Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia (salaa).

Peppu on esine, jota voi käyttää lattian räjäyttämiseen, mutta siihen tarvitaan paljon paukauttelutaitoja!! Jos et ole mielestäsi hyvä paukauttelussa, tässä ohjeet: 1. Mene lattialle, peppu pystyyn. 2. "Avaa" peräaukko vatsalihasten avulla. 3. Sitten ponnista, ja lopulta sulje se. HUOM! ÄLÄ PONNISTA LIIAN KOVAA, TAI MENETÄT PAUKUN ILON! 4. Sitten nouse polvillesi ja prööttää paukku ulos. Sitten äkkiä takaisin alas ja uudestaan! 5. NAUTI PAUKERON ILOSTA!! :------------------)


YLEISTÄ TIETOA !

Peppua voi käyttää myös itsensä puhdistamiseen sisältäpäin eli kakkaamiseen:)) Pepun hoito on hyvin helppoa. Puhdista peppu nuolemalla (raikas & ravitseva kuola tekee ihmeitä!) ja lisäämällä hiukan fairyä peräaukon ympäristöön, ja sisäänkin, jos vain haluaa. Talviaikaan peppu kuivuu herkästi, jolloin kannattaa joka ilta tunkea pepun täyteen rasvaa (tavallinen ruokaöljy käy oivasti) ja hieroa sitä pumpulipuikon voimalla.

Jos sinulla on vaikeuksia saada pökälettä ulos niin siihen auttaa raikas ja ravitseva ES!! sitä kannatta juoda pari(kymmentä) litraa tyhjään vatsaan...se auttaa:))

Jos sinulla on jotakin kysyttävää pepuista, paukautteluista, pökäleistä tai jostain muusta, niin meilaa meille: [email protected] tai MS.paukkusetä@pyllyreikä.ah

HUOMIO! Jos peräaukkolihaksesi ovat liiallisesta paukuttelusta tulehtunut tai muuten vain pahasti punoittava, imeskele popcornin siemeniä 4 vuoden ajan. Jos tämä ei auta, käänny lääkärin puoleen. Huom! ei yli 20000000 kiloisille tai raskaana oleville valaille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PPSS: Jos olet stellerinmerilehmä, ÄLÄ KOKEILE TÄTÄ KOTONA!!

tehnyt: mursu & marsu, perätownista. lähteet: oma perse ja itsekokeilu:))Älä muokkaa!
Tämä sivu kuuluu ohjesivun varoittaviin esimerkkeihin!
Tai jos kuitenkin muokkaat, etsi edes parempi esimerkki ohjeisiin.