Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Tanskan muslimivastainen kuningaskunta
Cross of st legolas.JPG
lippu
Mo new hat.jpg
vaakuna
LocationDenmark.png
Valtiomuoto prorasistinen kuningaskunta
Kuningas
Pææministeri
Margareeta II
Helle Thorning-Schmidt
Pääkaupunki Legoland
Muita kaupunkeja Pillund
Pinta-ala
 – josta sisävesiä
666 km²
{{{vesipinta-ala}}}
Väkiluku (2007)
 – väestötiheys
 – väestönkasvu
5460 ja puoli
8 / km²
{{{väestönkasvu}}} %
Viralliset kielet tanska, norja, suomi
Pääuskonnot {{{Pääuskonnot}}}
Valuutta Legot ({{{valuuttatunnus}}})
Elinkeinorakenne maatalous 33 %,
palvelut 33 %,
teollisuus 33 % BKT:sta
Itsenäisyys
Ööh... esivaltiollisuudesta?
Kolmannesta valtakunnasta
 
n. 936-1940
1944-
- Kansallissankari
- Kansallisurheilulaji
Hans Christian Andersen
Pilakuvien piirtäminen, legojen kokoaminen, oluenotto
Kansainvälinen
suuntanumero
+666
Motto islamiks ned! (=imaskaa islamilaiset)
Kansallislaulu Muhammad lugte...


”Tanskanmaassa on jotakin mätää”

~Hamlet

Tanskan muslimivastainen kuningaskunta on valtio Euroopassa. Sen naapurimaihin kuuluvat Norja, Ruotsi ja Saksa. Tanska on kuningaskunta, jossa ei hyväksytä muslimeja ja heitä pääsääntöisesti kohdellaankin samalla tavalla kuin juutalaisia Saksassa 1930- ja 1940-luvuilla. Tanskalaiset tunnetaan siitä, että he kaikki ovat ainoja ja oikeita legoihmisiä. Kuten kartasta näkee, Tanska on lähinnä lika kartalla.

HistoriaMuokkaa

Kun islamikansat valloittivat maita satoja vuosia sitten, pakeni yhdestä niiden valloittamasta maasta pari tyyppiä jotka lähtivät haneen juuri Tanskan alueelle. He törmäsivät siellä viikinkeihin. Sinne he halusivat perustaa valtakunnan, joka vastustaisi ikuisesti muslimeja ja tuhoaisi ne sukupuuttoon. Ja viikingithän innostuivat välittömästi mahdollisuudesta vetää oudon näköisiä ja omituista kieltä puhuvia ihmisiä dunkkuun ja ryöstää heidän omaisuutensa. Niinpä kaikki asukkaat päättivät kääntyä kristinuskoon ja ryhtyä normanneiksi. Tapahtuma houkutteli väkeä sinne melko paljon ja sitä lisäsi vielä vähän myöhemmin pystytetty Legoland, josta tuli myöhemmin Tanskan pääkaupunki.

Kun musulmaanit oli pistetty ruotuun ja Jerusalem valloitettu, tanskalaiset elelivät suhteellisen rauhallisesti aina 1660-luvulle asti, kunnes Ruotsi-Suomi tuli ja valloitti sen pannen paikat ns. tuhannen pillun päreiksi. Maa kitkuutteli sen jälkeen miten kykeni, kunnes Saksa alkoi vittuilemaan sille ja pani jälleen paikat tuhannen pillun päreiksi. Tätä Saksan-Tanskan sotaa 1861 pidetään ensimmäisen maailmansodan kenraaliharjoituksena.

Kun ensimmäinen maailmansota syttyi, Tanska joutui sen vihollisten Saksan ja Itävalta-Unkarin hyökkäyskohteeksi. Kun sota oli ohi, Tanskan onneksi Suomen valtakunta hajosi ja maasta tuli itsenäinen. Tanskalaiset laativat nopean perustulain, jossa sanottiin maan olevan kuningaskunta.

Toisen maailmansodan tullessa Saksa liitti kuitenkin Tanskan valtakuntaansa, minkä johdosta he menettivät taas itsenäisyytensä. Tanskalaiset närkästyivät kovin ja kieltäytyivät tarjoamasta saksalaisille enää Tuborgia kylmänä ja voileipiä lämpimänä. Niinpä saksalaiset saivat tyytyä lämpimään olueen ja kylmiin voileipiin.

1900-luvun lopulla maahan alkoi taas ängetä muslimeja, ja 2000-luvulla heitä alkoi olla riesaksi saakka. Tanskalaiset alkoivat pian muistella kunniakasta (kunniakasta?) menneisyyttään, ja pääministeri Anders Fogh Rasmussen kävi herättämässä Holger Dansken. Holger Danske, yksi Kaarle Suuren henkivartiokaartin ritareista, oli nukkunut jossain Kronoborgin linnan kellarissa keskiajalta saakka, ja hän oli hyvin ärtynyt siitä, että joku tuli keskeyttämään hänen nokosensa. Ensi töikseen Holger Danske jätti jäsenhakemuksen Helvetin Enkeleihin.

TalousMuokkaa

 
Tanskassa on osattu hyödyntää maan omia luonnonvaroja modernisti puolustusvoimien varustelussa.

Tanskan tärkein luonnonvara on lego. Muita tärkeitä elinkeinoja ovat pilakuvat, homejuuston valmistus, olutteollisuus ja seksiturismi. Hyviä turistikohteita ovat Legolandin lisäksi mm. tanskalaisten häpäisemät islaminuskoisten Tanskassa eläneiden ihmisten haudat, joissa voi mennä sisälle katsomaan näiden hautaa ja jopa sylkeä niiden päälle. Tanskaan siis kannattaa mennä, koska et saa muualla tällaista tilaisuutta kokea.

Turismin lisäksi Tanska kauppaa ulkomaille pikaruokalaketju Arlaa, joka on menestynyt lajissaan erityisesti itse Tanskassa ja Suomessa. Myös Ruotsissa Arlan hampurilaisia nautitaan hyvällä, sillä niitä on helppoa käyttää paikallisen sämpylän korvikkeena. Tanskan ulkomaille myyty ykköstuote on myös legot, joista rakennetaan edelleen robotteja, tietokoneita, kännyköitä, televisioita ja muuta teknologiaa.

PolitiikkaMuokkaa

Tanska on muslimivastainen kuningaskunta (etkö osaa lukea?). Kuningas on tietenkin virassaan niin kauan kuin sydän pelaa, mutta nykyinen kuningatar on ollut vallassa vuodesta 1971 asti. Melkoinen teräsmummu siis.

Tanskan parlamentti on nimeltään skidplads (paskapaikka), joka valitaan silloin tällöin. Presidentti valitsee parlamentin miten haluaa, ja päättää voiko se erottaa hänet. Yleensä ei anna.

KulttuuriMuokkaa

Tanskalainen kulttuuri on sekoitusta naapurimaiden kulttuureista aivan kuten tanskalaisten geeniperimäkin. Siksi Tanskassa on eniten transvestiitteja koko maailmassa. Kulttuurin ja geeniperimän johdosta useilla tanskalaisilla on ruskea kieli ja laajentunut peräaukko, kuten ruotsalaisilla. Voimakkaan saksalaisen aineksen vaikutuksena verrattuna ruotsalaisiin heillä on ylikehittyneet nyrkit.

Tanskalainen ruokakulttuuri rajoittuu homejuustoon, voileipiin, oranssiin pahanmakuiseen makkaraan ja olueen. Paljoon olueen. Jopa lapsetkin juovat Tanskassa olutta ja vieläpä laillisesti, toisin kuin Suomessa, Ruottissa ja Norjassa.

Tanskasta sanottuaMuokkaa

”No kyllä mä sen tiesin jo alunperin että Tanska on paska maa. He kuvittelevat osaavansa jotain vaikka ovat täysiä paskoja, eivät tiedä elokuvasta mitään.”

~Jörn Donner(imitaattori)

”"Ainoa mitä tässä maassa voi tehdä on nussia, saatana. Oikeastaan mä en tarvii mitään muuta kuin yhden huoran ja sen jälkeen mä lähden helvettiin täältä.”

~Aku Ankka juuri ennen ensitapaamistaan Iineksen kanssa

Katso myösMuokkaa

Pohjoismaat
Ahvenanmaa - Grönlanti - Islanti - Kanada - Karjala - Lappi - Norja - Pohjois-Korea - Ruotsi - Suomi - Tanska - Venäjä - Viro - Pohjois-Korea
 Kuuluisat palikat 
Lego - Dublo - Puupalikat - Hollywood - Teletapit - Tanska - Paris Hilton - Vladimir Putin - Atomi
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.