Rakkausrunot

YleisestiMuokkaa

Rakkausrunot.fi on sivusto, jonne voi lisätä omia runojaan rekisteröidyttyään. Suurin osa runoista on 12-30-vuotiaitten tyttöjen kirjoittamia erilaisten eritteiden täyttämiä kertomuksia utopistisesta ja naiivista uskosta toisen osapuolen vilpittömään tunteiluun kanssasi.

Kuka?Muokkaa

Rakkausrunot.fi:ä ylläpitää Rakkausrunot.ry.

Mitä? Mihin tarkoitukseen?Muokkaa

Jos kaipaat IRC-Galleria-sivukuvaasi imelää runoa, jossa voit osoittaa palavaa rakkauttasi kulloistakin tyttö- tai poika- tai eläinystävääsi kohtaan, etkä sitä itse jaksa/pysty/osaa keksiä, voit selata runoja ja anastaa sieltä sopivan.

Jos taas lukeudut tekotaiteellisiin ihmisiin, ja haluat purkaa tunteittesi vyöryn sivustolle, päätynet piankin verhojen tai soppakauhan kanssa viiltelemään itseäsi. Kymmenen runon maksimi päivässä saattaa olla persoonallesi liian vähän. Silloin on aika keksiä runoihin lisää säkeitä ja säkeistöjä, tai lopettaa näppäimistön hakkaaminen satunnaisessa taiteellisessa järjestyksessä.

Olen kuullut, ei kiinnostaMuokkaa

Monilla tuntuu lisäksi olevan ennakkoluuloja ko. sivustoa kohtaan. Yleisimpiä ovat:

  • Siellä käyvät vain tytöt/naiset.
  • Siellä on vaan tyttöjen runoja.
  • Kyseisen sivuston käyttäjiin kuuluminen vähentää (kuvitellun) miehekkyytesi määrää.
  • Voisin käydä, mutta en halua sivuhistoriaani mitään rakkausrunot.fi:ä, minua luullaan seksuaalisesti samaan sukupuoleen suuntautuneeksi mieheksi.

Sivuhistorian voi tyhjentää. Käyttäjien enemmäistö kieltämättä on kyllä tyttöjä, mutta ei pidä yleistää. Loput ennakkoluulot pitävätkin sitten paikkansa.

SisältöMuokkaa

Sisältöä valvovat ylläpitäjät, kuten Hikipediassakin. Kontrolli on kuitenkin löyhä, ja sallii kaikenlaisen arveluttavan aineistonkin lähettämisen, toisin kuin Hikipediaan. Oikeastaan ketään tuskin kiinnostavat runosi, jos niitä sinne jo lähetit. Jos et otsikoi niitä ikäkaudellesi tyypillisesti, esimerkiksi näin,:

  • Homot on paskaa!
  • Kytät vittuun!
  • Elämäni paras pano!

ne tuskin kiinnostavat ketään. Hyvä tapa otsikoida runoja on katsella näppäimistöstä lähekkäin olevia konsonantteja ja vokaaleja ja rakentaa niistä mitääntarkoittamaton sana, kuten vaikkapa "Weko" tai Loda". Tällä voit myös kalastaa taiteellisuuspisteitä.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.