Teemu Selänne

Stop hand.png Teemu Selänne on julistettu idiootiksi, sillä hän ei ole osallistunut julkiseen elämään,
kuten vapaan kansalaisen velvollisuuksiin kuuluu.

Teemu "The Finnish Crash, Thiimu Silaani, Salami, T88MU, T8888 888888E" Selänne on suomalainen jääkiekkoilija, Salma Hayek -doppelgänger ja leukava henkilö. Hän kasvattaa partaa (sekä leukaa) ja lätkii kumista mustaa möykkyä kohti maalia. Tämä on hyvin kehittävää, joten Teemu saa kunnon palkan työstään. Ilman palkkaa luistelu ja rahan puussakasvatus on tylsää hommaa. Jottei "Temen" elämä kävisi tylsäksi hän ajelee kauniilla huvijahdillaan ja törmäilee sillä milloin mihinkin. Vaatimattomista tuloistaan johtuen Teemu on hankkinut lisätuloja itselleen mainostamalla Pepe-lakua telkkarissa varsin namusetämäisesti. Tämä mainos myös todisti samalla ihmisille sen ettei Teemu ole rasisti vaan hän tykkää lakuista, etenkin lakupekoista.

Teemu ei usko kypärän käyttöön.

Selänne tuli tunnetuksi reilusti yli-ikäisenä tulokkaana NHL:ssä ja hän teki ensimmäisellä kaudellaan ainakin 0,10001 pistettä.

Teemu teki heti ensimmäisenä vuonnaan NHL:ssä sata uutta ennätystä. Hän rikkoi myös Maurice Richardin maaliennätyksen yhtä ottelua kohti huikeilla tehoilla: sataneljäkymmentä viisi plus kolme. Hän oli myös ensimmäinen tulokas kautta aikojen joka pystyi kiertämään kaukalon ympäri kahdeksassa sekunnissa. Tästä tulee myös hänen pelipaitansa numero kahdeksan. Hänen ihmeellisiä ennätyksiään riittäisi kerrottavaksi niin pitkälti, että tuo sivun reunassa olevan kelan nuppi kutistuisi olemattomiin, joten päätän lopettaa niiden luettelemisen tähän. Hänen sadas ennätyksensä oli, että oli ensimmäinen pelaaja, joka pystyi tekemään 100 uutta ennätystä. Sittemmin Jaromir Jagr on kuitenkin rikkonut kaikki edellämainitut ennätykset satakertaisesti jättäen Teemun varjoonsa. Vaikka Selänteen ura oli ensimmäisen kauden jälkeen pelkkää alamäkeä, hänen suosionsa (ja leuka) sen kuin kasvoi vuosien mittaan. Kukaan ei tiedä miksi. Uran päättymisen jälkeen hänen pelipaitansa oli ripustettava jäähallin kattoon, sillä kukaan ei halunnut sitä.

Jääkiekon arvostetuimmissa mömmöm-kisoissa Teemu Selänne on toiminut ainoastaan pakkina ja tehnyt maaleja vain tyhjään maaliin viisi kertaa.

Teemu Tykkää myös autolla kaahailusta. Hän omistaa niitä monta ja ajelee niillä kotonaan Jenkkilässä. Joskus Teemu yllättää ajelemalla kansanedustajia sairaalakuntoon salanimellä Teukka Salama. Selänne asuu valtavassa kartanossa jonne juuri ja juuri autojensa (ja leukansa) kanssa mahtuu. Nykyisin hän tienaa elantonsa paistamalla pihvejä Salami Steak House -nimisessä ravintolassa. Teemu herätti kohun eli muiden ihmisten paheksunnan ja mielenkiinnon huumelausunoillaan sanomalla useassa TV-mainoksessa ja muussakin paikassa "Lätkä on parasta huumetta". Suomen kukkakerho ja useat muut huumeiden käyttäjät polttivat Teemu Selänteen kuvia ja pelipaitoja usean päivän ajan Konemetsä-tapahtumassa.

Äidinkielen tunneilta kannattaa paeta pohjois-Amerikkaan. Selänne on aina valmis karauttamaan valkoisella ratsullaan pelastamaan ahdinkoon joutuneita äverikköystäviään.

Teemulla on 4 lasta, koira, kissa, vaimo ja Saku Koivu. Kaikin puolin kunnioitettava setti, siis. Myös Jari Kurri on toiminut perheen väliaikaisena lemmikkinä Anaheim-vierailullaan, jolla Jari kävi kunnioittamassa Temen huikeaa 600. minuutin jäähyennätystä. Pelimatkoilla Teemu kuljettaa mielellään mukanaan henkilökohtaista turkulaista sentteriään.

Eläköidyttyään jääkiekkouralta Selänne on tehnyt kaikkensa osoittaakseen taas kerran, miksi ammattiurheilijoiden ei tulisi harjoittaa ammattinsa ulkopuolista elämää. Sen sijaan että tyytyisi rauhassa elelemään naurettavan isoilla tienesteillään, Selänne on ryhtynyt satunnaisesti aukomaan osumaaottanutta päätään milloin mistäkin poliittisista aiheista. Politiikasta hän ei tietysti ymmärrä mitään, mutta kun näkemykset sattuvat olemaan tietynsuuntaiset, niin siitä ei tarvitsekaan ymmärtää mitään. Vanha kaukalonkiertäjä on osoittanut muutenkin erinomaista julkisuudenhallintaa suivaantumalla jostain keskinkertaisesta joskin jossain määrin camp-ansioituneesta Youtube-pilavideosta, josta kukaan ei olisi kuullut ilman Selänteen siitä nostamaa mekkalaa.

52-vuotias Selänne opettelee tilastotieteen alkeita.


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.