Tämä artikkeli on vanhahikipedialainen ja saatettu säästää vain antikvaarisista syistä.
Jatka omalla vastuulla.

”Tuli on vain vähemmän nestemäistä tabascoa”

~pyromaani, siviilissä kokki

Tabasco, tuo katkera litku, joka tunnetaan myös nimillä kerosiini, asetoni sekä etanoli, on sikainfluenssan jälkeen parasta, mitä Meksikosta on maailmalle koskaan lähtenyt. Sen käyttötarkoitukset ovat monet, kuten vaihtoehtoisista nimistä voi päätellä, aina polttoaineesta ja liuottimesta räjähteisiin sekä nautintoaineisiin.

Ei ole helppoa olla vihreä.

Historia

Tabascon historia on jatkuvan tutkinnan ja kiistelyn alla ja esitettyjä teorioita on monia, niistä tosin vain murto-osassa on mitään järkeä. Alla eräitä suurempaa suosioita keränneitä näkökantoja.

Alussa oli Jumala. Aina ensimmäisestä kuudenteen päivään Jumala loi sitä sun tätä, mutta seitsemäntenä päivänä Hän loi Tabascon, joi sitä ja muuttui Saatanaksi. Tämän teorian takana oleva tuomiopäivän kultti uskoo Tabascon olevan SIELUTUHO JA IKUINEN PIMEYS Pyhää vettä sekä SAATANAN VERISEN KOSTON AIRUT muunmuassa mainio MAAILMA HUKKUU TUSKAAN HERRAN LAULAESSA KAAOKSEN SÄVELTÄÄN mauste lihapulliin.

Neljä elementtiä joista maapallo rakentuu olivat Maa, Vesi, Ilma sekä Tabasco. Myöhemmin kvartettiin lisättiin Sydän ja Kapteeni Planeetta. Kettutyttöjen keskuudessa suosittu teoria.

Wikipedia tiedemiehet väittävät, että tabasco syntyi amerikkalaisen miehen mennessä Meksikoon, löytäessä chilipippureita ja tehdessä niistä tabascoa. Alku ei kuitenkaan sujunut täysin ongelmitta ja neljän koemaistajan jouduttua teho-osastolle hän jalosti tuotettaan eteenpäin eri lajikkeisiin, jotka nykypäivänä erotellaan etikettien värien perusteella. Tuote on itsestäänselvistä syistä kielletty värisokeilta.

Käyttö

 
Tabasco oli lohikäärmeiden ylemmän luokan keskuudessa suosittu huume

Vihreä

Ei edes oikeasti ole tabascoa, mutta jotkut idiootit ostavat sitä silti tuotemerkin takia.

Valkoinen

Potkua jauhelihakastikkeeseesi, huumausaine tai alkoholin korvike. Vai potkua alkoholiisi, huumausaine tai jauhelikastikkeen korvike?

Mauste?: Toooooottakai...

Huume?: Eräiden huonompimaineisten lähiöiden Siwa-myyjät kertovat köyhien ja tylsistyneiden näköisten hahmojen tulevan usein joukolla ostamaan valkoista Tabascoa perjantai-iltaisin.

Alkoholia?: 85%+

Keltainen

Liuottaa kaikkea mitä liikkuu ja varsinkin kaikkea mikä ei liiku.

Liuotin?: Liuottaa jopa vettä ja itseään.

Huume?: Eräiden huonompimaineisten lähiöiden Siwa-myyjät kertovat rähjäisten näköisten hahmojen tulevan usein joukolla ostamaan keltaista Tabascoa perjantai-iltaisin.

Polttoaine?: Liian vahvaa kaikille ajoneuvoille paitsi suihkukoneille ja ammattikoululaisten viritetyille mopoille.

Liekehtivä

ÄLÄ JUMALAUTA TIPUTA SITÄ MAAHAAAAARRGGGHHHHH

Helposti syttyvää?: Tuoreimman tutkimuksen mukaan pullollinen tätä riittäisi sytyttämään Välimeren tuleen.

Huume?: Eräiden huonompimaineisten lähiöiden Siwa-myyjät kertovat toivottomien ihmisraunioiden tulevan usein joukolla ostamaan liekehtivää Tabascoa perjantai-iltaisin.

Räjähdysarkaa?: Samaisen tutkimuksen mukaan Välimeren tuleen sytyttäminen tuleen aiheuttaisin vedenalaisen räjähdyksen jonka seurauksena USA:n itärannikko hautautuisi tsunamin alle.

Tiesitkö, että...

  • ...kun kaadat tabascoa hiekkaan, syntyy magmaa?
  • ...punainen tabasco antaa siii-veeet (ja mahdollisesti tulisen ripuuuu-lin)!
  • ...tabascon kemiallinen merkki on TBA?
  • ...vain Mafia tietää mitä kaikkia tabasco-lajeja sekoittaessa tapahtuu?


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.