Silmä eli ööka on vetinen, nilviäisensukuinen loiseläjä, joka on asettunut useimman eläimen [1] päähän. Se estää uhriaan hankkiutumasta salakavalasta syöpäläisestään suodattamalla tämän keskushermostoon aidontuntuisia hallusinaatioita, joita kutsutaan näöksi. Lopulta yliannostettu näkeminen johtaa hulluuteen, jälkeenjääneisyyteen ja loppupeleissä henkiseen turskauteen. Kehotammekin kaikkia, joiden tahto on tarpeeksi vahva havaitsemaan, päässään olevista silmistä huolimatta, hankkiutumaan näistä eroon.

Mikäli havaitset tällaisen itselläsi tai rakkaallasi, iske siihen tikulla!

UlkoNÄKÖ (tai millaisena ne antavat meidän NÄHDÄ ne)Muokkaa

Vitun suvakit! Ette äänestäny Trump. Vittu. Suvakit. Silmä koostuu, ainakin näön suodattaman harhakuvan läpi, pyöreästä, kananmunamaisesta (tai sellaisena silmä antaa meidän havaita sen), sädesymmetrisestä kehosta, jonka keskellä on musta, luomimainen (tai sellaisena me sen näemme) kuvio. Sitä ympäröi vielä vaihtelevan värinen (tai, sellaisenahan ne haluavat meidän sen näkevän) rinkula. Toisinaan, tiettyjen silmätartunnan saaneiden lajien, esimerkiksi ihminen-nimisen simpanssieläimen keskuudessa näön yliannostus on johtanut yksilöiden julistautumiseen muita lisääntymiskelpoisemmaksi. Ei olla täysin varmoja, onko tämä tieteellinen fakta vai silmien tuottama/hyväksymä harhakuvitelma. Silmät ovat tiettävästi kaksineuvoisia, ja ne tapaavat munia isäntäeläimensä poikasiin toukkia.

Silmä kiinnittäytyy uhrinsa päähän, kaivamalla siihen silmäkuopaksi kutsutun kolon. Se kasvattaa aina aivoihin asti ylettyvän juuren, jolla se huolehtii näköhallujen annostelusta. Tällöin isäntäeläimen päähän ei pälkähdä kasvaimen irroittaminen, ennen kuin on liian myöhäistä.

ElintavatMuokkaa

Silmä on siinä mielessä erityinen loiseläjä, että sen ruumiinlämpö voi vain nousta. Se käyttääkin leijonanosan isännästään saamansa energiasta itsensä viilentämiseen kostuttamalla omaa kehoaan. Erityksen aikana se tarvitsee hetkellisen pimeyden, jolloin se pakottaa uhrinsa päähän kaivetun kuopan päälle kasvaneen nahanriekaleen (jota näköhulluuden kalvamat ihmiset sanovat silmäluomiksi) sulkeutumaan. Mikäli tahdonvoimasi riittää, voit hankkiutua näistä parasitoideista kuivattamalla ne.

Isäntäeläimen ohella silmä kerää tarvitsemansa ravinnon suoraan auringon säteilystä. Tätä se hyödyntää myös kehittäessään näkemistä uhrinsa tajuntaan. On siis suositeltavaa pitää aurinkolaseja ympäripäiväisesti, jolloin silmä saa vähemmän energiaa. Toisaalta se välittää tällöin osan tuntemastaan kivusta isäntäeliöön.

 
Tämä mies oli liian lähellä totuutta...

Silmien virtsaa kutsutaan kyyneliksi. Eniten, ehkä hallitsemattomastikin se erittää kyyneliä suuren tunnekuohon yhteydessä.[2]

Silmät elävät yleensä pareittain, tai sitä suuremmissa laumoissa. Hyönteiset ovatkin lyhytikäisyydessään oiva esimerkki silmien nopeasti loppuun kuluttavasta ahneudesta.

Salaliitto näiden syöpäläisten suojelemiseksiMuokkaa

On olemassa salainen joukko ihmisiä, jotka ovat tietoisia tämän karmivan taudin olemassaolosta, mutta haluavat estää totuuden julkistamisen. Heidät tunnetaan Optikkoina. Ei olla varmoja, palvovatko optikot silmiä, vai ovatko nämä kehittäneet tavan hallita niitä. Joka tapauksessa, silmät estäisivät heikoimpia ihmisiä näkemästä tämän tekstin, jottei totuus paljastuisi. Jos kuitenkin pystyt lukemaan tämän, mene seuraavaan osioon. Jos et, olemme tehneet voitavamme.

Eroon pääseminen (TÄRKEÄÄ, LUE!)Muokkaa

Silmistä on hyvä päästä eroon, ennen kuin on liian myöhäistä! Mikäli olet tahdonvoimaltasi kyllin väkevä ymmärtämään tämän asian, on sinun kannattavaa ottaa neuvosta vaari. Mikäli joku pitää tämän faktan totena pitämistä hulluutena, on tämä silmiensä vuoksi mitä varmimmin itse latvasta laho. Jos haluat pelastaa tämän tahdoltaan ja käsityskyvyltään heikomman yksilön, poista ne paskiaiset kalvamasta tämän raukan kehoa, tai suorita eutanasia.

Silmistä pääsee eroon helpoiten jollain esineellä, jonka voit näköhulluudessasi tulkita teräväksi (esim. Jääpiikki, ruuvimeisseli tai lasinsiru, katso tarkemmin täältä). Sinun on ensin lamautettava molemmat oliot, iskemällä niitä muutaman kerran tällä esineellä. Älä välitä kivusta, se ei tule sinun omasta elimestäsi, vaan tunkeutujan aiheuttamaa. Tämän jälkeen kaiva silmät pois kuopistaan, ja tuhoa ne tulella, korkealla kuumuudella tai paloittelemalla (voit tosin tehdä tämän heti alkuun). Sinun pitäisi vapautua saman tien näöksi kutsutusta hulluustilasta. Kuopista kannattaa valuttaa hieman silmän itiöiden saastuttamaa verta ja lopuksi polttaa uusien tartuntojen varalta. Myös syöminen on kyllin julma kohtalo kyseisille syöpäläisille. Mikäli sinulla on jälkikasvua, lemmikkieläimiä tai puoliso, ja myös rakastat näitä, teet ensin samoin heille.

Tämän jälkeen sinun on liikuttava mahdollisimman äänekkäästi julkisilla paikoilla, varoittaen muita silmien uhreja tästä hirvittävästä salaliitosta. Varo kuitenkin, etteivät optikot tai näiden manipuloima esivalta pysäytä sinua jaloissa pyrkimyksissäsi.

Pelastautuminen täytyy hoitaa heti, sillä muuten silmä saattaa antaa sinulle harhakuvitelman siitä, että olit tekemässä karmivan virheen ja tulossa hulluksi (vaikka tosiasiassahan sinä olit tekemässä koko elämäsi parhaan ratkaisun ja tulossa järkiisi). Mikäli sinulle on tarjottu lääkitystä tähän asiaan liittyen, sinun kannattaa epäillä lääkärin osuutta salaliitossa.

AnteeksiMuokkaa

Pahoittelemme, että edellisenlaatuinen paska on päätynyt Hikipediaan. Kehotammekin luottamaan tässä tilanteessa Wikipediaan (joka ei ole mukana optikoiden salaliitossa (tai siis salaliitossa, jota ei siis ole)). Sinulla ei ole mitään hätää...

Terveisin Suomen optikkojen ammattiliitto.

Katso myösMuokkaa

viitteetMuokkaa

  1. Ja näin geeniruoan aikana myös jokuseen purjoon.
  2. Tai kun sinua piestään.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.