Timo Soini

Sandglass vermin .svg Päivitystä kaivataan!
Tämä artikkeli ei ole ehkä paskaa, mutta se kaipaisi kipeästi päivittämistä.
Ole siis reippaampi kuin se, joka lisäsi tämän laatikon tähän, ja tuo artikkeli tähän päivään.
Stop hand.png Timo Soini on julistettu idiootiksi, sillä hän on tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Saapas valmistelee kunnianloukkauskannetta, koska vertasimme sitä häneen.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Timo Soini.
Hikiquote notext.png Hikisitaateissa on kokoelma Timo Soinin kuuluisimpia sitaatteja.

”Nämä ovat periaatteeni, ja ellette satu pitämään niistä – minulla on muita periaatteita.”

~Groucho Marx

”Missä Soini, siellä latteus.”

~muinaissuomalainen sananparsi

”Sammakonnaamainen populisti.”

~Ämpäripää

”Iso maha, iso päällikkö.”

~Keskiafrikkalainen sananlasku
Timo Soini vastustaa ryhmäkuria eikä harjoita sitä puolueensa yli.[1] Paitsi jos sillä voidaan estää kansalaisten yhdenvertaisuuden toteutumista siten kuin roomalainen vierasta valtiota johtava vanhus haluaa.[2][3]

Soinictus Loiccarius Jytcytius I (s. Timo Soini, 30. toukokuuta 1962), myös Keittäjä-Kaarina[4], oli vuosina 1995–2017 toimineen ns. Perussuomalaisen puolueen keskipitkäaikainen puheenjohtaja ja paavi sekä puikulan sukuinen jauhoinen perunalajike, jonka tunnistaa punakasta väristä sekä möhköisästä muodosta. Sitä käytetään uuniperunana ja muusiperunana, viimeksi mainittuna varsinkin kesäkuun 2017 puoluekokouksen jäljiltä. Soini tunnetaan perunaksi kovin äänekkäänä ja Keskusta-vihamielisenä. Hän lupaa sinulle kaiken ja lisäksi hauskuuttaa.

Soini oli maan johtava EU-kriittinen poliitikko (silloin kun sattui olemaan). Hän vastustaa valtavia, epädemokraattisia järjestöjä, jotka yrittävät pakottaa ihmiset johonkin tiettyyn ahtaaseen muottiin, tekevät järkeen perustumattomia päätöksiä, pyrkivät kontrolloimaan ihmisten henkilökohtaista elämää ja kuluttavat järjettömästi rahaa oman hermeettisen byrokratiansa pyörittämiseen. Hän on myös harras roomalaiskatolisen kirkon jäsen.

Soinin merkittävimpiä saavutuksia on lahjattoman narkkarin imurointi kansanedustajaksi ampumavälikohtauksia järjestämään, sekä koko puolueensa ja sen vuodesta 1959 polveutuneen perinnön täydellinen menettäminen sekä haaskuu tästä narkkarivalinnasta suoraan joskin n. 15 vuoden viiveellä tapahtuneen halla-aholaisen demokraattisen palatsivallankaappauksen kautta. Soinin historiallinen merkitys on siinä, että hän fasilitoi maalaiskomediaperformanssillaan Suomen historian parlamentaarisesti suurimman äärioikeistopuolueen luomisen omille lysähtäneille raunioilleen.[5]

JytkytMuokkaa

 
Tuli iso jytky.

Timo Soini tekee paljon jytkyjä, useimmiten vaaleissa tai vessassa. Vuonna 2011 Timo Soini teki suuren jytkyn vaaleissa. Timo Soini voittaa usein sekä vaalit että kallupit, kuten hän itse nimitti ison jytkyn tapahduttua. (Soini on foneettisesti rajoittunut.) Soinilla ei tiedettävästi ole muita kuin isoja jytkyjä. "Jytkyjä on monenlaisia. Koosta en ole varma. Vai pitäisikö sanoa koista? Vai miten se pitäisi sanoa? Kokoista? Juhannus-, joulu-, vai pääsiäiskokoista? Ei sellaista kokkoa ole, johon makkaraa kepulainen polttaisi", Timo Soini kertoo itse. Lähde? Toistaiseksi isoimman jytkynsä Soini väänsi vuonna 2017 lipsuttaessaan koko elämäntyönsä Jussi Halla-aholle. Siinä onkin perintö, joka istunee Soinin jälkimaineessa kuin sananlaskun mainitsema jytky navetan seinässä.

PersoonaMuokkaa

Ei ole rasistiMuokkaa

Soini ei ole rasisti, eikä edes fasisti. Hän ei voi olla vastuussa siitä, jos hänen perustamassaan ja johtamassaan puolueessa nyt pikkasen heitetään huulta tyyliin "mutakuonot ulos!". Saati siitä, että mokaa homman niin totaalisesti, että jättää koko liikkeen äänivarmistuksiksi mukaan haalimiensa nationalistibottien kynsiin. Mikäli toimittaja erehtyy ikävästi kysymään asiasta, niin jo "Timpalta" löytyy pari hauskaa kansanmiehen heittoa.

SoinismiMuokkaa

Soinin kansansuosio nousee sitä enemmän, mitä pidempään hän on hiljaa. Vieläpä persujen kannatus suorastaan räjähti, kun Soini heti pari hauskaa kaskua Brysselistä iltauutisissa. Mikäli tarvitsee jotain puhua, niin Soini lupaa kaikille kaikkea kivaa! Sulje silmäsi! Kuvittele mitä kaikkea haluaisit! Ja katso! Jo seuraavassa iltauutisessa Soini sen sinulle lupaa. Kiva, kiva! Mitään vastuuta Soini ei tietenkään sanoistaan kanna, mutta kukapa sellaista odottaakaan.

Eurooppa ja naisetMuokkaa

PaaviMuokkaa

Soini on myös sivutoiminen paavi. Naiset takaisin hellan ääreen, abortit pannaan ja huivi päähän. Mutta tämä ei tunnu haittaavan hurmoksessa olevia akkoja. Jo löytyy Soinilta pari hassua kaskua tähänkin ongelmaan! Helppoa, eiks' jeh?!

Euroopan UnioniMuokkaa

Soini on niin Euroopan Unionin vastainen, että hän jopa asettui ehdolle ehdolle Euroopan parlamenttiin.[6] Sitä ennen hän oli vannonut kautta kiven, kannon ja kansallisen itsetunnon, ettei tee niin. Ja mikäli joku toimittaja asian ristiriitaisuudesta hieman ikävästi huomautti, niin eikö Soinilta jo taas löytynyt pari hyvää sutkautusta tähänkin aiheeseen! On se kansanmies!

Soini ilmoitti europarlamentaarikkona haluavansa "ottaa selvää", että onko EU:n touhuissa jotain järkeä (hänen tähänastiset saarnansa aiheesta on siis mitä ilmeisimmin laadittu puhtaasti fiilispohjalta), ja ennen kaikkea tehdä sen suomalaisen kansanedustajan palkkaa muhkeampien korvausten varassa. Euroopan parlamentti on tunnetusti instituutio, jonka pääasiallinen tarkoitus on antaa puolivillaisille protestiäijille mahdollisuus kokeilla EU-vaikuttamisen mielekkyyttä turvallisissa oloissa. Lisäksi Soini kertoi, että jos hänet valitaan, hänestä tulee tynkämeppi seuraavien Suomen eduskuntavaalien myötä, jolloin hän suunnittelee taas palaavansa kotimaan parlamenttiin. Tämä ei kuitenkaan ole periaatteetonta kikkailua, jos röyhkeys riittää siihen, että siitä kertoo reilusti etukäteen. Päin vastoin, sillä voi vaikka pistää ne jauhot sinne eliitin äänitorvitoimittajien suihin.

 
Timo Soinin kuuluisa harja oli puheenjohtajanuran jälkeen yhä jokseenkin tuhriintumaton. Lopulta seuraajat harjasivat sillä kiitollisina Soinin 20 vuotta kestäneen uran jäteästiaan.

PuoluejohtajaMuokkaa

”Vaaleissa mitaan puolueiden kannatus. Ei sitä kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Tämä on tärkeätä huomata. Vaalien välillä sitä ei mitata. On erilaisia mielipiteitä. Tyhmätkin mielipiteet on saatava esittää. Kaikensortin politiikan alkemia, puidenhalailu ja kiviterapiakommunismi eli niin sanottu NYT-liiteläisyys on kuuluu demokratiaan kuin sika vartaaseen.”

~Timo Soini puolueestaan[7]

Timo Soini on ollut puolueensa kantava voima, joka onnistuu mainiosti paistattelemaan julkisuudessa ja jämpteilemään siihen saakka, kunnes puolueen sisällä ilmenee erimielisyyttä, kansanryhmien demonisointia, antisemitistisiä hurvelluksia, kulttuurimarxististen salaliittojen paljastamista (mutta eiks se perustele pointtinsa tosi hyvin, vaikken aina samaa mieltä olekaan?) ja alkoholiongelmia. Tällaisten tapausten tullessa esiin Soinilla on tapana vetäytyä poliittiselle sairaslomalle, mistä häntä ei tavoiteta.

Soinin johtamislahjoista on kiistattomana osoituksena hänen viittä vaille virallisesti voidellun seuraajansa, skinipäiseksi jalostetun ihmis-näätähybridi Sampo Terhon totaalinen romahdus puheenjohtajakisassa kesäkuussa 2017. Vain todellinen poliittinen suurmies ja taituri tipauttaa rakentamansa liikkeen avoimesti inhoamansa päävastustajan luisevaan syliin.

Veikko Vennamon perillinenMuokkaa

Soini on opportunisti. Hän on syvästi katkera menettämistään vuosista, jolloin hän Veikko Vennamon perässäjuoksijana joutui kiertämään hevonkuusen talosta taloon, ja nukkumaan hevonkuusen talojen kammareissa, ja syömään hevonkuusen talojen ruokia (vaikka söikin kaiken). Nyt on tullut Timon aika rahastaa ja kostaa, ja unohdettu kansa saa Timon puolesta tehdä hänestä vaikka presidentin. Vaan senkin jälkeen unohdettu kansa pysyy unohdettuna kansana Timon mielessä.

UlkoministeriMuokkaa

Soini saavutti vuonna 2015 Perussuomalaisen puolueen tavoitteen, Soinin järjestämisen ulkoministeriksi. Ulkoasiainministeriön johdossa Soini on jatkanut edeltäjiensä Tarja Halosen ja Erkki Tuomiojan linjalla, jossa perusperiaatteena on, että ulkoministerin ei tule missään nimessä olla ulkoasultaan edustava. Niinpä Soini lyllertää maailman huippukokouksiin silmät rähmästä turvoksissa, otsa ja kolmoisleuat hiestä kiiltäen, poskilla samanlainen sänki kuin Jammu-Sedän pidätyskuvassa ja tukassa kuukauden skalppilaardit, yllään kaksi viikkoa käytetyt erityisrypistetyt rytkyt ja takataskussa pahvilaatikollinen kliseitä 80-luvulta. Habitus on kokonaisuudessaan kuin Tallinnan-laivalle viikoksi unohtuneen peltikattofirman pomolla, jollaisena Soinia maailmalla kohdellaankin. Kun Soini ei kerro Obamalle olevansa "Timo from Finland", kirjoittelee hän lentomatkoillaan tajunnanvirtablogeja suomea vieraana kielenä opetteleville gibboneille. Hänen arvovaltansa ulkomailla on käsinkosketeltava, mutta harva haluaa liata käsiään niin pahasti.

LoppuelämäMuokkaa

Loppuelämänsä Timo Soini tullee viettämään erakkona irlantilaisessa luostarissa kirjoittaen poliittista muistelmateostaan. Pakko ne Terholle varmiiksi brainstormatut urponvedätyssutkaukset malliin "ei kuntopyörällä Suezin yli mennä" on johonkin käyttää, kun niitä on laatikkokaupalla.

edeltäjä:
Tuomari Erkki
Suomen ulkoiluministeri
20152019
seuraaja:
Pekka Haavisto

Katso myösMuokkaa

Timo Soini Hikinewseissä

ViitteetMuokkaa