Tatuointi

Äitini sanoi aina, että "harkitse mitä teet, että et kadu myöhemmin".
Ajatus oli niin hieno, että annoin tatuoida sen otsaani!

Tatuointi on ihoon permanenttitussilla piirrettävä kuvio, joka voidaan kuitenkin pestä pois alkoholilla. Tatuointien tehtävänä on osoittaa että henkilö ei välitä ympäristön normeista tai omasta ulkonäöstään. Ja että hänellä ei ole minkäänlaista tyylitajua.

Tämä tatuointihan sinua oikeasti kiinnostaa.
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
Naisissa olevat tatuoinnit ovat merkittäviä, koska ne kertovat että hän kykenee heittäytymään ratkaisuihin joita katuu myöhemmin. Ja näin he saattavat esimerkiksi antautua seksuaalisten aaltojen syövereihin vaikkapa Henry Laasasen kanssa

Näiden tärkeiden sanomiensa vuoksi tatuoinnit ovatkin kovasti suosittuja. Sillä jokainen tatuointi on kuin aikakoneella lähetetty viesti tulevalle itselleen. Viestit toki ovat usein sen tyylisiä, että niitä ei välttämättä halua kuulla. Mutta niitä tarvitaan, koska parhaimmillaan tatuointi kuvaa kantajaansa ja identiteetti on monelle ihmiselle tärkeä asia viestiä. Ja vaikka toisia ihmisiä ei saisikaan arvioida, tatuointi nimenomaan usein kertoo kantajastaan monia asioita tavalla joita muut arvioivat.

Tatuoinnin merkitysMuokkaa

Tiesitkö, että...
Tatuointi on vähän kuin aviopuoliso. Tulee ajan mittaan kurttuiseksi ja rumaksi, ja sitten kadut sen ottamista. Vain tatuoinnin kohdalla tämän saa kuitenkin sanoa myös ääneen. Avioliittoon meneviä pitää sen sijaan onnitella.

Kun ihminen on perinteisesti ottanut tatuoinnin, hän on ilmoittanut olevansa merimies, rikollinen, yakuza tai tiettyihin alkuasukasheimoihin kuulunut heimon täysivaltainen metsästäjä joka on tappanut haikalan paljain nyrkein. Modernina aikana tatuoinnit ovat säilyttäneet muistoja tästä normejarikkovasta karismansa, ja nykyisin moni viestii niiden avulla olevansa kova ja särmikäs kuin pehmustettu meloni.

Kuitenkin samalla tatuoinnit kertovat oleellisia piirteitä kantajastaan. Esimerkiksi naamaan tehty tatuointi kertoo viestiä "en aio koskaan olla palkkatyössä nettoveronmaksajana". Ja kaulan alueella oleva tatuointi kertoo että "olen veronkuluttaja, todennäköisimmin vankilassa". Ylälantioon otettu tatuointi kertoo viestin siitä, että muutama pullo terävää alkoholia hoitaa homman kuin homman.

Paikan lisäksi tatuointiaiheet valitaan tavallisesti huolella. Esimerkiksi keski-ikäisen naisen vatsassa oleva mutanttiryhävalas muistuttaa siitä miten vielä 10 vuotta sitten kyseinen tatuointi oli vielä delfiini. Ja jos nuori tyttöystäväsi ottaa reisiinsä simpukan, se voi houkutella poikaystävää painamaan korvansa simpukkaa vasten jotta voi haistaa meren. Samoin kananbisaiheinen tatuointi kämmenselässä kertoo hyvin vahvasti viestiä siitä että tatuoinnin kantaja on "päämäärätön työtön hippi". Kaikista tärkein asia minkä tatuointi kuitenkin yleensä aina kertoo kantajastaan, on se, että hänellä on ollut rahaa kun hän on ollut humalassa.

Tatuoinnin saaminenMuokkaa

 
Tatuoitu opaskartta, tarkoitettu niille naisille, jotka ovat riittävän tyhmiä kajotakseen kyseisten tatuointien omistajaan..

Jotta saisit tatuoinnin, sinun on mentävä tatuointiliikkeeseen tai joutua vankilaan. Vankilassa ilmasta tiivistyy tatuointeja ihoosi. Aina kun menetät muistisi nähtyäsi saippuan lattialla.

Tatuointiliikkeessä taas kohtaat pelottavan näköisen täysin tatuointivärissä sotkeutuneen ihmisen, joka pitää nahka -asua. Hän on tatuoija, eräänlainen sadomasokismin domina, joka laittaa sinulle tatuoinnin. Vastineeksi hän haluaa vain käsittämättömän suuren rahamäärän. Itse tatuointitilanne koostuu siitä, kun tämä tatuointiliikkeen SM -domina tökkii sinua terävällä kynällä, joka on motorisoitu pitämään hurisevaa ääntä. Sitten sinun on poistuttava ja annettava tilaa seuraavalle asiakkaalle.

Ja niin ystäväsi tajuavat, että et välitä ympäristösi normeista, tai omasta ulkonäöstäsi ja että sinulla ei ole minkäänlaista tyylitajua. Oman maineesi suojelemiseksi suosittelen, että esität saaneesi tatuoinnit vankilassa. Muutoinhan sinua luultaisiin jonkinlaiseksi pervoksi.

TatuointiehdotuksiaMuokkaa

Tiesitkö, että...
Tatuointisi sanoo, että "Vain Jumala voi tuomita minut". Mutta tässä minä olen.
  • Kipu on väliaikaista, saavutukset kestävät iku
  • Jos näet lukea tämän tekstin, meidän täytyy olla vankilassa.

Katso myösMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.