Syväviilto

Syväviilto on äreä mutilointiprosessi, jossa sladdi sahataan kärjestä tyveä kohden kahtia - ei ihan joka pojan juttu. Viillon pituus riippuu leikattavan mieltymyksistä - tosin jos operoitava henkilö on saanut asiaankuuluvat anestesiahoidot, voi operointihetkellä ylivoimaiseksi kehkeytynyt päätöksenteko siirtyä viillon tekijälle. Päättävä taho voi olla myös auktoriteettia omaava paikallinen kiho, potilaan sukukunta tai vedonlyönnin voittanut taho.

Syväviilto lisää seksistä saatavaa hekumaa. Lisäksi voit nussia kahta eri henkilöä (tai ihan vaan reikää) samanaikaisesti, vaikket olisikaan syntyjäsi aikamatkaaja, dildotehtaan omistaja tai kaksoispenisheebo. Haittapuolena voisi kai mainita, ettei seisaaltaan kuseminen suju entiseen malliin.

Syväviillon hyvä ystävä on ympärileikkaus. Molemmat kuulemma lisäävät kangen herkkyyttä, saavat vehkeet näyttämään isommilta, tehdään jäseniltä kysymättä tietyissä uskonnollisissa yhteisöissä ja sattuvat saatanasti. Parasta on tietysti, kun nämä leikkaukset yhdistää.

Information.gif Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.