Pelimiesliike

Pelimiesliike on naisten iskemiseen käytettävien strategioiden yleisnimitys. Näille taktiikoille yhteistä on se, että niitä harrastavat esimerkiksi lautapelaajat, roolipelaajat ja muut pelipojut.

Olin juuri kuin sinä, olin jo tottunut ajatukseen, etten saisi koskaan ketään, ja elin epätoivossa. Sitten keksin heittää 3d6, ja nyt minulla on ollut jo yhdeksän superseksikkään naisen aloitteesta syntynyttä pitkää suhdetta!

Klassinen naisten iskijä tulee hankkijan lippis vinossa kysymään naisilta että "käytkö usein täällä". Tai sitten he ajavat autolla korttelin ympäri, avaavat ikkunaa ja ulvovat naiselle kuin sudet tahi apinat. Mutta tämänlainen on liian barbaarista ja sosiaalisesti röyhkeää todelliselle pelimiehelle, joka on ystävällinen ja kohtelias ja mykkä. Pelimies katsoo ihastuksensa kohdetta salaa ujosti pylvään takaa ja lähettää sosiaalisessa mediassa viestin jonka viestinä oli että "näin mutta en uskaltanut tulla juttelemaan". [1] Tämänlainen lähestymistapa on tuttu pelimiehille jotka eivät kenties halua paljastaa liikaa itsestään.

Pelimiehen strategian ytimessä on se, että hikikomori hikikomeroilee, ja odottaa että naisia alkaisi virtaamaan ovista ja ikkunoista. Itäaasialaisesta fiktiosta ollaan opittu valmistautumaan esimerkiksi mieheyden täyttymykseen keskellä satapäistä, ikiaikaisista ja -nuorista paikallisista jumalatarolennoista koostuvaa haaremia, jonka kokoontumista ympärille ennakoi harvinaislaatuisten uskonnollisten reliikkien löytyminen maastosta, etsimättä. Tässä odotuksessa pettymystä voidaan sitten purkaa internetissä, jossa valitetaan siitä että kaikki naiset menevät pahoille pojille, esimerkiksi niille, jotka puhuvat naisille.

Feministit ovat moittineet pelimiesliikkettä ja pelimisten näkemyksiä on, ymmärrettävistä syistä, pidetty naurettavana uhristatuksen itselleen keräämisenä. On kuitenkin syytä muistaa että pelimiehet liikkuvat lähinnä internetissä. Ja silloin kun he uskaltautuvat sosiaalisiin tilanteisiin, heitä ympäröivät lähinnä joko lähisukulaiset tai nörttitytöt. Ensimmäiset ovat laittomia parisuhteeseen ja jälkimmäiset ovat naismarginaalia poikavaltaisella alueella. Ja tätä kautta heitä koskee yleinen "ota korkeintaan kaksi" -sääntö, jossa vaihtoehtoina ovat (a) kaunis (b) mielenterve (c) vapaa. Pelimiesliikkeet ovat siis jonkinlaista itsesuojelua tässä ympäristössä.

Pelimiesliikkeen radikalisaatiota ja self-destruct-kehitystä voidaan havainnollistaa kuuluisimman pick up artistin, Roosh V:n vaiheilla:

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.