Avaa päävalikko

Hikipedia β

Sekopaatismi

Sekopaatismi on yksi maailman harvinaisimmista uskonlahkoista maailmassa. Tällä hetkellä tähän uskontokuntaan kuuluu virallisesti tasan 2 henkilöä. Tornista on kuitenkin huhuiltu että jäsenhakemuksia olisi yritetty lähettää, mutta kuten tornihuhut yleensäkään ei sekään pidä paikkaansa.

Sisällysluettelo

Sekopaatismin uskoMuokkaa

Sekopaatismi uskoo vain ja ainoastaan siihen, että sekopaatismia on ylipäätänsä. Sinänsä hassua, silla jos siihen uskoo, niin se on, mutta jos siihen ei usko, sitä ei ole. Ja jos sanotaan lause: "Minä uskon siihen vain jos sinä uskot", niin kyseinen aisa ei mene koskaan itsensä kanssa ristiin. Tästäpä syntyy paradoksi jokaisen pohdiskelijan päässä. Tätä (ja muita tämäntyyppisiä) aihetta käsittelee esimerkiksi artikkeli filosofia.

Sekopaatismin uskonto on perustettu joskus vuonna 1337, vaikkakin itse sekopaatismia on esiintynyt jo paljon aiemmin. Sekopaatismin tietyt suuntaukset sanovat sen olevan kaikkien Itseisuskontojen alkukarsina. Näiden suuntausten olemassaolon virallinen Sekopaatismi tietenkin kieltää, kuten kunnon skeptikon kuuluukin.

Sekopaatismi tiedeMuokkaa

Eräät sekopäätismin haarat joita virallinen linja ei näe väittävät olevansa tiäteiden tekijöitä. Virallisen kannan mukaan sekopaatismi on hihhulointia, joten tieteestä ei johtokunnan mukaan sovi puhua kuin okkultisti. Tästä syystä johtuen johtokunta ja nämä hihhulit ovat alkamassa sotimaan Mölleriä käyttäen. Valmisteluja on tehty rajojen molemmin puolin, kukaan ei vaan tiedä vielä mihin hyökätä kun sekopaatismi leviää kaikkialle. Falseflag iskua on ehdotettu tehtäväksi suojaavan poliisin ja keskuksen rajapoliisin tiloihin, mutta kukaan ei tiedä miten tämäkään hyödyttäisi sekopaatismia.

SekopaatismiMuokkaa

Yksinkertaisuudessaan olotila normaalin, sekopään ja psykopaatin väliltä.

Joskus joissakin harvinaisissa tapauksissa joidenkin asioiden, ihmisten tai tapahtumien välillä voi ilmetä outoja yhteneväisyyksiä. Jos oudot yhteneväisyydet jatkuvat, niin sekopaatismin virallinen linja suosittelee tarttumaan vasempaan käteen.

Liittyminen uskoonMuokkaa

Uskoon liittyminen on täysin ilmaista. Liittymisestä ei myöskään heru mitään etuuksia, joskin voit sanoa kuuluvasi uskonnolliseen vähemmistöön.

Kokeile myös päihdyttävien aineiden vaikutusta uskontoon. Toimii kaikilla paitsi muslimeilla.

Henkilöitä jotka ovat julkisesti julistautuneet sekopaateiksiMuokkaa

 •  • Black Eagle • 27. tammikuuta 2007 kello 05.22 (EST)
 • Kaukaisen vuoren munkki, Kiina 6. kesäkuuta 6 (6.6.6) kello 06.66 (CHI)

Huomaa, että henkilö voi huomaamattaankin olla sekopaatti. Sinun asiasi ei ole huomauttaa siitä hänelle, vaan kuunnella mitä asiaa hänellä on.

Sekopaatismin vaikutus nykypäivässäMuokkaa

Henkilö, joka on julistautunut sekopaatiksi:

 • Saattaa olla hieman outo
 • Tekee tehtävät ja asiat hieman omalla tavallaan
 • Puhuessaan käyttää niin hankalia sanoja, ettei sitä ymmärrä kvanttifyysikkokaan
 • Saattaa laittaa kengät sukat nurin päin
 • Saattaa laittaa sukat kengät vääriin jalkoihin
 • Tai sitten kenties voi vetääen sukan käteen ja laittaa päähän. Tuossa ei kai sitten ollutkaan mitään sanaleikkejä...
 • Myös senat saattavat sekaantua eläimi- eikun siis toisiinsa.
 • Hajamielisyyttä on myös todettu... öö... niiden...henkilöiden öö... keskuudessa, kai?
 • Hajamielisyydestä johtuen saattaa toistaa asiat kahteen kertaan
 • Todennäköisesti outo
 • Ehkä hajamielinen (enhän minä vielä maininnut hajamielisyyttä? Niin, so-, sä-, sekoPutinen-, siis sekopaattinen ihminen voi olla hajamielinen)
 • Toistelee asioita, mistä tulikin mieleeni toisteisuus, katsokaas kun olen niin hajamielinen, että saatan unohtaa kertoa jotain...

Jos tapaat henkilön, jolla on tämänkaltaisia oireita, älä heti leimää häntä sekopaatiksi. Hän ei välttämättä ole sekopaatti. Älä kutsu poliisia, päinvastoin, kutsu hänet baariin ja tarjoa yhdet. Sekopaateilla on taipumus laukoa ennustuksia ja viisauksia. Älä sekoita sekopaattia ja Matti Nykästä keskenään.


  Tämä artikkeli on tynkä, joten isommat kiusaavat sitä.
Pidä pienemmän puolta laajentamalla artikkelia.