Saatoit yrittää hakea myös termiä raskaus. Mikäli näin on, opettele oikeinkirjoitus, tulet tarvitsemaan sitä.

”Sukupuolielimien luvaton lyhytaikainen haltuunotto.”

~Poliittinen korrektius

”Helsinki on erittäin turvallinen - ei tietenkään tarvitse mennä tyrkyttämään itseään pimeällä johonkin pusikoihin.”

~Paavo Lipponen, 15.4.2005 Helsingin Sanomat

”I'm feeling sexual, so we should be sexual.”

~NEIKED ft. Dyo: ”Sexual”

Raiskaaminen eli pakkomukulointi tai yllätysseksi eroaa tavallisesta seksistä esimerkiksi siinä, että raiskauksen aikana kumpikaan ei yritä saada toiselta osapuolelta mitään, ei "rakentaa parisuhdetta" tai suostutella kaatamaan pihalta se toisen suosikkipuu. Raiskauksessa ei myöskään ole suorituspaineita. Sanaa voidaan käyttää myös laajemmassa merkityksessä. Esimerkiksi Tumblr-piireissä raiskaus kattaa kaikenlaisen miehen ja naisen välisen seksuaalisen kanssakäymisen, jossa mies on aloitteentekevänä osapuolena. Kanssakäymisen ollessa säännöllistä se saattaa osoittautua raiskaukseksi myös takautuvasti, yleensä abusiivisen parisuhteen päätyttyä.

Yllätys, yllätys, yllätys!

Raiskaus voi yllättää missä ja milloin vain, yleisimmin kuitenkin pimeänä vuorokauden aikana vähemmän valvotuissa tiloissa kuten:

  • Puistoissa
  • Rappukäytävissä
  • Tavallista pimeämmillä ja syrjäisemmillä kujilla
  • Jatkoilla jäätyäsi kahdestaan miespuolisen kaverin kanssa

Jos siis raiskatuksi tuleminen kiinnostaa, kannattaa kokeilla onneaan ensi kädessä näissä paikoissa. Myös avio- tai avoliittopuolison raiskaaminen on mahdollista, mutta se kriminalisoitiin vuonna 1994. Päätös herätti runsaasti kritiikkiä siltä pohjalta, että rakkaan ja tutun henkilön raiskaamaksi tuleminen on tunnetusti raiskauksen inhimillisimpiä muotoja.

Miten raiskaus tapahtuu?

 
Mario demonstroi

”Se oli raiskausta ensi silmäyksellä.”

~Uhri

Valmistautuminen

Ennen kuin raiskaaja aloittaa toimensa, hän joko piiloutuu tai tulee esiin.

Moni kokee luontevaksi mennä baariin etsimään raiskauksen kohdetta, sillä siinä missä moni mies uskoo että jos naiselle tarjoaa alkoholijuoman, tältä saa seksiä ja mitä luultavimmin koko öinen sekoilu unohtuu aamuun mennessä, raiskaaja sen sijaan uskoo, että jos naiselle tarjoaa alkoholijuoman tyrmäystipoilla, tältä saa seksiä, ja mitä luultavimmin koko öinen sekoilu unohtuu aamuun mennessä. Baarien heikkoutena on logistiikka: tajuttomaksi tyrmätty kohde joudutaan siirtämään asianmukaisiin tiloihin, eli puistoon, rappukäytävään tai tavallista pimeämmille ja syrjäisemmille kujille.

Vaihtoehtona on piiloutua pensaikkoon. Pusikoissa on halvempaa, mutta baareissa odottelu on mukavampaa. Toisaalta monet traditionalistiset raiskaajat osaavat joka vuosi arvostaa pensaikon luomaa tunnelmaa, yhteyttä luonnon kanssa. Pensaikot säästävät myös vaivaa, koska raiskaaja voi valita haluamansa pensaikon, joka on jo valmiiksi puistossa, lähellä rappukäytävää tai tavallista pimeämmillä ja syrjäisemmillä kujilla. Kujalla, toisin kuin valaistussa baarissa, voi kuitenkin huomata naisen maahan kumottuaan kyseessä olevankin pitkähiuksinen, miespuolinen metallimusiikkiharrastaja. Se on tässä vaiheessa jo pyörtynyt ja siitä eroon pääseminen on täten hankalampaa kuin naisesta, joka juoksisi omatoimisesti pakoon.

Kohteen valitseminen

Kun raiskaaja päättää raiskata jonkun, hän kysyy ensin itseltään "Antaako hän vapaaehtoisesti seksiä jos kysyn." Jos raiskaajan olettama vastaus on "Kyllä", pyyhkii raiskaaja silmäkulmastaan pettymyksen kyyneleen ja jää sen sijaan kärsivällisesti odottamaan seuraavaa kohdetta.

Kun sopiva kohde on löytynyt, raiskaaja joko ponnahtaa pusikosta tai vaihtoehtoisesti kysyy voisiko hän tarjota kohteelle juotavaa.

Itse aktio

Raiskaus on puistoissa, rappukäytävissä ja tavallista pimeämmillä ja syrjäisemmillä kujilla tapahtuvaa sekä henkistä että fyysistä väkivaltaa toista ihmistä kohtaan ja yhtä helppoa sekä hauskaa kuin lapsen lyöminen.

Jälkeen

Vauvaa lyötiin vasaralla päähän, raiskaus kevensi tunnelmaa.”

~Tommi Liimatta
Tiesitkö, että...
Yllättävän moni raiskaaja ei ole ylpeä harrastuksestaan, ja yrittää keksiä selityksiä sille miten raiskattu kerjäsi sitä, halusi sitä tai jopa pyysi sitä. Tämä johtunee osittain siitä että harva raiskattu osaa arvostaa sitä että joku näkee heidät niin ihanina että on valmis vaikka menemään vankilaan saadakseen harrastaa seksiä heidän kanssaan, edes kerran. Joitain on vain vaikeaa miellyttää. Toisaalta yllättävän moni on valmis menemään vankilaan ennen raiskaustekoaan, mutta on sitten haluton tekemään tätä sen jälkeen. Heitä varten pitäneekin kehittää uudenlainen rangaistuskäsitys jossa ollaan valmiita vaikka menemään vankilaan toisen puolesta, mutta ei sillei oikeasti.

Molemmat osapuolet menevät rauhassa omille teilleen. Raiskaaja kotiinsa ja raiskattu poliisilaitokselle. Siellä hänelle tarjotaan kahvia. Mikäli on käynyt niin hassusti, että raiskattu kantaakin raiskaajan siementä, voidaan suorittaa ns. postyymi ehkäisy eli abortti, jonka ansiosta raiskattu säästyy seksin tunnetuimmalta haittavaikutukselta, lapselta. Tämä ei tosin välttämättä suojaa raiskauksen vähemmän korostetulta haittavaikutukselta kupalta.

Ketkä raiskaamista harjoittavat?

”Ei ole mitään objektiivisesti olemassaolevaa raiskausta, raiskaus on vain ideologinen näkökulma, sosiaalinen konstrukti.”

~NPOV postmodernille feministille

Lista ryhmistä ja henkilöistä, joiden kaikki tietävät usein harjoittavan raiskaamista:

Ketkä eivät ehdottomasti Suomen valtion virallisen tiedon mukaan harjoita raiskaamista kuin satunnaisina, ei-toivottuina yksittäistapauksina?

Katso myös

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.