Rumuus

(Ohjattu sivulta Ruma)

Rumuus on sairaus, jota esiintyy kaikkialla maailmankaikkeudessa. Ensimmäisen kerran rumuutta havaittiin, kun Aatami söi omenan ja huomasi karun todellisuuden. Jotkut filosofit pitävät rumuuden vastakohtana kauneutta.

Erilaiset rumuuden muodotMuokkaa

Rumuuteen liittyy yleensä myös sairaalloinen leveys ja lihavuus yhdistettynä kireisiin vaatteisiin, jotka paljastavat hyvin ravitun ihmiskehon. Rumuutta esiintyy lähes kaikissa tapauksissa kasvoilla esimerkiksi finnien ja vääristyneiden kasvonpiirteiden muodossa.

 
Myös eläimet saattavat olla rumia. Se käy niiltä aivan luonnostaan, vähän niin kuin sinultakin!

Eräs toinen rumuuden ilmentymismuoto on sisäinen kauneus. Sitä ei voi nähdä ennen kun ihminen avataan, joten siitä ei ole erityisemmin hyötyä sosiaalisessa kanssakäymisessä...

Kuinka tulen rumaksi?Muokkaa

Ammu ensin haulikolla päähäsi. Tee tämä mahdollisimman hellävaraisesti, etteivät haulit osu aivoihisi. Haulien aivoihin osumisesta ei tosin välttämättä ole haittaa, koska rumuuteen liittyy usein, toisaalta lähes aina, tyhmyys. Voit pyytää myös kavereitasi ampumaan, jos et itse uskalla, mutta muistathan menettäväsi heidät kaikki pian rumistumisesi jälkeen. Haulien koko vaikuttaa ratkaisevasti asiaan ja se, käytetäänkö lyijy- vai muunlaisia hauleja. Lyijy auttaa tyhmyyden saavuttamisessa, tosin hitaasti.

Sen jälkeen ala syömään, syömään, syömään, kunnes turpoat muodottomaksi, ja pue mahdollisimman kireät vaatteet yllesi, jotta jenkkakahvat ja sukupuolestasi riippumattomat mutta silti roikkuvat tissisi pääsevät näkyville.

Tämän jälkeen olet melkein täydellisen ruma. Kieri vielä lehmän sonnassa, kunnes haiset navetalta, sillä myös paha haju kuuluu olennaisesti yhteen rumuuden kanssa. Nyt olet valmis todistamaan rumuutesi kaikille!

Rumuuden asteetMuokkaa

  • Ruma: Muuten vaan ruma
  • Sikaruma: (ks. ylle) sian lannan haju liittyy asiaan.
  • Ämpäriruma: Kun heräät aamulla tällaisen henkilön vierestä, laitat hänelle ensin ämpärin päähän ennenkuin poistut.
  • Susiruma: Heräät aamulla ja huomaat kätesi jääneen ko. henkilön alle. Toimit kuten susi vastaavassa tilanteessa ja jyrsit kätesi poikki hampaillasi, ettei henkilö vain heräisi ennenkuin poistut paikalta.
  • Johanna Tukiainen: sika kaunis.

Katso myösMuokkaa

  Tämä artikkeli on kuin Napoleon eli pienikokoinen mutta älykäs ja katkera sekä
tahtoo valloittaa koko maailman, mikä näkyykin huumorin hämmästyttävässä tasossa.
Syöttämällä sivulle vitamiineja voit tehdä siitä suurvallan.