Tämä on artikkeli räjähtävästä häkkyrästä. Jos etsit tietoa nelipyöräisestä räjähtävästä häkkyrästä katso Lada.
Bomb.jpg
Bomb.png
Tämä sivu on räjähtämäisillään!

Sinulla on muutama sekunti aikaa painaa takaisin-painiketta.

”Pommit tappavat ihmisiä!”

~Pommi

”Pommit eivät tapa ihmisiä, ihmiset tappavat ihmisiä!”

~Ihminen

”Ihmiset eivät tapa ihmisiä, räjähdykset tappavat ihmisiä!”

~Räjähdys

”Räjähdykset eivät tapa ihmisiä, sirpaleet tappavat ihmisiä!”

~Sirpale

”Sirpaleet eivät tapa ihmisiä, fysiikan lait tappavat ihmisiä!”

~Hihhuli

”On se jännä

~Pekka Routalempi

Pommi on yksi tieteen merkittävimmistä saavutuksista, ja samalla aseteknologian ehkä merkittävin oivallus sitten konekiväärin. Pommi on hyvin yleisessä käytössä varsinkin rättipäiden ja anarkistien keskuudessa. Se on erittäin yleinen myös sodassa

Jokapäiväinen käyttöesine.Muokkaa

Kaikista vaarallisen räjähdysherkistä aseista pommi on ehkä kaikkein monipuolisin. Se on esimerkiksi erittäin kätevä jos haluaa parkeerata auton, mutta kaikki parkkiruudut ovat täynnä. Laitat vain pommin auton alle ja räjäytät itsellesi muutaman tyhjän parkkiruudun. Muista kuitenkin tarkistaa ettei autoissa ole ihmisiä sisällä, sillä niiden osat saattavat sotata muita autoja. Autossa olevien ihmisten poistoon suositellaan itsepuolustusta. Pommilla voit myös helposti ja nopeasti kastella isonkin ruohikkoalueen. Tarvitset tähän vain suuren määrän vettä (yleensä 1000 litraa riittää) ja isohkon pommin. Sijoita vedet säiliöön ja räjäytä pommi sen alla. Tässä ei ole suositeltavaa käyttää ydinpommia, sen aiheuttama lämpö saattaa kuivittaa kasteltavan alueen kuivemmaksi kuin ennen räjäytystä. Pommilla voi helposti myös kalastaa. Pommi pudotetaan veteen, ja kerätään pinnalle nousseet kalat. Asiantuntijaryhmäämme kuitenkin hämää se, että eikö vesi sammuta pommin sytytyslankaa...

SiviilipommiMuokkaa

Maailmalla on keksitty vuonna 2002 uudenlainen kotikäyttöpommi, joka laukaisee ilmaan menevän ohjuksen. Resepti koostuu Light-Kokiksesta ja Mentos-pastillista. Syy räjähteen voimaan on siinä, että kun pastilli, joutuu yhteyteen kokiksen kanssa, sen sisältämien nanopommien teho nousee erittäin korkeaksi ja varmasti vaarallisen laukeavaksi, joten silloin ilmaan lähtee soodaohjus. Useiden valtion toimesta tehtyjen nettisuodattimien asennuksista huolimatta pommin ohjeta jaetaan vielä kohtuullisen laajasti syntisessä internetissä, vaikka niiden käyttö onkin rangaistavaa.

RajoituksetMuokkaa

Pommin helppokäyttöisyyttä rajoittavat ihmeelliset kiellot ja määräykset, jotka ovat todennäköisesti YKn byrokraattien säätämiä. Ensinnäkin pommeja ei saa viedä lentokoneisiin. Tämä hankaloittaa huomattavasti pommien kuljettamista valmistajilta asiakkaille. Yleensä turvaudutaankin salakuljetukseen, joka taas on edellämainittujen säädösten nojalla kiellettyä, ja johtaa salakuljetuksessa käytetyn koneen alasampumiseen. Pommeja ei myöskään saa myydä tai pitää esillä yleisillä paikoilla, joka vaikeuttaakin pommien jo ennestäänkin hankalaa markkinointia. Sen vuoksi pommien käyttäjät valmistavatkin pomminsa yleensä itse, mutta tästäkin on tehty mahdollisimman hankalaa kieltämällä pomminteko-ohjeiden levittämisen internetissä. Lisäksi kotivalmistus saattaa aiheuttaa pommeihin toimintavikoja (alaan vihkiytyneet kutsuvat tälläisiä pommeja suutareiksi). Näitä ongelmia ei yleensä esiinny sivistyneemmissä maissa kuten Lähi-idässä, jossa pommeja myydään lähes joka kadunkulmalla. Suomessa myynti rajoitetaan, koska asiasta tietämättömät luulevat edistävänsä kansan turvallisuutta, mutta tosiasiassa vaarallisempaa on antaa ihmisten rakentaa pommit itse, kuin että niitä myytäisiin suoraan ruokakaupoissa.

 
Ja kello on?

Erilaisia pommejaMuokkaa

AutopommiMuokkaa

Autopommi on pommi, joka on autossa. Monissa maissa (esim. Tervakosken Puuhamaa) on tiukat lait, joiden mukaan autopommia ei saa asentaa esim. lentokoneeseen.

EläkepommiMuokkaa

Itsemurhapommittajat jäävät yleensä työkyvyttömyyseläkkeelle jo uransa alkuvaiheilla.

SeksipommiMuokkaa

Näin tehdään seksipommi. Otetaan nainen, joka on "aika pommi". Nainen puetaan liian tiukkoihin vaatteisiin. Näin käsissäsi on seksipommi. Huom: nainen ei saa olla ruma eikä läski.

AtomipommiMuokkaa

Pommi, joka on rakennettu atomeista. Atomit täytyy kasata tietyllä tavalla, koska muuten niistä saattaa syntyä esimerkiksi puhelin eikä pommi.

UutispommiMuokkaa

Yllättävä juttu, tyyliin "Kotijoukkueen voittomaali räjäytti katsomon"

Katso myös:Muokkaa

Pommeihin liittyviä oppaitaMuokkaa


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.