Perussuomalaiset Nuoret

Stop hand.png Tämä sivu on täyttä faktaa!
Tämän sivun aihe on niin käsittämättömän tyhmä, että siitä ei tarvitse repiä huumoria.
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Perussuomalaiset Nuoret.

Perussuomalaiset Nuoret ovat Perussuomalaisen puolueen nuoriso- ja opiskelijajärjestö. Jäseniksi voivat liittyä kaikki 15–35-vuotiaat perussuomalaisuuden rinnassaan omakseen tuntevat, vaikkeivät kuuluisi puolueeseen[1]. Jonkun Suomessa syntyneen ja kasvaneen hyödyllisen yhteiskunnan jäsenen, jonka ihonväri kuitenkin paljastaa sukujuuret, kannattaa yrittää, saattaa syntyä hauskoja tulkintaristiriitoja, he kun eivät emopuolueen mielestä ole edes suomalaisia.

Hallisetno.jpg
Virginchad.jpg

Varsinkin kaupunkien persunuoret voivat olla lähes samanlaisia kuin kokoomusnuoret, ja ovat hyvinkin libertaareja köyhien kyykyttäjiä, joiden mielestä seksuaalisuus on jokaisen yksityisasia ja järkevä homokin vastustaa seksuaalivähemmistöjen avioliittoja. Perussuomalaiset nuoret ihailevat Thatcheria, Reagania, Halla-ahoa ja Huhtasaarta, koska kaksi ensimmäistä olivat vahvoja kovien ja kylmien arvojen edistäviä johtajia. Perussuomalaisten nuorten voidaan sanoa olevan eräänlainen suomalaiskansallisromanttinen yhdistelmä republikaanien ja Toryjen nuorisojärjestöistä.

Vuosikaudeksi 2015 saapui jo valmiiksi monomaanista hylkiösakkia sähköistäväksi Ahabiksi Sebastian Tynkkynen. Hänen lähdettyään seuraavan vuoden lopussa ovat huomiohenkilöt järjestössä niin ikään pohjoisesta. PS-lasten Lapin jaostossa on kukoistanut etnonationalismi vähintään siitä lähtien, kun sen (Lapin) puheenjohtajaksi valittiin[2] kesäkonferenssissa 2016 Johannes Sipola, jonka aatosmaailmoista tässä ihan tarpeeksi yms. ja näin. Samanlaisia näkemyksiä ovat esittäneet vähäisemmillä tykittelyarvoilla myös persunuoret Turusta ja Helsingistä, ja onpa itse järjestön tilikin kampanjoinut sillä, miltä Suomi ei saa ihonväriltään alkaa näyttää, sekä ottanut kantaa, että Suomessa albaanista syntynyt on ”ulkomaalainen”, jollaisia ei pitäisi päästää etenemään yliopistourillaan, Euroopan kansojen todelliset kansalaiset ”valkoisia” ja Balkan täten ei kai Eurooppaa lainkaan.

Huhtikuussa 2018 Lapin PS-nuoret virgin kattojärjestö erotti pysyvästi agitaattori Tuukka Kurun, "pohjoisen obskuurin etnorasiaalin", ja väliaikaisesti mm. Sipolan,[3] mikä kirvoitti viimeksimainitulta hupaisan kattojärjestön 51%-soijamafiaa vastaan suunnatun alt-right-lokameemipurkauksen. Rajat kiinni -kansanliikkeen sivusto arveli Jussi Halla-ahon ja uudelleen stailaamansa Matias "Myyrä" Turkkilan juonineen yhteistyössä antifasistisen ja -kapitalistisen Varisverkon kanssa Kurun erotuksen. Tässä tilanteessa Kurunkin syyttämä puoluejohtaja Halla-aho näki tarpeelliseksi sanoutua irti lähinnä vastuusta nuorisojärjestön sisäisten erottamispäätösten suhteen ja kyseenalaistaa etnonationalismin vaikuttaneen erottamispäätökseen. Halla-ahosta puhtaan etnisyyden vaaliminen ja pelkän ihonvärin asettaminen maahanmuuttajien vastustamisen riittäväksi perusteeksi on irrationaalista,[4][5] mutta rasisteja ei ole mitään syytä olla toivottamatta tervetulleeksi puolueväkeen. Halla-ahon ja Jiri Kerosen luihuislinjan mukaan perussuomalaisten ei tarvitse muodostaa mitään kantaa etnonationalismiin, eiväthän muutkaan puolueet tee niin,[6][7] mitä nyt koko sana esiintyy eduskuntapuolueista vain yhden keskuudessa ja (muut) puolueet aika usein erikseen tuomitsevat rasismin. Selkäänpuukottajille kuolemaakin toivonut Sipola, joka siis oli erotettu yhdeksäksi kuukaudeksi, päästettiin kumminkin jo toukokuussa toivottamaan järjestön virallisessa kannanotossa Suomen tunnetuimman antisemiitin yrityksen sydämellisesti tervetulleeksi Rovaniemelle.[8]

Katso myösMuokkaa

Ei kansaa ilman verilinjaa: Ulkonäkö ja tunnistaminenMuokkaa

Lähteet (ne tylsät)Muokkaa

  Tämä politiikkaa käsittelevä artikkeli kärsii kannatuksen puutteesta.
Lisäämällä puolueohjelmaan jotain järkevää saatat saada kannatuksen nousemaan.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.