Sininen tulevaisuus

Sandglass vermin .svg Päivitystä kaivataan!
Tämä artikkeli ei ole ehkä paskaa, mutta se kaipaisi kipeästi päivittämistä.
Lisätietoja: Kuoli saatana
Ole siis reippaampi kuin se, joka lisäsi tämän laatikon tähän, ja tuo artikkeli tähän päivään.

ValkoinenSininen tulevaisuus on suomalainen reality-versio The Yes Menistä, jonka poliittisena linjana on todistaa poliittisen linjansa olevan jotain muuta kuin uraopportunismi ja/tai Jussi Halla-ahon perussuomalaisilla. Kukaan ei usko, mutta keskusta ja kokoomus näyttelevät uskovansa. Puolue mainostaa olevansa "perussuomalaiset ilman rasismia", huolimatta siitä, että koko ns. nuivasiiven[1] poliittiseen pyrkyryyteen taipuva osa loikkasi Siniseen tulevaisuuteen. Perussuomalaisiin jäivät lähinnä ne, joille kukaan ei ollut vaivautunut ilmoittamaan muuttosuunnitelmasta. Osa näistä on toki niin vahvasti Halla-ahon analyyttisen älyn pauloissa, etteivät olisi halunneetkaan loikata.

Liikkeen logo.

Sinisen tulevaisuuden kannatus hipoo jo puoltatoista prosenttiyksikköä, joka yltää jopa kymmenesosaan Soinin ihannoiman takiaispuolue Vihreiden kannatuksesta.

TaustaaMuokkaa

Katso myös: Suuri Allopatrinen Hajoaminen
 
Oh, the irony...

Perussuomalaisten puoluekokouksessa kesäkuussa 2017 valittiin seuraaja Timo Soinille. Ehdokkaista ne, jotka maksaa vaivan mainita, olivat Halla-aho ja Sampo Terho. Terho oli selkeä puolue-eliitin suosikki. Saattaisi kuulostaa järkeenkäyvältä, että puolueessa, jonka yksi pienimmistä yhteisistä nimittäjistä on eliittivastaisuus, puolue-eliitin suosio ei välttämättä ole positiivinen tekijä kenttäväen suosiota tavoiteltaessa. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Todellisuudessa Halla-aho valittiin puheenjohtajaksi puolueeseen pesiytyneen salaliiton myyräntyön tuloksena. Valittiin valittiin! Ihan oikeesti hei![2] Tämä aiheutti pahaa mieltä Soinissa. Kun Soinin kiukkuisesta marssimisesta[3] noussut pölypilvi oli laskeutunut, oli Suomen parlamentissa uusi ryhmä: mielikuvituksellisesti nimetty "toivon liike" Uusi vaihtoehto.[4] Tällä välin kokoomuksen ja keskustan puheenjohtajat Juha Sipilä ja Petteri Orpo olivat käyttäneet tilaisuutta hyväkseen ja esiintyneet kaiken orja- ja halpatyövoimanluontinsa sekä muun hyvinvointivaltion tuhoamisensa keskellä ihmisoikeuksia arvostavina humaaneina johtajina ja ilmoittaneet, että hallitusyhteistyötä ei jatketa perussuomalaisten kanssa. Tapahtumiin liittyy jotenkin koodinimi "arvopohja", jota ei ole kovista etsinnöistä huolimatta vieläkään löydetty, ja on siten asiantuntijoiden mukaan luokiteltu yhtä lailla myytiksi kuin isojalan, yksisarvisen ja Relanderin.

Uusi vaihtoehtoMuokkaa

 
Ylläpitäjä Kurin ensimmäinen assosiaatio Simon Elosta kesällä 2017. Ei henkilö, vaan nimen omaan kuva.

Niinpä uusi eduskuntaryhmä oli syntynyt. Uusi vaihtoehto sitoutui hallitusohjelmaan[5] ja erinäisten nolohkojen lentokonetarinoiden jälkeen jatkettiin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Timo Soini vetäytyi taka-alalle mutisten "turpaan tuli, mutta Audi jäi" ja eduskuntaryhmän ihmiskilvjohtoon laitettiin vekkuli näätäeläin, partalapsi Simon Elo, joka tunnetaan Halla-ahon opetuslapsena, muttei ole yhtään kuitenkaan tai ainakaan silleen niissä pahoissa jutuissa, saat itse valita, mitkä niistä jutuista on pahoja, niissä ei ole. Varapuheenjohtaja Tiina Elovaara kertoi[6] tarinan natsitervehdyksistä puoluekokouksessa ja antoi Halla-aholle taas yhden tilaisuuden olla uhri. Uudesta vaihtoehdosta tuli siis hallitusryhmä. Emme nyt viitsi ihan suoraan sanoa hallituksen voimasuhteista mitään, mutta sanotaanko, että jos eduskunta olisi vankila, ei olisi epäselvää, kuka vastaanottaisi[7] kenenkin jäykistyneisyyttä takakautta. Uusi vaihtoehto alkoi puuhata puoluetta, jonka nimeksi valittiin Sininen tulevaisuus.[8]

Poliittinen linjaMuokkaa

Puolueen ensisijaisena tavoitteena on todistaa kaikille, että kaikki yhteydet perussuomalaisiin ovat kuvitelmaa, yhteensattumaa ja panettelua. Sininen tulevaisuus kunnioittaa ihmiselämän pyhyyttä,[9] tasa-arvoa ja muitakin kivoja juttuja. Muita poliittisen linjan kulmakiviä ovat kaiken, mitä Sampo Terho on tehnyt ja sanonut ennen kesäkuun kymmenettä 2017, aktiivinen unohtaminen, SMP:n kunnioitettavan perinnön vaaliminen ja tietysti Soinin ministeri-Audin säilyttäminen sekä todennäköisesti myös vieraan valtion kätyreinä toimiminen, joskin Soini, jonka linjaan kaksi viimemainittua ovat kuuluneet, on vetäytynyt rivijäseneksi. On on! Toimettomina kesälomapäivinä liikkeen jäsenistössä on kehitelty muitakin linjauksia. Siniset ovat nousseet "keskiluokan verokapinaan", koska mikäpä olisi parempi kohderyhmä Suomessa, jossa keskiluokan ulkopuolella on muutama perintömiljardööri ja parituhatta spurgua, jotka nyt eivät kuitenkaan äänestäisi, kun ovat liian humaltuneita siihen, toiset onnestaan ja eri omaisuudestaan, toiset siitä, mitä sattuu löytymään.

Sinisten aktiivit ovat ilmaisseet julkisesti halunaan asemoitua äärikeskustaan, jolloin ollaan siis siirtymässä alt-rightista alt-centreen. Käytännössä puolueen linjaukset ulkoistetaan poliittisen oikeiston ja vasemmiston laidoille, jotta voidaan asettua täsmälleen yhtä kauas molemmista.[10]

KritiikkiMuokkaa

Siniseen tulevaisuuteen on luonnollisesti kohdistunut välillä jyrkkääkin kritiikkiä. Kritiikin tyyli on vaihdellut (oikeutetusti) ylimielisestä naureskelusta tappo- ja raiskausuhkauksiin.[11] Hauskana esimerkkinä mainittakoon Jiri Kerosen blogaus,[12] jossa paljastetaan Sampo Terhon tausta "ROtu-Oppien" parissa[13] ja kerrotaan siitä, miten Jussi [Halla-aho] ei kylmää loogisuuttaan sorru yleistämiseen, vaan pitää sitä tyhmänä. Kerosen mukaan siis Sininen tulevaisuus on ääriliike, kun taas Halla-aho on suorastaan suvaitsevainen järkipoliitikko.[14]

Sininen tulevaisuus Hikinewseissä

Aiheesta muuallaMuokkaa

Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueTerhin natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueViskipuolueTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0Väkivalta kuuluu AnolleCrystal Meth Party

ViitteetMuokkaa

 1. "nuiva" on PerusSlangia ja tarkoittaa äärioikeistolaista (ainakin useimmissa tapauksissa)
 2. Lähde: Simon Elon kaikki julkiset kannanotot
 3. ja yleisen vahingoniloisen naurun ääniaalloista
 4. sarkasmi ulottuu ainoastaan Uuteen vaihtoehtoon, ne toivopuheet olivat oikeasti mielikuvituksellisia
 5. jonka maahanmuuttopoliittisen osan Jussi Halla-aho oli kirjoittanut ja hyvin kelpasi silloin arvopohjallisillekin
 6. harmi vain keksityn, tai ainakin todisteettoman
 7. köyhien kansalaisten lisäksi
 8. Selvä viittaus heidän vakaviin itsetunto-ongelmiin, sillä olipa nyt perin epätoivoinen veto nimen valinnassa!
 9. vanha kunnon vatikaaniretoriikka pysyy
 10. Tämä on osa sitä aiemmin esiintuotua diagnoosia puolueväen itsetunto-ongelmista, sillä hei kamoon! Tarvitaanko me oikeesti toinenkin Kepu-puolue tälle poliittiselle näyttämölle?! Joku raja tähänkin!
 11. Sitä on odotettavissa, kun ensin keräät puolueesi täyteen tappo- ja raiskausuhkailijoita ja sitten petät nämä heti, kun asiat eivät mene juuri niin kuin haluat.
 12. Sininen tulevaisuus on ääriliike, Jussi Halla-aho ei ole
 13. Se on todellinen. Tekstin hauskuus piilee sen Halla-ahoa käsittelevissä osissa.
 14. öhöm tota Jiri negridiset rodut kröhöm
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.