Tekno on alimusiikkityyli, joka koostuu peräkkäisistä, repetetive-teknologian, eli "tietokoneen tekemistä" lyönteneistä. Toisin kuin yleisesti luullaan, tekno ei ole kotoisin Japanista, vaan on kehittynyt Daft Punkin ja David Bowien tutkiessa silloin vielä uusia syntetisaattoreita ja laksatiiveja.

Tämä kuva on tieteellisesti suunniteltu luomaan samankaltaisia tuntemuksia, joita tekno-musiikin käyttö aiheuttaa.

Tekno sekoitetaan usein transsiin, joka ei todellakaan ole teknoa, vaan tekosyy aikuisille miehille pukeutua pörröisiin violetteeihin säärystimiin. Neohumanistien villeimissä tulevaisuudenkuvissa meille kaikille syötetään teknoa suoneen - tämä on jo tapahtumassa Japanissa sekä Croydonissa. Äskettäin näyttelijä Les Dennis kärsi lähes kohtakkaan yliannostuksen teknoa, ja hänen thai-vaimonsa löydettiin harjoittamassa seksuaalista kanssakäyntiä pantomiimina 18-vuotiaan konnan kansa.

Suomessa tekno on lakiteknisesti kovahuume, sillä se on pahempaa kuin metalli, mutta ei niin paha kuin poppi. Tämä luokitus on kuitenkin erittäin kiistanalainen, sillä metalli on Suomessa reseptillä määrättävä lääkeaine, vaikka sen on yleisesti raportoitu aiheuttavan vihaa ja vaarallisia mellakoita eri puolilla maailmaa. Lähde? Teknolla taas on riippumattomissa tutkimuksissa ilmoitettu Lähde? olevan päinvastainen vaikutus, eli ihmisestä tulee sen vaikutuksenalaisena euforinen ja ystävällinen. Tästä johtuen teknon uudelleenluokittelua on ehdotettu. Isossa-Britanniassa tekno oli äskettäin luokiteltu A-luokan huumeksi, joten teknon hallussapidosta seuraa neljästätoista-viiteentoista vuoden vankeusrangaistus. Tiukalla teknopolitiikalla on tarkoitus kitkeä tekno koko saarivaltiosta.

Treble staff with notes 01.svg RAAAH! Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tällaisenaan puolen minuutin hc-punkpläjäys eli tynkä.
Tee siitä mieluummin nälkävuosien pituinen proge-eepos
.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.