piippu alkaa lämpenemään ja veri lentää. Yleensä tyhjiä hylsyjä löytyy pöntöstä taistelun jälkeen niin paljon, ettei kaikki mahdu yhdellä vetämisellä alas, ja sotkun siivoamiseen voi mennä yllättävänkin paljon paskapaperia. Mikäli joudut tällaisen kohtauksen valtaan, Hikipedia suosittelee huutamaan jotain omaperäistä taisteluhuutoa tuskan lievittämiseksi (ei suositella julkisessa vessassa ollessa).

 • Rekkamiehen pastilli

Usein esiintyvä nökäreen oloinen kippura, joka on pikaisen pyyhinnän tuloksena kiinnittynyt rektumin (the eye of the owl) välittömässä läheisyydessä oleviin karvoihin. Tunnetaan rahtarien suosimana hengityksen raikastimena. Nimensä patstilli on saanut, kun eräs hitaammanpuoleinen rekkamies jemmaili sisuja kalsareihinsa, kun Scaniassa ei ollut erillistä lokeroa niille. Hän "löysi" toimintansa seurauksena tämän ihanan ilmaisen namusen. Nautitaan yleensä oraaliteitse.

 • Suklaaryffeli

Suklaaryffeli on nimitys, jota käytetään konvehdin näköisestä kakkakikkareesta. Nimitystä käytetään usein anaaliseksiä harrastavien keskuudessa, sillä he eivät niinkään pidä sanasta paska, koska se saa tämän makealta maistuvan kikkareen kuulostamaan pahalta. Suklaaryffeliä on mahdollista päästä maistamaan samalla, kun nuolee kumppaninsa suklaanappia. Asiantuntijat väittävät, että tämä nimitys olisi syntynyt Pandan Juhlapöydän konvehtirasiasta löytyvän konvehdin mukaan, joista sitten on saanut juurensa myös kaikkien tuntema nimitys punssifutke.

 • Krapulapaska

Pahin paska kaikesta, joka saattaa yllättää maanantaiaamuisen työläisen. On havaittavissa myös viikonloppuisin, ja eräinä juhlapyhinä. Yleensä tuskallisempi ja "helpompi" suorittaa kuin normaali uloste. Väri vaihtelee ruskean-punertavan ja keltaisen välillä, yleensä sekoittuu muihin kemiallisiin yhdisteisiin, ei kuitenkaan radioaktiivinen aine.

 • Toimistoripuli

Toimistoripuli yllättää usein istuessasi neljättä tuntia tietokoneen ääressä työpaikalla. Toimistoripuli helpottaa yleensä juotuasi kupillisen halpaa kahvia työpaikan kahviosta, tai siirtämällä työskentelypisteesi hetkellisesti vessojen puolelle.

Kuusi olomuotoa

Kuten kaikilla aineilla, myös paskalla on kolme (+3) olomuotoa:

 • kaasu, ns. pieru
 • neste
 • kiinteä
 • ripulipaska, eli "monsuunipython" on varsin nestemäistä paskaa. Ripulipaska on melko pahan hajuista.
 • napalmi/tabasco-paska/afterburner, eli persreijän polttavaa oranssia paskaa[1]. Napalmi on usein hyvin juoksevaa. Napalmia esiintyy henkilön nautittua tex mex -ruokaa. Napalmin aiheuttamat palovammat voidaan korjata ns. pillusuihkulla.
 • sinaappi, kts. sinappi

Lisäksi joidenkin "vasta-rannan-kiiski-tiedemiesten" tutkimusten mukaan paska voi olla myös ektoplasmaa. Täysin naurettava väite. Paskan kemiallinen kaava on ScH3I5T3.

 • Paska on kunta Saksassa Thüringenin osavaltiossa. Paskassa on 136 asukasta ja kunnanjohtajana (pormestarina) toimii Annett Bretenitz. Kylä sijaitsee Hohenwarten tekojärven välittömässä läheisyydessä.

Paskan vähemmän tunnetut muodot

 • Anelli: pieniä paskarenkaita
 • Cannelloni: suuria paskaputkia, jotka yleensä täytetään vaikkapa erilaisilla paskalaaduilla
 • Cappelletti: pieniä neliönmuotoisia täytettyjä paskatyynyjä
 • Cavatelli: pieniä, uurteisia paskasimpukoita
 • Conchiglie: paskasimpukoita, jotka muistuttavat kotilon kuorta - conchigliettet ovat hyvin pieniä ja conchiglionit isoja
 • Farfalle: rusetti- tai perhospaska - farfallinit ovat pieniä ja farfallonet isompia
 • Fischietti: pienimpiä paskaputkia
 • Gemelli: "kaksoset", lyhyt kierteinen paska, joka näyttää siltä, kuin kaksi spagettinauhaa olisivat kiertyneet yhteen
 • Gnocchi: eräänlainen möykky, joka on tehty perunasta, vehnäjauhoista tai kaurajauhoista
 • Godzilla: erittäin suuria, epämuodostuneen näköisiä paskamöykkyjä
 • Lumache: isoja paskasimpukoita täyttämistä varten
 • Magliette: käyriä, pieniä paskaputkia
 • Margherite: kapeita, tasaisia nuudeleita, joiden reunat ovat hieman poimuuntuneet
 • Mostaccioli: n. 5 cm pitkiä paskaputkia
 • Orecchiette: pieniä paskalevyjä, jotka näyttävät hieman korvilta (josta niiden nimikin – pikku korva – johtuu
 • Orzo: riisinmuotoista paskaa
 • Pansotti: pullottavaa, kolmionmuotoista ja täytettyä paskaa
 • Pappardelle: Tagliatellen kaltaista, jopa 20 mm leveää paskaa
 • Paska: makea ukrainalainen leipä
 • Perciatelli: kapeaa, onttoa paskaa
 • Pezzoccheri: paksua tattaripaskaa
 • Quadrettini: pieniä, tasaisia paskaneliöitä
 • Stelle: tähdenmuotoista paskaa
 • Sinä: huono ihminen
 • Tagliarini: pitkää, ohutta nauhamaista paskaa
 • Tagliatelle: noin 5 mm leveää, kellertävää nauhamaista paskaa
 • Tripolini: pientä rusettipaskaa röpöliäisin reunoin
 • Vermicelli: erittäin ohutta paskanauhaa
 • Narucarcci: perskarvoja, jotka on höystetty pienillä kakkakikkareilla
 • Lada: venäläinen auto

Reseptejä

Leivokset

Ohje kahdelle

Tarvitset
 • 5dl hienonnettua, kuivatettua, intialaista paskaa
 • 2dl creme scheisse
 • 2tl mustapippuria
 • 3rkl Sinaappia tai paskaa(makuasia)
 • 2mm konjakkia
 • 2kpl kananmunia
Valmistus

Sekoita creme scheisse ja kananmunat sähkövatkaimella. Lisää sekaan sinappi. Sekoita kuohkeaksi. Lisää paska ja pippuri. Mausta konjakilla.

Tarjoile hedelmien kera

Raketit

Tarvitset
 • 20 kiloa paskaa
 • 1l vettä
 • 2l tyhjä muovipullo
 • ilmapumppu ja letku
 • 1 pehmeä jänis
Valmistus

Lisää vesi paskaan ja sekoita kunnes se vetreytyy. Tunge pullo täyteen seosta niin että korkin saa kiinni. Poraa korkkiin letkun mentävä reikä - pistä letku sisään ja tiivistä pullo. Pumppaa sisään ilmaa, kunnes pullo ampaisee ilmaan ja jättää peräänsä upean paskavanan... Toista tämä kunnes seos loppuu - ellet halua syödä sitä... Seos on erittäin hyvää yrttisuolan ja ruisleivän kanssa. (Testattu juttu)

Jos aika käy pitkäksi, voit leikkiä pehmeällä jäniksellä. (Onko kukaan kokeillut???)

Paskakastike

Tarivitset
 • 400g jauhelihaa
 • purkki ulostemurskaa
 • mustapippuria, suolaa ja valkosipulia
 • muita tarvikkeita maun mukaan
 • Ripaus linnun paskaa (antaa vääntävän maun)
Valmistus

Ruskista mustapippurit, suola ja valkosipuli pannulla, lisää jauheliha ja anna kuivua. Koristele ulostemurskalla.

Paskalaatikko

Tarvitset
 • 8 kiloa silkkaa paskaa
 • homejuustoa
 • 2 kananmunaa
 • 2dl maitoa
 • 300g kinkkua
 • 500g perunoita
 • 2 litraa poron kusta
Valmistus

Kiehauta 6 kiloa paskaa 10 kilon kattilassa ja lisää kattilaan homejuusto, kaksi kananmunaa, maidot, kinkut ja perunat. Sekoita nopeasti, etteivät paskat ja maidot pala pohjaan. Varo, ettei paska roiskahda, kun kiehautat paskat. Ota ainekset pois kattilasta ja kaada ne isoon laatikkovuokaan. Koristele kahdella kilolla paskaa ja kaada poron kusta päälle.

Nauti kuivana!

Kotisivu

Monet sekopäät myös pitävät paskan haistelusta (maanviljelijät ja kaupunkilaiset ovat hyvä esimerkki). Paskan haistajille löytyy Suomesta myös oma foorumi, ytimekkäästi http://www.haistapaska.com. Foorumille löydetään usein, kun ihmisellä on tylsää ja he kirjoittavat Googleen "haista paska" (Eikös olekin aikas yleistä? Syyllistyt tähän todennäköisesti myös itsekin.[2]) Foorumilta saattaa löytyä usein myös asiaan kuulumatonta juttua, kuten pornokuvia ja sen sellaista. Tämän vuoksi sivusto onkin K-18-merkinnällä varustettu, siinä ei tosin ole mitään järkeä, kun foorumilla kirjoittelevat henkilötkin ovat usein alle yläasteikäisiä kakkapissa-tyyppejä, jotka teeskentelevät olevansa 35-vuotiaita – lopputulos näyttää yleensä joko lapsen surkealta yritykseltä esittää olevansa aikuinen, tai henkisesti erittäin epäkypsän aikuisen tekstiltä.

Aiheesta muualla

Viitteet

 1. ei kuitenkaan Oranssi Paskaa
 2. tutkimusten Terveen vanhanaikaisen maalaisjärjen mukaan vanhemmat ihmiset syyllistyvät periaatteessa tähän nuoria useammin, koska he eivät ei-koko-elämää-koneita-käyttäneinä välttämättä tajua, että jokin laite, esimerkiksi tietokone, ei ole elävä olento, ja siksi puhuvat sille vaistonvaraisesti. Muista, että terve maalaisjärki, jota päättelemisessä käytettiin, ei todistettavasti ota huomioon vanhan kansan hyviä tapoja tai sitä, etteivät vanhukset käytä tietokoneita.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.