Ronald McDonald

”Voit kutsua minua Kuolonkauppiaaksi”

~Ronald McDonald

”En kerro, olenko tappanut, mutta jengin liivejä pidän.”

~Ronald McDonald

Ronald McDonald (s. 1934) on USA:laisen moottoripyöräkerho McDonald'sin perustajajäsen. Moottoripyöräjengin tunnukset ovat keltaiset vaatteet, valkoinen iho ja punaiset hiukset.

Kjäh, khäh!
Ronald McDonald elementissään.

Ronald on erittäin pahamaineinen. Esimerkiksi vuonna 2001 ilmestyneen Fast Food Nation: The Dark Side of the All-American Meal -kirjan mukaan peräti 96 prosenttia yhdysvaltalaisista lapsista tunnisti Ronald McDonaldin. Ainoastaan Joulupukki oli tunnetumpi.

Ronald McDonald johtaa monikansalliseksi terroristijärjestöksi laajentunutta moottoripyöräjengiään, joka saa rahoituksensa myymällä sämpylöiden välissä pihviä, jotka firman mainoksenkin mukaan "ovat jäljitettävissä ja seurannassa". Kun ostaa Happy Meal -aterian, saa kaupan päälle vakuutuksen. Palovakuutuksen. Kuten Ronald itse asian ilmaisee: "Ei pala kieli niin helposti. Olisi ikävää jos sille kävisi jotain."

Ronald McDonald iskee vastustajikseen kääntyneitä luopioita ylipainolla ja kohonneella verenpaineella. Super Size Me -dokumentissa Ronaldin kannattajaksi luikahtanut Gonzo-journalisti jäi kiinni ja häntä iskettiin sydänkohtauksella dokumentin julkaisun jälkeen.

Ronald McDonald on FBI:n neljänneksitoista etsityin rikollinen, ja hänen tiedetään olevan hyvin läheinen mm. Osama bin Ladenin kanssa. Viimeisin näköhavainto Ronaldista on tehty 24. maaliskuuta 2006, kun hänet nähtiin raiskaamassa kuolleita lintuja Israelissa. Hän ilmeisesti halusi saada haltuunsa lintuinfluenssaviruksen. Toisaalta on mahdollista, että Ronald halusi naamioitua paikalliseksi ja pitää näitä juutalaisten tapoina. Teon jälkeen mies pakeni Yhdysvaltain senaattiin, jossa hänen onnistui, nerokkaan valepukunsa ansiosta (silminnäkijöiden mukaan Ronald oli pukeutuneena tavallisiin arkivaatteisiinsa), karistaa jahtaajansa.

Katso myösMuokkaa

Tämä artikkeli on vanhahikipedialainen ja saatettu säästää vain antikvaarisista syistä.
Jatka omalla vastuulla.
  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.