Peruϟϟuomalaiset


Perssuomalaiset (PS)
Arsfinländarna
Puolueen logo
Perssuomalaisten kaavailema logo vetoaa peruskannattajan syvimpiin arvoihin.
Lähde: Perussuomalaisten kotisivut
Perustaminen 1995
Puheenjohtaja Juϟϟi Halla-aho
Nukkepuheenjohtaja Riikka Purra
Puoluesihteeri Hannu Karpo (1995–2013)
SlungaPotti (2013–)
Kansanedustajia 1 3 5 6 39 38 JUMALAUTA MIKÄ JYTKY!tm 15-x TULI ISOT POTKUT!
Europuolue Nothing To Do With These Hungarian Gypsy-Bashers That Just Happen To Hang Around Us Party
Euroedustajia 2
Pää-äänenkannattaja Esson Baari sekä ajankohtainen, sivistystä ja korkeakulttuuria edustava "Mitä pimppiä?" -kulttuurilehti.
Kotisivu www.perssuomalaiset.fi

»Meille tulee esimerkiksi postia, jonka on kirjoittanut joku, joka kuvittelee, että hänellä on joku eliö päässään. Näitä kirjeitä tulee jäsenhakemusten mukana.»
(Perussuomalaisten puoluetoimiston työntekijä[1])

Perssuomalaiset rp, (aiempi nimi Perushumalaiset rp, aik. Lapuanliike, ent. SMP [Suomen moukkien puolue], nyk. m. Kansallinen Korppipuolue, Jytkyliitto, Haittasuomalaiset) on suomalainen poliittinen puolue. Puoluetta johti kauan kaikkien populistien isä Timo Sonta ja hänen toverinaan eduskunnassa Pentti Onion, Pirkko Lerner-Ruohonen-Hattula-Koskinen-Turpeinen, tempaiseva vartiomies Olli Immonen, poliisikonstaapeli Tom Packalén sekä reservin luutnantti Juϟϟi Niinistö. Aiempia merkittäviä kansanedustajia olivat Raimo "Raipe" Vistbackan kyborgi-ilmiasu, Pertti "Veltto" Virtanen sekä Tony Halme. Perssuomalaisten eduskuntaryhmässä on neljä populaatiota: (1) vanhan ajan vennamolaiset, jotka yrittävät hoitaa impotenssiaan pyrkimällä takaisin politiikkaan; (2) kannatusnousun houkuttelemat yrittäjäopportunistit; (3) akateemiset fasistit & fanboys; (4) koomiset maalaistollot. Näistä vain viimeksi mainittu on koko perheelle sopiva. Puolue on paavin suojeluksessa ja sen johtajat koulutetaan Vatikaanissa. Perussuomalaiset eivät puolueohjelmansa mukaisesti vaadi lisää kuria eikä ulkomaalaisia ulos, vaan nuivempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Puolueella ei soinilaisena aikanakaan ollut yhteyksiä Jussi Halla-ahoon, joka hengaili Euroopan parlamentissa. Lainauksesi on irti asiayhteydestään. En sanonu. Haaaistapaska.

KoulutusMuokkaa

 1. elämäm koulu - perustaso
 2. elämän kova korkeakoulu - yliopistotaso. Herättää persupiireissä närää ja kateutta. Koulutustason edustajia pidetään yleisesti ylimielisinä huikentelijoina, jotka ovat lisäksi myyneet anaalitappinsa EU:lle ja Kreikalle.
 3. "tuskin pääsin peruskoulusta" - vielä hiukan petrattavaa perustasolle
 4. uimakoulu - ammatilliset erikoistumisopinnot
 5. autokoulu - suositeltavaa etenkin mikäli korkki pysyy kiinni. Tosin asiantuntijapiirit ovat silloinkin jakautuneet kahteen leiriin, ainakin mikäli persut on ihan oikeastikin tarkoitus päästää liikenteeseen. Siirtymäkauden aikana persuja on toistaiseksi nähty mopoilevan viinanaamat punaisena pyörätiellä "Ei mopoille" -kylteistä piittaamatta ja lisäksi mm. Kainuun, Pohjois-Karjalan, Perhon, Toholammin ja Kivijärven alueella alkolukottomilla mönkijöillä ja moottorikelkoilla yleisten tiealueiden ulkopuolella.
 6. kuoleman pehmeä apukoulu - Persujen tarkkis. Sanamuotoa pidetään persuilupiireissä ylenpalttisena ja neroisan kekseliäänä vittuiluna, ja sanamuodon liiallinen sekä ivallinen käyttö lähiräkälöissä valomerkin aikaan on johtanut persujen keskinäisiin nyrkkitappeluihin.[2]
 7. kreikan kielen opinnot - kielletty

Linja ja ohjelmaMuokkaa

  Tämä artikkeli tai osio ei välttämättä edusta neutraalia näkökulmaa.
Neutraali näkökanta kiinnostaa kovasti myös keskustelusivulla.

Better people, better food, and better beer
Why move around the world when Eden was so near?
The bosses get talking so tough
And if that wasn't evil enough
We get the drunken and passionate pride

Of the citizens along for the ride

~Rush: ”Perussuomalaiset”

”Perussuomalaiset on joukkueena rakentanut mittavan määrän perusteltuja eriäviä mielipiteitä ja vastalauseita, ja itse olen päässyt vaikuttamaan näihin tekoihin ja toimenpiteisiin huomattavasti. Olemme äänestyttäneet niin suuressa salissa kuin valiokunnissa. Oikeutetut välikysymyksemme eivät ole horjuttaneet kaikki pyhät ideologiset rajat häpäisevää hallitusta, mutta ne ovat muokanneet maaperää suuremmalle tervehdyttävälle muutokselle, joka toivottavasti on vielä koittava.”

~Vesa-Matti Saarakkala[3]

YLE on propaganda -ase homoavioliitoille!!!!!


Ote Persujen puolueohjelmasta

Perssuomalaisten linjana oli pitkään, että yksi puolueen kolmesta kansanedustajasta riehuu minkä ehtii ja kaksi muuta yrittävät selvitellä hänen jälkiään miten parhaiten taitavat, mikä ei tietenkään ole kovin hyvin. Kun tuo ongelmallinen kolmannes sitten ryhtyi 44-vuotiaana yhteiskunnan elätiksi sekoiltuaan itsensä työkyvyttömäksi, linjaa on muutettu jonkin verran. Osin tämä johtuu myös puolueen ryhmäkoon kasvamisesta: vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Perssuomalaiset ripuloivat parlamenttiin peräti 38 kokkaretta, jotka jäänevät vetoyrityksistä huolimatta lillumaan kansalliseen kuona-altaaseen ainakin neljäksi vuodeksi. Perssuomalaiset myöntävät avoimesti olevansa populisteja eli tarjoavansa naurettavan yksinkertaisia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin. Tämä toimii, koska keskimääräinen perssuomalaisten äänestäjä ei ymmärrä edes sivulauseita, saati sitten monimutkaisia yhteiskunnallisia ongelmia. Puheenjohtaja Timo Soinin näkyvä irtisanoutuminen rasismista on aiheuttanut pahoja ongelmia puolueen kentällä. Useimmat kannattajat kuitenkin luottavat siihen, että rasismin vastustaminen on puolueelle ainoastaan keino käyttäytyä salonkikelpoisesti. Samaa ajattelevat myös vastustajat, joten ainoa, joka oikeasti kuvittelee (kesän 2017 puoluekokouksen yhtäkkistä yllättävää kaappausta edeltävien) perssuomalaisten vastustavan rasismia, lienee Timo Soini.[4]

 
Perssuomalaisten aisankannattajia.

Perssuomalaiset ovat myös tunnettuja siitä että he kuittaavat muiden argumentit ja kritiikin lauseella "Kyllä kansa tietää". Tämän trendin aloitti Timo Soini, mutta puolueen muut kannattajat lienevät epätietoisia siitä että argumentin on alunperin ottanut käyttöön Soinin jumaloima Tapani Kansa, joka toki tietää suhteellisen paljon. Soini onkin ehdottanut paaville, että Tapani Kansasta tehdään Suomen suojelupyhimys. Perussuomalaiset ovat myös itsessään kansa ja mikäli joku ei ole perussuomalainen tai kannata perussuomalaisia, hän on säälittävä feikki eikä myöskään mikään kansalainen. Tapanin serkku, Suomen Kansa, on pyytänyt käräjäoikeudelta Soinille lähestymiskieltoa yöllisten läähätyspuhelujen vuoksi.

 
Perussuomalaisten kielipoliittinen ohjelma.

Perssuomalaiset eivät millään tavoin pyri kalastelemaan halpoja ääniä vetoamalla populistisesti kansalaisten ja heistä erityisesti älykkäimpien tunteisiin. Lähtökohta on se, että persu on uhri ja kaikki muut ovat toimineet persua kohtaan väärin. Kokkareet ovat väärin, demarit ovat väärin, vasemmistoliittolaiset ovat väärin, vihreät vasta ovatkin väärin ja RKP:läiset ovat kaikille ja kaikkeen uhka. Pakkoruotsi pitää myös poistaa, koska persut saivat ruotsista ehdot ala-asteella, mikä on tyypillisesti korkein persun hyväksytysti ja oletusaikataulussa suorittama oppimäärä/-arvo. Mamut ja somalit ovat kaiken pahan alku ja juuri. Kreikan tukipaketit vievät persfinneiltä suoraan työttömyyspäivärahat, ja kreikkalaiset ovat oliiveilla elävä mätä kansa. Venäläiset ovat ryssiä tai jopa Jumalan vahingossa värjäämättä jättämiä neekeririkollisvähä-älyisrotuisia (joskin persujen mielestä kohtelevat homoja ja feministejä perin asiallisesti), kaikki ulkomaalaiset perssuomalaisten työttömyyspäivärahoilla eläviä sosiaaliloisia. Koko EU on myös väärin, koska se on aivan liian kansainvälinen ja lisäksi myös sivistynyt (osaavat kieliäkin, ihme salaliittolaiset köyhää rehtiä kansaa kusettamassa; Timo Soini ei tunnetusti osaa ranskaksi muuta kuin sanat isä ja äiti). Homot, lesbot, raiskaajat (paitsi Matti Putkonen), pedofiilit + vihreät (niputettuna luontevasti yhteen) pitää kaikki pakkokastroida ja viedä saunan taakse. Jos satunnainen kadunmies tuomitaan ehdolliseen, koska hänellä oli puhelimellaan kuvia lasten kanssa harrastetusta seksistä, jota harrasti joku muu, on Perussuomalaisen kunnanvaltuutetun syytä julkaista tämän nimi Facebookissa, jotta työttömämmät puoluetoverit pääsevät lähettämään tuomitulle tappouhkauksia.

”Se muutos, jonka perussuomalaiset voi tehdä, on mahdollista toteuttaa vain voimaannuttamalla kansaa. Se ei ole mikään ongelma, koska olemme populisteja eli koko demokratiakäsityksemme ja tapamme toimia perustuu tähän voimaannuttamisen ideaan. Laitamme kansan liikkeelle.”

~Vesa-Matti Saarakkala[3]

Myös korkeasivistysalueilla kuten mm. Perhossa, Toholammilla, Oulaisissa, Kuhmossa, Vieremällä, Sonkajärvellä, Lieksassa, Ilomantsissa, Tohmajärvellä, Värtsilässä, Hoilolassa, Tuupovaaran Hartiavaaralla sekä myös kaikilla muilla kulttuuriympäristöseuduilla elävät sudet, karhut, maakotkat, ahmat, lumikot, kurjet yms. tulee välittömästi salametsästää sukupuuttoon ja upottaa painoilla jokeen, koska ne uhkaavat työttömien ja peräkamariin katkeroituneiden persujen elinkeinoja. Sekä tulevat myös persujen pihoihin sen jälkeen kun persut ovat ensin houkutelleet ne tappoluvat tenusilmissä kiiltäen pihoihinsa mm. laittomilla haaskoilla. Tätä kutsutaan persupiireissä "pihasusiongelmaksi". Samalla alueen ala-asteen laskuopin melkein hyväksytysti läpäisseet persut ehdottavat että alueella ilvesten määrä vähennetään puoleen eli 1500-2000 yksilöä pitää välittömästi tappaa. Normaalialueilla tästä tulisi välittömästi ehdot sekä lisäksi koulusta erottaminen. Yleensä eduskunnan tapana on säätää lait, mutta persuilla on salametsästäjille eduskunnassa ihan oikea puhemieskin, entinen poliisi Reijo Hongisto Perhosta. Häntä ei ole kuitenkaan eduskunnasta tavoitettu kommentoimaan tätä pientä ja merkityksetöntä ristiriitaa, mutta tiettävästi Reijo muiden persujen tavoin on kommentoinut, että EU:sta ja Kreikasta irtautumisen lisäksi maassamme riittää ihan tavallinen "korpilaki". Lisäksi Reijo on nähty rasvaiset "Achtung"-pillunnuolijaviikset ojossa ajelevan mönkijällä Kivijärvellä. Syytä ei tiedetä, koska kännykkä/lankapuhelin/lennätin jäivät kotiin eikä mönkijässäkään ainakaan toistaiseksi ollut kyläpoliisin seurantalaitetta. Kysyttäessä asiaa Perhon ja Pohjanmaan salametsästyskerhoilta, asiasta kiellettiin puhumasta perseentervauksen ja muilutuksen uhalla, uhattiin paikallisilla paini- ja pesäpallokerhoilla sekä todettiin lopuksi: "saatanan ituhippi, tapan sut ja sotken suohon" ja "Mene viherpiiperö takaisin sinne Kehä III:n sisäpuolelle betonibunkkereihin ituja syömään". Lisäksi uhattiin myydä metsässä salakeitettyä pontikkaa vain ylihintaan. Myös "saunan takana on tilaa" kuten persujen edustamissa perämetsien autonomisissa aboriginaalikulttuureissa yleensäkin.[5]

 
Perussuomalaisten brysselitön johto vm. 2017. Kuvassa oikealta: eduskuntaryhmän ainoa Immosta tyhmempi mies, joka on myös maan kuuluisin mäkihyppymitaliton juoppo; dildobändipelle; eduskuntaryhmän ainoa vielä Immostakin tyhmempää miestä tyhmempi jäsen. Näillä kohti uutta kansallista aamunkoittoa.

”Perussuomalaiset sai eduskuntavaaleissa 2011 39 kansanedustajaa. Mitä siitä pitäisi ajatella? 39 kansanedustajaa, joista 31 ensikertalaisia. Se on vallankumouksellista, halusimmepa sitä tai emme! Tässä ajassa täytyy olla jotakin vallankumouksellista, jotta tällaista saattoi tapahtua. Toisin sanoen aika on synnyttänyt meidät ja meidän tulee kunnioittaa synnyttäjäämme muistamalla olla vallankumouksellisia ja valmiita muuttamaan yhteiskuntaa merkittävästi. Pieni viilaus ei oikeuta olemassaoloamme. Näin se vain on. Jos joku perussuomalainen ei ole tätä totuutta sisäistänyt, syytä olisi. Helppoa se ei ole, koska totta kai suuren muutoksen keulassa oleminen voi olla jopa pelottavaa. Olisi paljon helpompaa tavoitella muutamaa ministerisalkkua ja sanoa, että kyllä meilläkin on herroja ja rouvia. Ei me mitään rupusakkia olla.”

~Vesa-Matti Saarakkala[3]

On syytä huomata, että Kepu on myös väärin, vaikka onkin oppositiossa, nuolee Putinia ja jauhaa melkein puoliväliin samaa paskaa kuin persut. Kepun väärämielisyys juontuu siitä, että puolue on ollut joskus hallitusvastuussa ja voi lukea itselleen Santeri Alkiosta alkavan sivistyshistorian, jota/mitä persut eivät voi sietää. Lisäksi suhteita rasittavat SMP-aikojen kaunat. Persuja ei sen sijaan hallitusvastuu kiinnosta (onneksi). Siellähän eliitti houkuttelisi tai suorastaan pehmeästi pakottaisi tekemään jotain, josta joutuisi vastaamaan. Mm. kevään 2011 "jytkyn" jälkeen oli kivempi jäädä oppositioon louskuttamaan poskea ja kertomaan, että kaikki muut tekevät väärin. Tosin ilkeiden kielien mukaan Soini totesi tuolloin, että hänen hiippakuntansa koostuu niin luokattomista ja aivottomista moukista, ettei heitä yksinkertaisesti voi päästää hallitukseen. Ainakin mikäli haluaa, että puolue on vielä seuraavallakin hallituskaudella olemassa. Päätelmä osoittautui kuitenkin kateellisten panetteluiksi, koska ainakin mm. Teuvo Hakkarainen, James Hirvisaari, Pentti Oinonen, Olli Immonen, Juho Eerola ja n. 300–400 muuta hoitivat homman tyylikkäästi ja salonkikelpoisesti kotiin.

Myös kristillisdemokraatit ovat väärin, vaikka vihaavatkin homoja, lesboja, muslimeja ym. persunäkökulmasta oikeita ja vaarallisia ryhmiä. Krisut ovat kuitenkin protestanttilahkolaisia, mikä ei kelpaa paavin oppipoika Soinille, ja lisäksi kristillisdemokraatit ovat hirveitä elitistejä, sillä heillä on usein koulutus ja he ovat yleensä lukeneet ainakin yhden kirjan loppuun saakka. Lisäksi kristillisdemokraatit katsovat kristillisyyden velvoittavan heitä luopumaan suorasta ihmisvihasta sekä tappo-, raiskaus- ja kidutusfantasioista, mitä persut eivät pysty sulattamaan.

Oikeuslaitos on väärin, koska se lukee vain elitistisesti lakia eikä tajua persujen olevan lähtökohtaisesti sorrettuja vapaustaistelijoita; täten jokainen persulle ikinä mistään langetettu tuomio on osoitus demlan stalinistisesta hirmuvaltasalaiitosta jne. jne. jne.

Kaikki edellämainitut (+ kymmenet muut ryhmät, joita ei mainuttu) ovat kaikki väärin, koska ne on yksinomaan perustettu sortamaan viattomia, fiksuja ja kauniita persuja. Näin persuille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin jäädä yhtenä ryhmänä puolustautumaan kaikki näitä sortajia vastaan. Toki ratkaisu tämänkin ongelman poistamiseksi löytyy: "viedään kaikki saunan taakse lahdattaviksi".

 
Sininen ja valkoinen värit ovat vapauden.

”Perussuomalaisuudesta on tehtävä tahtotila, ei paikka, jonka katto joudutaan nostamaan korkealle ja seinät työntämään leveälle. Ihmisen on nähtävä perussuomalaisuudessa vaihtoehto, joka ei ole vain vaihtoehto hallitukselle, vaan vaihtoehto muille poliittisille kokonaiskatsomuksille. Käytännössä on siis luotava sellainen populistinen politiikka, jota voidaan tasavertaisesti ja käsitteellisesti verrata sosialismiin ja kapitalismiin.”

~Vesa-Matti Saarakkala[3]

Perssuomalaisten debattitaktiikkana on korvata muiden puolueiden esittelemä asiaosaaminen parilla verbaalisesti näppärällä lauseella, jonka apukoulunkin reputtanut (ja nimenomaisesti juuri hän, ks. Perssuomalaisten äänestäjäprofiili) muistaa äänestyskopissa. Soini muistaa aina korostaa, että "vanhat puolueet" harjoittavat vain poliittista kähmintää, kun taas Perssuomalaiset ovat uusi ja energinen muutosvoima, olkoonkin, että tämä "uusi" puolue on perustettu jo vuonna 1959 nimellä Suomen Pientalonpoikien Puolue. Perussuomalaiset palkitsivat myös äänestäjänsä "jytkynsä" jälkeen jäämällä oppositioon louskuttamaan poskea. Tämä tosin oli paitsi koko Suomelle, myös sen poliittiselle kentälle pelastus.

 
Vastustajien kuva Perssuomalaisista on, että he ovat natseja. Perssuomaalisten mielestä tämänlainen syyttäminen on natsistista. Vastustajat kertovat että eivät ole natseja vaan ideologiakriittisiä ja politiikkarealisteja.

Perssuomalaiset julistaa olevansa kansallismielinen ja EU-vastainen puolue, jonka tavoitteena on irrottaa Suomi Euroopan unionista. Tämän jälkeen Suomi olisi jälleen täydellisen itsenäinen. Sen jälkeen suomalaiset voisivatkin elää pelkällä itsenäisyydellä ilman tarvetta kaupankäyntietuihin muiden mantereen valtioiden kanssa. Perssuomalaiset vaativat myös Suomen leikkaamista irti Euroopan kartoista. Lisäksi Perssuomalaiset haluavat kääntää kelloja takaisin 50 vuotta, jotta Suomi erottuisi entistä enemmän omana überitsenäisenä alueenaan ja Neuvostoliitto saataisiin valvomaan ettei Suomi lähene Länsi-Eurooppaa liiaksi.

”Politiikassa, joka siis on ihmisten kanssa toimimista, on omat lainalaisuutensa ja onkin vain ajan kysymys, koska suunnanmuutosta yritetään. Minusta perussuomalaisten on tärkeä toimia näiden lainalaisuuksien, luonnonlakien puolesta. Koska olen varma, että ratkaiseva momentum tulee, nyt olisi oikea aika valmistautua siihen. Ei siis tule toimia reaktiivisesti suhteessa hallitukseen ja vanhoihin puolueisiin, vaan röyhkeän aktiivisesti tuotava esille omia totuuksiamme. Ne ennemmin tai myöhemmin korvaavat mädäntyneen politiikan. Samalla voimme profiloitua omassa sarjassamme. Mestari on aina mestari.”

~Vesa-Matti Saarakkala[3]

Perussuomalaisilla on myös oma ns. ajatushautomo nimeltään Suomen Perusta (nimi ei viittaa Andeille), joka tuo perussuomalaisia ratkaisuehdotuksia ja avauksia poliittiseen keskusteluun. Vuonna 2014 perusajattelijat esittivät, että äänioikeus sidottaisiin tulotasoon tai varallisuuteen. Näin olisi mahdollista palata turvallisen 1800-luvun tehokkaan olemattomaan sosiaalipalvelurakenteeseen.[6] Kesällä 2020 sama ajatuspaja esitteli uuden hovifilosofinsa suurenmoisin seurauksin.

 

Suuri Hajaantuminen, eli Juhannuspommi vuosimallia 2017Muokkaa

 
Perssuomalaisten puoluekokous Jyväskylässä kesällä 2017 päättyi puoluetta 20 vuotta johtaneen fraasitehtailijan ja katolisen maallikkoteologi Timo Soinin kukitukseen, kukistukseen ja cuckitukseen. Soini oli testamentannut Meidän Neitsyemme Pyhän Veikko Vennamon autuaan gramofonin suosikkipojalleen Sampo Terholle, mutta kampanjan viime metreillä paljastui, että Soinilla oli jo vuosia ollut Tony Halmeen kanssa avioton poliittinen lapsi (kuvassa), joka väänteli primogenituurat omaan nuivasti loksahtelevaan laariinsa. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittu Teuvo Hakkarainen oksensi kännipäissään pyhäinjäännösgrammariin.

PerSut hajaantuivat kevättuulten mukana 2017, koska kun armoitettu pj. Timo Soini lausahti että:" Taakse Jääkää eli TJ. Katsokaas meikun aamukampaa, siellä on piikkejä nolla!" Joten siis: Vanha lähtee, paska jää, ja paskasta nousee, ööö - kenenkä pää..?? Persut jakaantuivat kahteen erittäin riitaisaan leiriin. Näistä on toinen SuMu ja toinen taas UsVa.

Luultavasti peppa-aukinaisten tumman sekavaan joukkoon hiipii tämä uusi porukka, eli UsVa. Se kun ei saa mitään puoluetukia. UsVa huutaakin jo isoin äänin tätä kirjoitellessa amerikkalaisia eläkerahastoja apuun ja hätiin...

PuheenjohtajatMuokkaa

 
Jussi Halla-ahon puoluejohtajuudesta luopumisen aiheuttamaa reaktiota Hommafoorumilla.
 1. Raimo Vistbacka ((1992)1995-1997), perusti puolueen, kun SMP joutui vararikkoon ja hajosi. Fun fact: syöttäessä Googleen Raimo Vistbackan nimen ja perään välilyönnin ehdottaa Google ensimmäisenä hakusanaa ”Raimo Vistbacka alasti”.
 2. Timo Soini (1997-2017), osoittanut suosiotaan työskentelemällä p.johtajana jo 10 vuotta sekä saamalla 19 000 ääntä eduskuntavaaleista. Soini hävisi niukasti Tarja Haloselle (sd.) presidentinvaaleissa 2006. Hauska (ja läski) kaveri Espoon kaupunginvaltuustosta. Ilmoitti lopettavansa 2017 ja viimeisenä palveluksenaan pj:na antoi kevään rökälemäiselle kuntavaalitappiolle tyydyttävästi omat turpeat kasvonsa.
 3. Jussi Halla-aho (2017-2021), Sampo Terhon ohella ainoa tarjolla ollut Soinin perintönarri. Persut ovat syöksyssä kohti sellaista tenkkapoota, että ensi eduskuntavaaleissa voidaan nähdä avoimesti hullujenhuoneilta ja päihdekuntoutusklinikoilta rekrytoitua (ei siis vain sieltä perussuomalaisiin hakeutunutta) väkeä, ja pj Halla-aho saa vastata PR-kunnostuksista Soiniin verrattuna persoonallisella tyylillään: ”Eivätkö unelmakerholaiset juuri ole toitottaneet sitä iänikuista taistelua mielenterveysongelmien stigmaa vastaan? Tilanne on oikeastaan verrannollinen kehitysmaiden lapsityöläisiin: ilman meidän harjoittamaamme 'hyväksikäyttöä' heillä ei olisi mitään. Klup. Haistakaa vittu.”
 4. Riikka Purra (2021-), perutaan edellinen: vuonnna 2021 Halla-aho ilmoitti yllättäen jättävänsä tehtävänsä ja kertoi julkistavansa syyt vasta vuosien päästä. Tämä on kyvykkäin joka löydettiin tilalle.
  Perussuomalaiset on julistettu idiooteiksi, sillä he ovat tyhmempiä kuin vasemman jalan saapas.
Saapas valmistelee kunnianloukkauskannetta, koska vertasimme sitä heihin.

Katso myösMuokkaa

Pääartikkeli: Luokka:Perussuomalaiset

Kreikkalaiset on propaganda -ase äärivasemmistolaisille!!!!!


Tyypillinen Persujen näkemys

Aiheesta muuallaMuokkaa

ViitteetMuokkaa

 1. http://yle.fi/uutiset/perussuomalaisten_puoluetoimiston_kirjesalaisuuden_loukkaamisjuttu_hovissa__myos_tyomies_putkonen_todistajana/8260191
 2. Persukäräjillä syylliseksi paljastuu poikkeuksetta provosoitunut taho, sillä ivan todetaan olleen vain ironista ja satiiriperformanssi. Jos herjaaja löi ensin, kyseessä oli silloinkin huumori.
 3. 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 http://tp83.puheenvuoro.uusisuomi.fi/137887-2-vuotta-vallankumousta
 4. Soini lohduttautuu ripittäytymällä usein ja muistamalla, että ei hän mikään rasisti itse ole, vaikka päästäisikin semmoisia muodostamaan puolet johtamastaan puolueesta.
 5. Rajavartiolaitokselta ja paikallispoliisista ei myöskään tykätty kommentoida susien salametsästystä. Huhupuheiden mukaan "se ei vain yksinkertaisesti ole kivaa".
 6. http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3127112/perussuomalainen-ajatuspaja-yleinen-ja-yhtalainen-aanioikeus-aiheuttaa-ongelmia-kunnissa
 
Kuntavaaleista 2021.

Perussuomalaiset Hikinewseissä

Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueTerhin natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueViskipuolueTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0Valta kuuluu KremlilleCrystal Meth Party

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.