Salaliittoteoria

Salaliittoteoria on ihmisen keksimä salainen liittoutuma, jonka tavoitteena on tehdä jotain, josta sinä et pidä. Yleensä salaliittoa ei ole olemassa, kunnes joku ulkopuolinen ihminen keksii sen. Yleensä salaliitto muuttuu uskottavaksi vasta kun salaliiton jäsenet kovaäänisesti kiistävät salaliiton olemassaolon.

Tyypillinen salaliitto on siis aivan samanlaista kuin suklaakakun leipominen ilman suklaata; sen pitäisi olla siellä, mutta ei ole - ja kaikki tietävät sen. Ja suklaakakku on juuri se, mitä sinä ja ystäväsi haluavat. Mutta täällä ei ole jauhoja, eikä suklaata. Ei edes kookospähkinöitä tai CIA:ta siivoamassa leipomisen jälkiä.

Mutta älä katso taaksesi, koska he saattavat huomata, että tiedät niistä. On parasta, että pidät ne tietämättöminä siitä että tiedät, ja jokainen salaliiton peittelyn kohteeksi joutunut tietää tämän. Siksi jokainen salaliittoteoria, jonka kohtaat on siksi ainoastaan harhainen luulo, joilla peitetään oikeaa totuutta, joka on tuolla ulkona jossain.

Salaliittoteoreetikot

Pääartikkeli: Foliopää

Salaliittoteoreetikot ovat ihmisiä, jotka ovat päässeet osallisiksi salatusta tiedosta siitä, mitä maailmassa todella tapahtuu. Tämän takia he ovat fiksumpia kuin sinä, lammas joka uskoo virallista totuutta. Salaliittoteoreetikon voikin tunnistaa ylimielisestä hymystä, joka hänen huulilleen nousee kun joku mainitsee esim. al-Qaidan WTC-iskujen yhteydessä (paitsi kyseenalaistaakseen sen osuuden). Hyviin tuntomerkkeihin lukeutuu myös foliohattu, joka ehkäisee näppärästi ajatustenlukua, etämielenhallintaa ja sukupuolitauteja.

Salaliittoteorioita

 
Hekin voivat suunnitella juuri sinun murhaasi.
 
He aikovat heittää sinua keilapallolla päähän.

esim: John F. Kennedy murhattiinkin ehkä kimpassa.

Omituisia huppuihin tai muihin omituisuuksiin pukeutuneita veijareita.

  • Suuronnettomuudet

Esimerkiksi Titanic ja Autolautta Estonia hukutettiinkin ehkä kimpassa.

Isopäiset otukset ovat ehkä käyneet täällä lentävillä astiaston osasilla.

Pilvenpiirtäjät ainakin kaadettiin kimpassa.

Salarakkaudet ovat yleisiä, ja suunnilleen joka kodissa on ainakin yksi salarakkaussuhde. Julkisuudessa salarakkaudet tulevat yleensä nopeammin ilmi kuin perhepiirissä. Usein salarakas kertoo jopa itse medialle olevansa salarakas saadakseen tällä tavoin itse julkisuutta ja rahaa.

Merkittäviä salaliittoteoreetikkoja

Katso myös

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.