Rauno Repomies

Rauno Repomies. On hieno nimi. Suomalainen nimi. Sukunimikin kovin osuva. Repomies on ovela kuin kettu, nähkääs.
RAUNO.R..jpg
Rauno ei seiso pelillä vaan istuu autossa... Siinä vasemmalla SOKEA! Ei minusta katsoen vasemmalta, poliisimies autossa kun olen, vaan lukijan näkökulmasta vasemmalla. Vasemmalla lukijan näkökannasta katsottuna on.
Koko nimi: Rauno Ignatius Repomies. Ei nimi miestä pahenna. Paitsi jos nimeksi sattuisi Reetta. Olisi se huvittava tilanne, Reetta-niminen mies.
Syntymäaika: Joskus 1889, väitetään että 19. joulukuuta.
Syntymäpaikka: Suomi. On hieno maa, vaikka näin kylmä onkin. Kylmä rakastaja on Suomi. Minulla ei kyllä rakastajia ole ollut, niin että en voi oikein vertailla. Vaimon kanssa vehtaan aina välillä. Vaikken sitä petäkkään.
Uskontokunta: Luterilaisuus
Kuolintapa: Kuolematon, kunnes jonain Jumalan aamuna potkaisee tyhjää.
Hiusten väri: Harmaa
Saavutukset: Hieno mies, ja ennenkaikkea poliisi. Oikein ylikomisario. Pöystikin on vain komisario, vaikka minua paneekin halvalla. Ei siis sillä lailla, olenhan minä streitti mies.
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
Lukee edellä. Edellä niin lukee. Hienosti siinä edellä lukee. Kivasti lukee siinä. Paskalla fontilla lukee. Aina on sama fontti Hikipediassa. Ja aina väärät diat. JUMALAUTA!
Pilkkanimet: Kukaan ei pilkkaa niin hienoa miestä. Huono itsetunto on, jos vanhaa poliisimiestä haukkuvat. Joka hienoa haukkuu sitä kepillä silmään. Ja vanhempana sitten muistellaan sitä tikkua. Porkkanaksi kultaa muisto.

Rauno Ignatius Repomies (s. 1889, väitetysti 19. joulukuuta) on hieno mies ja ennenkaikkea poliisi. Ja hieno poliisi onkin. Oikea vanhan polven poliisi. Viinaa juo hän eikä kotonakaan hyvin mene. Vaimo vihaa eikä lapsetkaan yhteyttä pidä.[1] Ei nykyajan poliisit enää tällaisia ole. Psykologiasta ja vastaavasta scheissestä puhuvia neitejä ovat nämä. Niinkuin tämäkin komisario Pöysti. Aina napit vastakkain ollaan Pöystin kanssa. Aina tukkanuottasilla ollaan minä ja Pöysti. Ei ole hyvä tämä Pöysti.

Pasilan poliisiaseman ylikomisario on hän. Ylikomisariolla on kontollaan paljon töitä. On paljon vastuuta. Koko Helsingin maine on minun harteilla. Pasilan poliisilaitoksen ylikomisario on kuin työläismuurahainen. Aina ahertaa hän. Koskaan ei periksi anna tämä. Aina jonkin pikku askareen edestä uhrautuu hän. Hieno mies on ylikomisario. Siis Repomies, Rauno Repomies. Pasilan ylikomisario. Pasila on kurjaa seutua. helvetin Helsingin esikaupunkia on se. Ei muuta nähtävää kuin rautatieasema ja Yleisradion konttori. Sellaisia ovat Pasilassa nähtävyydet. Ja Yleisradion konttorin vieressä on myös Pasilan poliisiasema. Myös se on nähtävyys Pasilassa. Ja Pasilan poliisilaitoksen ylikomisario Rauno Repomies. Hieno mies on hän.

Repomiehen elämästä on tehty myös elokuva nimeltään Repo Man.[2]

HenkilötaustaaMuokkaa

Syntynyt on Repomies suurten ikäluokkien aikaan. Äiti synnytti viikoittain kuusi lasta, joista puolet kuoli koleraan. Isä uurasti arkisin pelloilla ja kävi sotimassa viikonloppuisin. Viikonloput ovat hienoa aikaa. Silloin ihminen ehtii toteuttaa itseään. Voi perheen kanssa viettää vapaata aikaa... Vapaata aikaa? Vapaa-aika? Vapaa? Voi vapaana kirmata niityillä. Voi alastomana viipottaa pitkin niittyjä. Tai katuja, jos sattuu kaupungissa asumaan. Eivät poliisit poliisimiestä pidätä, ylikomisario on hän. Pystyy ylikomisario mihin vain. Voimaa on hänellä. Mutta suuri voima tuo mukanaan suuren vastuun. Ylikomisariolla on vastuuta. Ainakin Pasilan ylikomisariolla. Hieno mies on tämä. Poliisimies.

Vartuttuaan lähti Repomies etsimään onneaan kaupungista. Sen hän löysi jo kahdensadan metrin päässä maantieltä. Oli raukka jäänyt bussin alle. Hieno mies koira oli Onni. Aina uskollinen oli tämä. Hyvä ystävä oli Onni hänelle. Niinkuin oli komisario Nikanderikin. Hyvä ystävä oli tämä. Ja poliisi. Olisi varmaan halunnutkin kuolla virantoimituksessa.[3]

Poliisiksi alkoi Repomies. Oikein konstaapeli oli hän. Vaarallisella vuosisadalla hän rikollisuutta vastaan taisteli. Perheen perusti siinä sivussa. Niin hyvin tehtävänsä hoiti, että ylikomisarioksi yleni. Pasilan ylikomisario on hän. Ei menestyksen ole antanut kihahtaa hattuun. Ei ole purkautunut kuin tulivuori. Tulivuorissa on jotain eroottista. Kun ne valtavalla voimalla syöksevät puna-keltahehkuista, sulaa kiveä hedelmöittääkseen maan, jolle se jähmettyy. Ajan kuluessa kärsivällisyys tuottaa palkitsevia hedelmiä. Sehän on hyvin runsasravinteista. Se laavasta jähmettynyt maa. Hyvin viljellään siellä, niin. Suomessa ei moinen onnistu. Ei ole tulivuoria, niin. Tai no, kyllähän Repomiehellä ainakin on. Tai on ollut. Ei olla vaimon kanssa päästy tositoimiin vähään aikaan.[4] Muiden tulivuoria Repomies ei olekaan tutkaillut. Ei ole B-rapun poikia hän. Eikä Top Gunkaan ole homoelokuva. Kertoo vain lentämisestä. Hieno lentokuva on. Silloin kun Repomies oli nuori konstaapeli, painiakin harrastettiin poliisien kesken vain kunnon ylläpitämiseksi, eikä sillä ollut mitään tekemistä homouden ylläpitämisen kanssa. Suomen Ric Flair oli Rauno.

Viime vuosina ovat alkaneet häntä vanhuudenhöperönä pitämään. Seniili vanha ukko. Eläkkeelle joutaisi. Noin ne nulikat hänestä ajattelevat. Että ikäloppu ukkeli on hän. Dementiakin muka vaivaa Repomiestä. Lääkekuurillekin ovat hänet järjestäneet. Työtoverit, vaimo, lapset. Kaikki häntä vastaan juonivat. Hänen virkaansa himoavat. Pöysti varsinkin. Pöysti pitää Repomiestä vanhuudenhöperönä ukkona. Ihme juppi on Pöysti. Näitä uuden polven kolleja. Ylimielisesti suhtautuvat meihin. Vanhoihin tervaskantoihin. [5]

Katso myösMuokkaa

  ONKO SIVISTYKSESSÄSI AUKKO?
Tämän sivun vitsi perustuu siihen, että se on kirjoitettu käsittelemänsä henkilön tai aiheen tyylillä parodisin tavoittein. Mikäli et tajua tätä sivua, johtuu se todennäköisesti siitä, että olet sivistymätön barbaari, joka ei tiedä mistään mitään. Ehkäpä sinun kannattaisi lukea enemmän Wikipediaa.

ViitteetMuokkaa

  1. Vaikkei viinaa enää kulukkaan, vaimon kanssa ollaan hyvissä väleissä ja lapsetkin käy katsomassa. Hieno perhe on hänellä. Yhtenäinen ja rakastava. Kiitollinen sellaisesta olla pitää. Rakkaudesta. Läheisten rakkaus on hieno asia. Eikä rakkautta ilman rajoja. Ihme haihattelua on sellainen. Ja neekerisankkerikin siinä leviää. Ja AIDS. Sen luistonesteet vuotaa, ken kauppaa ruumenesta luotsaa. AIDS leviää myös apinoihin sekaantumalla. Eläinrakkauttakaan ei tarkoittanut hän. Perheenkeskeistä lähimmäisenrakkautta tarkoitettiin. Muttei sukurutsaustakaan. Väärin on sekin.
  2. http://www.imdb.com/title/tt0087995/
  3. Niin kuin hän olisi varmaan halunnut kuolla viimeisenä työpäivänään ennen eläkettä. Hän olisi varmaan halunnut tulla myös ammutuksi. Ja vielä selkään. Ei likaisten huumekauppiaiden tai humalaisten riehujien ampumaksi, vaan omien työtovereidensä. Vahingossa, siis. Niin ikään hän olisi varmaan halunnut kitua niin kauan, että olisi ehtiny ambulanssia odotellessa pohdiskella syntyjä syviä.
  4. Moneen vuoteen.
  5. Se viimeviikolla minua seurannut kondoori oli pelkkää sattumaa. Ei haistanut Rapakon toiselta puolelta asti, että minulla muka olisi aika vähissä. JUMALAUTA! Ketä tässä kusetetaan! Ei kondooreja ole Suomessa! Amerikasta asti haistanut Repomiehen yllä liihottavan kuoleman! Jättäisi lintu minut jo rauhaan, vanhan miehen! Vaikka onhan se isoisä vielä vanhempi. Pojanpoikaansakin seniilimpi. Irstaaksi ruvennut vanhoilla päivillään. Bordelleissa pyörii. Syliä vähän tahtoisi, hieman reiden sisäpintaa suudella haluaisi. Mutta ei ole sairas minun isä. Vanhuus vähän vain stressannut häntä, ei ole siitä sisukas mies kieroon mennyt. Ei ole mikään pervo minun isä. Pitää pitää matalaa profiilia tämän jutun kanssa, muuten alkaa naurua sieltä täältä kuulumaan. Joka puolelta kuuluu kaameaa kikatusta. Ja kaikki voivat muuttua mustiksi. Lääkkeetkin on mustia. Miksi kaikki on mustaa?
  Kuten sinäkin, tämä artikkeli on vajaa.
Laajentamalla artikkelia pystyt kasvattamaan sen älykkyysosamäärää
.


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.