Pingviini

Tämä artikkeli on vanhahikipedialainen ja saatettu säästää vain antikvaarisista syistä.
Jatka omalla vastuulla.

Pingviini on pieni (noin 5-15 cm korkea) eläin. Se elää ihmisten asuttamien talojen pimeissä nurkissa. Niitä elää lähes jokaisessa pimeässä nurkassa, mutta suosituimpia ovat synkät komerot. Pingviini on hyvin julma eläin. Pingviinit ovat sukua norsuille, mutta senhän näkee jo päältäpäin.Pingviini käyttää itsepuolustuakseen yleensä kivääriä mutta pistoolikin on melko yleinen. Pingviinejä on erin värisiä, esimerkiksi keltainen, pinkki ja sateenkaarenvärinen.

Pingviineitä

Pingviinin elämäntavatMuokkaa

 
Pingviinit ovat ystävällisiä ja tuttavallisia eläimiä.

Pingviinin nimestäkin pystyy jo päättelemään, että se on viini-eläimiä. Pääasiassa se keittelee viiniä. Pingviinin viini on hyvin laadukasta ja harvinaista, koska sitä on vaikea saada pingviineiltä. Sen litrahinta on noin 7998,2 €. Ping-viinin keitteleminen on erittäin hidasta touhua. Ihimiset eivät pysty sitä valmistamaan, ja pingviinikin on siinä hidas, sillä pingviinillä on korkea ping (nimestäkinhän sen voi päätellä) aina kun se keittelee. Muuten pingviini on erittäin nopea eläin, ja sitä tulee varoa! Pingviini elää viinistään. Viini tekee siitä entistä vaarallisemman eläimen.

Pingviinin puolustautuminenMuokkaa

Pingviini pystyy ampumaan silmistään laser-säteitä, jotka pystyvät leikkaamaan 10 cm paksua terästä. Tulinopeus on 8,79 laukausta sekunnissa. Pingviinillä on myös iso tykki keskellä vatsaa, josta se pystyy ampumaan pienehkön ydinpommin. Sitä se käyttää vain äärimmäisessä hätätilanteessa, kuten jos joku ihminen on varastamassa sen erittäin laadukasta viiniä. Ydinpommi pystyy tuhoamaan 2,24 hehtaarin kokoisen alueen ja saastuttamaan noin 24,4 hehtaaria radioaktiivisella säteilyllä. Pingviinejä ei siis kannata häiritä, ja pimeät nurkat täytyy pitää pimeinä! Michael Moorella on pingviiniarmeija, kuin myös Japanin armeijalla, Swazimaan armeijalla, Sudanin armeijalla ja Suomen armeijalla.

Pingviinit sodassaMuokkaa

 
Pingviinisotilas valmiina toimimaan
 
Niitä lapsisotilaita. Pussissa oli todennäköisesti pommi.

Ydinpommien ja lasersäteiden lisäksi pingviineillä on muitakin keinoja puollustaa itseään ja maataan (siis asuntoaan). Pingviinien tiedetään käyttävän paljon erilaisia ampuma-aseita AK-47:tä pistoolin kautta ritsaan. Vaikka pingviinit ovat hitaita fyysisesti ja joskus henkisestikin, ovat ne käteviä käsistään, älykkäitä ja äärimmäisen vaarallisia. Ne eivät kaihda käyttää lapsisotilaita kärhämöisään ja saattavat näin vihollisjoukot moraalisen valinnan eteen. PIngviinipoikaset on tietenkin psyykattu verenhimoiseksi Pingviini Propakanda palvelun (PP) materiaalilla, ja heitä on valmistettu tuleviin taisteluihin jo vuosia Pingvin-Jugend-järjestössä. Pingviinit eivät kaihda keinoja saadakseen haluamansa, ja tämä tekee niistä vielä vaarallisempia vastustajia.

Sissit ja huligaanitMuokkaa

 
Huligaani hommissaan.

Pingviinien kulttuuri tukee huliganismia ja sissitoimintaa, jos se suuntauttu toisia yhteisöjä vastaan, muussa tapauksessa se lopetetaan nopeasti ja verisesti. Epävirallisissa tutkimuksissa on todettu, että jopa kolmannes pingviineistä kuuluu johonkin sissiliikkeeseen, jengiin tai aktivisti ryhmään. Pingviini huligaanit ryöstelevät ja vandalisoivat ihmisten ja muiden lajien liikkeitä ja haukkuvat heitä "humanoidin hinttareiksi" ja "vaaleanpunaisiksi vammapäiksi". Aseita toimintaansa he saavat hallitukselta, joka avoimesti tukee ja rahoittaa toimintaa. Harvat jäljellä olevat suurlähetystöt joutuvat alinomaan pommi-iskujen ja muiden anarkististen hyökkäysten kohteeksi.

Hieman organisoituneempi ja vahvempi muoto huliganismista on sissismi. Heidän järjestäytymisensä on armeijaa muistuttava ja varustelunsa parempi. Asut ovat myös usein yhtenäiset (frakki). Heidän hyökkäyksensä ovat tarkoin tähdättyjä ja organisoituja ja he ilmoittautuvat suoraan kaikkien tuhotekojen tekijöiksi. Vapauden vaeltajat on näistä järjestöistä suurin, ja se on USA:n terroristilistalla neljäs. Sissijärjestöt hyökkäilevät erilaisten ulkomaisten ryhmittymien (olivat sotilaallisia tai ei) kimppuun ja teurastavat armottomasti vastaan hangoittelevat. Hallitus ei tue näitä avoimesti, mutta on selvää, ettei hallitus ole jättäytynyt pois näidenkään tukemisesta. Sissit rahoittavat toimiintaansa myös sienten salakuljetuksella ja päivähoitotoiminnalla.

 
Britannialaisen joukot saivat aktivistin pysäytetyksi, pidätyksen syy: Laiton mielenosoitus ja viraomaisen vastustaminen.
 
Aktivisti mielenosoituksessa

Aktivistit tarttuvat hieman harvemmin aseisiin, mutta ovat sitäkin fanaattisempia. He kannattavat sellaisia diktatuuria tukevia tekoja, kuten Hikipedian ja sen ulkomaisten versioiden sulkemista ja keskitysleirejä muiden lajien edustajille. Myös suurlähetystöjen tuhoaminen on luonnollisesti listalla. He käyttävät usein erilaisia slooganeita, kuten "Hikipedia is the worst" ja "Alas mutiaiset". Heillä voi myös olla pelottavia kampauksia ja läjäpäin lävistyksiä. Usein huligaanit liittyvät usein aktivistien mielenilmauksiin hakkaamalla metallikappaleilla autoja, ikkunoita ja muita esineitä rikki. Usein he peittävät myös kasvonsa myöhemmän tunnistamisen estämiseksi. Aktiiviset huligaanit pitävät omia foorumeita ja postituslistoja, joilla he lähettävät tietoja ja sopivat tulevista mielenosoituksista ja tempauksista. Muistettavin tempaus oli se, kun vuonna 2002 kaksisataa aktivistia huligaanien tukemana sitoi itensä rautaketjuilla Norjan suurlähetystön eteen, estäen siellä työssäolevia poistumasta rakennuksesta. Monien päivien aikana he kököttivät paikallaan estäen alueelta poistumisen. Sissijärjestö "Voiton airuet" tuhosivat suurlähetystön vesiputket ja puolustivat aktivisteja suurlähetystön turvamiehiä vastaan. Viimein helikopteri onnistui puikkelehtimaan suurlähetystön katolle, mutta jo kolme lähettilästä oli saanut surmansa. Tätä voitaisiin pitää esimerkkinä siitä, kuinka pitkälle pingviinit voivat mennä saavuttaakseen päämääränsä, jo ilman ydinaseitaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiäMuokkaa

Pääartikkeli: Hikipedia:UKK
 
Pingviini lähes normaalitilassa (huomaa ydinpommiaukko).
  • Miksi pingviini-viiniä on vaikea saada?
Koska pingviinit eivät anna sitä, ja jos sitä yrittää saada väkisin, tuntee muutaman laserin leikkaaman reiän itsessään.
  • Mistä tietää, että pingviini on ampumassa laser-säteitä?
Sen silmät muuttuvat hehkuvanpunaisiksi, ja ne jopa valaisevat hieman.
  • Mistä tietää, että pingviini on ampumassa ydinpommin?
Sitä ei tiedetä, sillä ne, jotka ovat nähneet sen, ovat kuolleet (miksihän?).
  • Miten pingviinit ovat alkaneet elää pimeissä nurkissa?
Ennen ne asuivat etelänavalla, mutta pirunmoisen kylmyyden takia ne muuttivat taloihin, joissa on lämmitys. Myös jääkarhut söivät pingviinejä, mikä oli toinen syy etelänavan hylkäämiseen.
  • Miten pingviineistä pääsee eroon?
Laittamalla lämmöt pois kodista kahdeksan päivän ajaksi, kun pakkasta on vähintään -33 °C. Pingviinit saattavat silti joinain päivänä palata kotiisi...
  • Miksi pingviinit käyttävät kivääriä?
Pingviinit ovat taitavia aseen valmistajia ja osaavat valmistaa hyvin tehokkaita kiväärejä, ne myöskin tekevät pistooleja.

Katso myösMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.