Pystyykö Jumala kirjoittamaan niin moraalittoman, pitkän ja tylsän kirjan, ettei Jumalan kaikkihyvyys riittäisi lukemaan niin pitkälle että Hän kaikkitieisi miten se loppuu?

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Raamatusta.

Raamattu on englantilaisen lastenkirjailijan J. K. Rowlingin kirjoittama satukirjakokoelma ja kirjasarjan pohjalta tehty elokuvasarja. Siinä on kaksi osaa, Vanha ja Uusi testamentti. Ykkösosan pääosassa on Valittu Kansa (yhteyksiä Valittuun (?) Kansaan selvitellään). Kakkososassa on pääosassa velhopoika nimeltä Jeesus. Raamattu-kirjat ovat erittäin suosittuja ympäri maailmaa, kuutta aikaisempaa osaa on myyty yhteensä yli 3,6 kappaletta ja kirjoja on käännetty kaikkiaan helvetin monelle kielelle. Vaikka kirjat on suunnattu idiooteille, kirjasarjalla on paljon faneja myös muiden ääliöiden keskuudessa. Kirjasarja on jopa inspiroinut kaksi eri uskontoakin. Koska alkuperäiset kirjoittajat olivat erimielisiä kakkososan jatkosta, ykkösosan kirjoittajat kirjoittivat laajan, mutta varsin vähälle tunnettuudelle jääneen spin-offin nimeltään Talmud.

Juoni

 
K-16! EU:n uudet direktiivit suojelevat meitä vaaroilta!
Varoitus: Seuraava kirjoitus saattaa paljastaa yksityiskohtia juonesta, kuten sen, että Anakinista tulee Darth Vader.

Alussa oli sana, ja sana oli vetten päällä. Ja tulivat valot ja sähkömies. Luotiin elikkoa jos jonkinlaista maan tomusta ja lopulta ihminen, jonka kolmannesta kiveksestä teki naisen Jumala. Toisen version mukaan Jumala loi ihmiset samanaikaisesti, mutta se on vain feministipropagandaa, eikä voi pitää paikkaansa, sillä mitään ei voi luoda yhtä aikaa, kuten hyvin tiedämme. Joka tapauksessa tämän jälkeen Jumala otti lomaa. Se jatkuu vieläkin.

Pian maailman ainut mies tappoi veljensä (ks. Kain) ja hänet ajettiin maanpakoon. Häneen iskettiin kai merkki, jotta ne muut ihmiset, joita silloin vielä ei ollut, eivät olisi tappaneet häntä. Kaikki meni kuitenkin hyvin, kunnes Nooa päätti ryhtyä laivanrakentajaksi. Hän rakensi ison laivan kuivalle maalle eikä kyennyt sillä seilaamaan. Näin hän kuvitteli suunnattoman tulvan, jotta hänelle tuli parempi mieli. Tämä onnistui vain humalassa, ja kun hänen poikansa sitä seuraavassa alennuksen tilassa kanttuvei näki[1], niin karkotti Nooa tämän.

Sitten rakennettiin tornia ja alettiin sönkkäämään epämääräisiä. Siihen asti kaikki olivat puhuneet suomea. Myöhemmin juutalainen tyyppi ja faaraot näkivät unia ja juutalainen arvaili niiden pohjalta, että viljaa voisi olla viksua laittaa varastoon, jos ylituotantoa on. Tämä nerokkuus, johon ei olisi ilman Jumalaa päästy, johti pelastukseen. Seurauksena pelastaja sukuineen orjuutettiin.

Myöhemmin Mooses vie juutalaiset pois Egyptistä Israeliin pieksemään palestiinalaisia ja ruotsalaisia, jotka tykkäävät siitä niin kyrvästi, kun lätkitään persuuksille. Mooses halkaisee veden [2], mutta ei pääse Israeliin itse, koska on niin vanha fabu, että kuolee ensin. Sen jälkeen Valittu Kansa menee Palestiinaan ja tappaa sieltä kaikki elävät olennot kasvillisuutta lukuunottamatta. He perustavat valtion, mutta homma menee niinkuin persiilleen: muuan jerkku innostuu pistämään oman kilpailevan valtionsa pystyyn ja Valittu Kansa repeää kahtia. Molemmille valtioille käy huonosti: toisen valtion tuhoavat assyrialaiset ja toisen babylonialaiset. Hupsista. Valittu Kansa viedään Baabel Ykköseen vankeuteen 40 vuodeksi, josta he sitten iranilaisten suosiollisella avustuksella palaavat kotiin.

Loppuosa Raamatusta on tylsää jaarittelua, profeettojen lässytystä, propagandaa ja puisevaa tekstiä, jossa ainoan mielenkiinnon luo Laulujen laulun seksuaalisesti kiihottavat kohtaukset. Kunnollista actionia olisi tiedossa vasta Makkabealaiskirjoissa, jotka valitettavasti eivät kuulu Raamatun viralliseen kaanoniin.

Ykkösosan jälkeen tulee Jeesus, joka elää kuin nykypäivän nuoriso.[3] Jeesuksen tappavat juutalaiset ja roomalaiset, jotka eivät pidä ko. äijän pukeutumistyylistä, koska hän on kuin suuri hevaritähti, vaikka kaverin koko agenda oli olkaa kilttejä toisillenne ja rukoilkaa säännöllisesti. Ja sitten Jeesus nousi ylös haudastaan tai jotain sinne päin ryhtyäkseen karaokekuningattareksi. Karaokekuningattaren osa jäi haaveeksi, koska hänen biologinen isänsä nappasi hänet taivaaseen, kun ei jaksanut katsoa aina samoja vanhoja naamoja. Jonka jälkeen hänen diggarinsa panivat kultin pystyyn ja alkoivat kirjoitella toisilleen kirjeitä, jotka jostain syystä ovat päätyneet kakkososan täytteeksi.

Yhteiskunnallinen vaikutus

Raamattu on ainoa pedofiliaa, nekrofiliaa, sadismia, insestiä, raiskauksia ja eläimiinsekaantumista samaan aikaan käsittelevä kirja, jota luetaan julkisesti alle 18-vuotiaille. Joissakin maissa tämän 100-luvun Jallun päälle on asetettava käsi ja vannottava, että varmasti kertoo totuuden, kun mustaan pukeutunut kiharahiuksinen setä sitä kysyy. Kansaneläkelaitos varoittaa, että teos voi aiheuttaa vainoharhoja ja noitavainoja.

Kritiikki

Siinä on niin paljon tyhjänpäiväistä paskaa.

~Gösta Sundqvist

Katso myös

Viitteet

  1. tai teki jotain muuta; muinaisheprean tulkinta ei ole yksioikoista. Tämä ei ole edes mikään vitsi!
  2. Oh yeah baby, tästä olisivat Englannin kanaalin alitse kulkevan tunnelin rakentaneet olleet kateellisia.
  3. Asuu vanhempiensa luona 30-vuotiaaksi ja jos tekee jotain se on ihme.
  Tämä uskontoa käsittelevä תּוֹרָה on kerettiläinen tynkä.
Liity valon lapsiin ja levitä sanaa laajentamalla tätä artikkelia. Aamen. ॐ मणि पद्मे हूँ.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.