Suomen Armeijan operaatio Karjala takaisin


Älä muokkaa!
Tämä sivu kuuluu ohjesivun varoittaviin esimerkkeihin!
Tai jos kuitenkin muokkaat, etsi edes parempi esimerkki ohjeisiin.
Top Secret.png
Tämä artikkeli tai osio sisältää huippusalaiseksi luokiteltua tietoa, ja sen tuhoaminen ja levittely voivat johtaa vakaviin seurauksiin!
Waffen-ss poster eintritt.jpg Tätä artikkelia eivät ole sosialistit eivätkä sivarit vääristelleet.
Edellä mainittujen kaltaiset tyhjäntoimittajat pitäkööt jatkossakin näppinsä erossa MIESTEN asioista!
Lordi.jpg
Älä sabotoi tätä artikkelia...
...tai Mr. Lordi tulee ja rakastaa sinua tavallaan!
Fi01.gif Puolesta hengen ja heimon ja maan!
Tämä artikkeli on SUOMEN armeijan ylläpidettävänä. Asiaton muokkaus johtaa sotaoikeustoimiin.
Wikipedia-logo-v2-en.svg
Buaahhahhahhahhaa! Wikipedian niin kutsutut asiantuntijat eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta kerta kaikkiaan yhtään mitään!
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
operaatio karjala takaisin
Vakku.png
Suomen armeijan tunnus muutetaan tällaiseksi
Sota alkoi: 2010 kesäkuu, kun Suomi halusi Karjalan takaisin
Sota loppui: 2010 elokuu, kun Venäjä antautui
Paikka: Karjalan ympäristö, Venäjä
Tulos: Suomi sai Karjalansa ja Venäjästä tehtiin Suomen siirtomaa
Sodan vaikutukset: Suomesta kapitalistinen suurvalta
Taistelevat osapuolet
Suomi Suomi.gif Neukkula Icons-flag-ru.png

Suomi.gif HUOM! Seuraava teksti sisältää Suomen armeijan suunnitelman vallata Karjala takaisin, jos olet neukku tai muuten kommari, suosittelemme pysymään poissa tältä sivulta tai muuten... Suomi.gif

Motiivit

Karjala on ollut lainassa Venäjällä jo liian pitkään. Niinpä Suomen puolustusvoimain johtoporras on päättänyt vallata sen takaisin korkojen kera. Lisäksi Suomi maksoi liikaa sotakorvauksia Venäjälle, ja onhan selvää,että ne pitää saada pois ryssiltä. Lisäksi meidän pitää saada muutenkin lisää tilaa, sillä Suomeen syntyy koko ajan lisää ihmisiä, ja on laskettu, ettei tilaa riitä kaikille vuoteen 2550 mennessä. Jotta Suomi olisi kaikin puolin hyvä paikka kaikille suomalaisille, on kommunisteille, muslimeille, Jehovan todistajille yms. ulkolaisille löydettävä sijoituspaikka. Runsaspigmenttiset ja mannet saavat jäädä sillä ehdolla että käyvät armeijan. Antti Tuisku sensijaan ammutaan, täytetään ja laitetaan esille Suomen kansallismuseoon katastrofien osastolle.

Tavoitteet

Operaatio Karjala takaisin-tavoitteena on saada Karjala takaisin, kouluttaa Suomeen omat SS-joukot, eliminoida Tarja Halonen, tehdä Venäjästä Suomen siirtomaa ja luovuttaa kaikki valta Suomen oikeistopuolueille (Keskusta, Kokoomus, Perssuomalaiset).

Toteutus

Alkuvalmistelut

Ensimmäiseksi Suomen oli eliminoitava Tarja Halonen, tehtävä Sauli Niinistöstä (tunnettu paremmin nimellä Urho Kekkonen II) presidentti, Matti Nykäsestä pääministeri, Uuno Turhapurosta ulkoministeri ja Pate Mustajärvestä puolustusministeri, ja liityttävä NATOon, jotta Venäjä ei hyökkäisi kostoksi Suomeen, ja erottava EUsta, jotta Suomi olisi jälleen itsenäinen. Sen jälkeen on koulutettava Suomeen omat SS-joukot. Lisää väkeä armeijaan saadaan naisista, joille suunnitellaan propagandakampanja, jossa luvataan lopullinen käytännön tasa-arvo niille naisille jotka käyvät armeijan. (HUOM! Armeijan johtoporras säilytetään miehillä katastrofien välttämiseksi!) Seuraavaksi jonnekin syrjäiselle korpiseudulle ,kuten Kiuruvedelle tai vieremälle, rakennetaan tehdas, joka valmistaa aseita (AK-47, Suomi-konepistooleita) ja pommeja.

ACTION!

Ensimmäinen siirto Suomelta on Putinin räjäyttäminen: Suomen armeija lähettää kommandoporukan tuhoamaan Putinin asunnon. Putin räjäytetään helvettiin 500-kiloisella ohjuksella (tämä on vasta alkua), jonka jälkeen suomalaiset vähän kovistelevat ryssiä, tyyliin: "Jos ette antaudu me pommitetaan Pietari maan tasalle!" Jos venäläiset eivät suostu, vaan jatkavat turhaa vastarintaa, annetaan niille viikko aikaa evakuoida Pietari, jonka jälkeen se pommitetaan Ukkometso3000-mallisella ydinpommilla pillunpäreiksi. Tämän jälkeen suomalaiset pommittavat kaikki venäläisten moottoritiet, rautatiet ja tärkeät virastot. Kaaostilassa oleva Venäjä ei voi muuta kuin antautua.

Loppujärjestelyt

Viimeiseksi, että operaatioi onnistuisi, on Suomen siirrettävä Venäjän kaikki kommunistit asumaan Afrikkaan, jossa ne risteytyvät neekereiden kanssa niin, ettei kukaan ota heitä tosissaan. Suomalaiset jääkärit miehittävät Venäjän ja takavarikoivat kaikki Venäjän aseet yms.

Seuraukset

Kaikki valta annetaan Suomen oikeistopuolueille. Venäjästä tehdään Suomen siirtomaa, ja sieltä aletaan kuljettamaan halpaa viinaa Suomeen ja Ruotsiin, jonka seurauksena ruotsalaiset (joilla ei ole hyvää viinapäätä niinkuin suomalaislla on)alkoholisoituvat ja Suomen on näin helpompi vallata Ruotsi. Näin Suomesta tulee uusi suurvalta, joka harjoittaa pääelinkeinoinaan maa -ja metsätaloutta, aseiden valmistusta ja pontikankeittoa. Ja jos suomalaisnaiset haluavat tasa-arvon, niin armeija julistetaan pakolliseksi naisillekin.

  Ulos mutakuono ja joka lakupelle!
Tämä artikkeli on toteutettu yhteistyössä skinien kanssa.

katso myös

          


Tällä sivulla ei ikävä kyllä ole
Venäjän federaation presidentin Vladimir Putinin hyväksyntää.

Artikkelin kirjoittajan kannattaa tarkkailla syömisiään ja säteilyarvojaan.

  Tämä artikkeli kertoo todellisesta super-, hyper- tai jopa kybervallasta,
joten älä missään nimessä vandalisoi tätä artikkelia, tai sen joukot tulevat tuhoamaan sinut täysin!
  Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.

                                                    

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.