Sopimus pupujen kanssa

Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Älä yritä olla luova, tee vain tasan kuten tässä.

Sopimus pupujen kanssa on monen huuliveikon suusta kuultu toteamus. Lauseella pyritään useimmiten perustelemaan henkilön ruokaympyrän kasviksille osoitettu vähäinen, jopa olematon pinta-ala. Väittämän mukaan hänen ja ristihuulien välillä pätee sopimus, jonka mukaan jäniseläimet eivät koske hänen ruokaansa, jolloin hän itsekin jättää näiden ruokavalioon kuuluvien asioiden syömisen sikseen. Sopimus koskee yleensä lemmikkikanien ruokaa, joka voi yleensä sisältää vihanneksia. Tällöin myötätuntoiset ihmiset haluavat välttää ympäristölle kestävämmän kasvisten syönnin, jotta tätä harvinaista evästä riittäisi edes heidän lemmikeilleen.

"Öhö öhö, meillä on pupujen kanssa tästä sopimus..."
Sopimuksen rikkomisesta seurasi, että kuvan kaniini vaati (ja otti) heinänsä syöneeltä ihmiseltä veripalttua.

Näille vitun vajakeille ei liene tuttua tietoa, että Suomessa vakiintuneiden pupukantojen, jänisten, rusakoiden ja näiden vitun ulkoruokinnasta nauttivien mulkeroiden pääasiallinen ravinto koostuu puun eri osista, varvuista ja heinästä. Tosin "pupujen" ruokavalioon sisältyy myös jossain määrin lintujen talviruokinta (josta syömiseen useampikin sopimuksen mainitsema ihminen on syyllistynyt ainakin humalassa, ja sitä talia vasta meneekin) sekä omat ulosteet (jonka syönnissä taasen tätä lausetta käyttävien älynlahjoilla varustetut henkilöt löydetään melko varmasti). Lieneekin mahdollista, että pupujen sopimuksen mainitsevat ihmiset tekevät muitakin normaaleille tai selväjärkisille itsestäänselviltä kuulostavia sopimuksia. Ainakin maan vetovoimaa, auringonnousua ja vessanpöntössä asuvan hirviön ja persereiän pihistämisen vuorovaikutusta koskevia kontrahteja on dokumentoitu.

Jos ihminen keksii joskus ruokaillessa tämän lausahduksen, tulet kuulemaan sitä hänen suustaan todennäköisesti hamaan maailmanloppuun asti siitä riippumatta, huvittiko sutkaus ensimmäiselläkään kerralla. Kyselyissä osoittautui, että 89% sopimuksista oli sanallisia, 7% sanattomia ja 4% kirjallisia. Kirjallisen sopimuksen tehneille oman ulosteensa syöminen oli ennen allekirjoittamista yleisempää, kuin kahdelle muulle ryhmälle.

Katso myösMuokkaa


  Tämä sivu on täyttä faktaa!
Tämän sivun aihe on niin käsittämättömän tyhmä, että siitä ei tarvitse repiä huumoria.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.