Suomen Isänmaallinen kansanliike

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Isänmaallinen Kansanliike (1993).
Waffen-ss poster eintritt.jpg Tätä artikkelia eivät ole sosialistit eivätkä sivarit vääristelleet.
Edellä mainittujen kaltaiset tyhjäntoimittajat pitäkööt jatkossakin näppinsä erossa MIESTEN asioista!
Suomen Isänmaallinen kansanliike r.p. (SI)
De Finländska Nazisterna
Gay Germany.jpg
Perustaminen 1940
Puheenjohtaja Väinö Kuisma tai Matti Järviharju
Varapuheenjohtajat
Puoluesihteeri Pekka Siitoin
Kansanedustajia 93
Europuolue European Nazi Party
Euroedustajia 1
Pää-äänenkannattaja Skinheadit
Kotisivu Suomi – Isänmaa

Suomen Isänmaallinen kansanliike eli Lahden natsipuolue (ent. Suomi – Isänmaa) on suomalainen äärioikeistolainen poliittinen puolue, jonka tarkoituksena on isänmaan kannattaminen sekä arjalaisen herrarodun leviäminen Suomessa.[1] Puolue perustettiin vuonna Adolf Hitlerin kannattamana välirauhan aikana 1940 nimellä Arjalainen Germaaniveljeskunta. Tällöin sen ensimmäiseksi puheenjohtajaksi nousi entinen IKL-puheenjohtaja Vilho Annala.

HistoriaMuokkaa

Vuonna 1940 Adolf Hitler halusi fasismin ja herrarodun tukikohdan Suomeen. Tätä ei kuintenkaan meinattu hyväksyä Suomessa, mutta kommunismi oli kyllä yleinen vihan aihe. Niinpä nimeksi annettiin SIP eli Suomi-Isänmaapuolue, joka perusti päämajansa Lahteen. Sinne perustettiin SIP:n puoluetalo vuonna 1941. Lopulta kuitenkin Neuvostoliiton jyrätessä raukkamaisesti Suomeen SI määrättiin poltettavaksi. Tähän ei kuintenkaan puheenjohtaja Annala suostunut, ja he jatkoivat toimintaansa, mutta vaihtoivat nimensä Lahden natsipuolueeksi.

Toiminta jatkui 50-luvulta 80-luvulle haukkumalla kommunisteja ja varastamalla nallekarkkeja "anti-arjalaisista kaupoista". Niinpä he myös tuhopolttivat ulkohuusseja, ja puolue joutui vaikeuksiin vuonna 1986, mutta Lahden natsipuolue eli LNP selvisi kimittämällä viattomuuttaan.

NykyäänMuokkaa

LNP:n toiminta ei ole nykyisin kehuttavaa. Lähinnä LNP vain rahoittaa skinheadien maailmanvalloitusta, laihoin tuloksin. Erinäisten lehmänkauppojen jälkeen puolueen johtaja Kuisma joutui myymään puolueensa paikan puoluerekisterissä Lahden gestapon johtajalle Matti Järviharjulle, joka vaihtoi populistisesti puoleen nimeksi Suomen Isänmaallinen kansanliike käytyään Saksassa lomamatkalla ja tajuttuaan lopullisesti Saksan todella hävinneen toisen maailmansodan. Tämän jälkeen puoluetta on myyty ja ostettu Järviharjulta Kuismalle ja taas takaisin sen mukaan, kumpi milloinkin sattuu tarvitsemaan lisärahoja panssarivaunujen hankintaan.

Nämä nössiäiset ovat jopa valtakulttuuria nöyristelläkseen sanoutuneet irti biologisesta kansakäsityksestä (vs. kulttuurillisesta), neekereiden sorsimisesta, antiziganismista ja -semitismistä! Onnetonta, onnetonta touhua.

Aseellinen toimintaMuokkaa

Huolimatta puolueen nykyisestä tilasta Lahden Natsipuolueen aseellinen osasto, Arjalainen Germaanikaarti on voimissaan. Huhut kertovat Sturm-auton saaneen uudet alumiinivanteet sekä wunderbaumin. Arjalaisen Germaanikaartin harjoitukset ovat keskittyneet nykyisin kuntosaleille valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimen lähdettyä matkalle Valhallaan ja luovutettua Vehmaan valtakunnankanslian hallinnan vieraalle, Arjalaiseen Germaanikaartiin vihamielisesti suhtautuvalle Gayleiterille.

ViitteetMuokkaa

  1. Puoluen pienuuden takia se ei ole vielä ruvennut saksalaisturistien passien nappaamiseen ja meidän mongoloidien kaasuttamiseen.
Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueTerhin natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueViskipuolueTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0Valta kuuluu KremlilleCrystal Meth Party

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.