Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Hannu Karpo

1 747 merkkiä lisätty, 30. toukokuuta 2007 kello 13.46
ei muokkausyhteenvetoa
{{quote3|Etenen alhaalta ylöspäin. Ensin potku munille ja sitten, jos on tarvetta, avokämmenellä takaraivoon.|Karpo kommentoi työtapaansa Aamulehdessä 23. heinäkuuta 2006}}
[[Hannu Karpo]] on ohjelmatoimittaja ja vanha kääpä (s.1900 Venäjällä), joka oli ahne ja perusti oman ohjelmaformaatin [[Karpolla on aisaa]]. Ohjelmassa puhutaan asioista, joista Suomen kansa on suuttunut. Välillä, kun Karpolle on tullut ratkottavaksi pahempia juttuja, hän on ne laiskana heittänyt poikansa eli Sampo Karpon niskaan.
'''Hannu "Karpo" Karpo''' (s. [[5. maaliskuuta]] [[1942]]), mies vailla menneisyyttä. Kuka Karpo on? Mitä Karpo tekee tai teki? Tunnemme Karpon toimittajana, joka toimittaa paskaa, kuten hänen ohjelmansakin: <font color=brown>'''"Karpolla on asiaa"'''</font>, aiheenaan hänellä on ihmisiä ärsyttävät asiat, kuten miksi mökkejä on, missä asustaa muumit ja mikä on aurinko. Parhaiten tunnemme Karpon sanonnan: "Miksi Anus itkee?", KARPO! Se itkee onnesta, koska typerä ohjelmasi loppui! HAHAHAA! <font color=green>'''Onhan se Karpo jotain saavuttanutkin, nimittäin tappouhkauksia (noin 100 000 000,05).'''</font>Elämä ==
== Lisää tietoa Karposta ==Karpon lapsuus oli traumaattinen. Hän syntyi jossain Siperian tuppukylässä v. 1900. Eräänä päivänä kylä missä hän oli syntynyt, upposi( Kylä oli rakennettu jään päälle). Tämän jälkeen kylän maatuskat kerääntyivät joukolla valittamaan, ja lähtivät Moskovaan kertomaan tapauksesta ja vääntämään pressalta apua vaikka väkisin, mutta pressa ei suostunut auttamaan, koska hän oli kylvyssä ja hänen kumiankkaansa ei löydetty. Asiasta kiinnostuneena Karpo rupesi tekemään projektia huijattujen ja epäoikeudenmukaisuuden kannalta. Kun hän lähti Siperiasta, hän oli aivan kylmissään ja hänen peniksensä oli pieni siitä johtuen. Suihkuissa ja hotelleissa häntä pilkattiin sen takia. Asia jätti Karpoon trauman ja muutti Suomen sekä vaihtoi nimensä uudeksi, Karpoksi. Hän on oikeasti inuitti, jonka alkuperäinen nimi oli Bashtealovjen Aleksandr Babagungksjetyvitsh. Siksi hän on tottunut pitämään ohjelmissaan karvahattua. Hän vaihtoi nimensä siksi, koska rupesi tekemään näitä peniksenpidennysleikkauksia, joista Karpolla on aisaa-ohjelmassa puhutaan.
Et tarvitse== Ura == Eräänä päivänä hän tapasi ystävänsä, pistejolla oli yhteyksiä huijausyritys [[MTV3]]:seen. Täten he rahanahneina perustivat realityohjelman [[Karpolla on aisaa]], jota heidän Pallosalama Oy tuotti. Eräänä päivänä myös poika, Sampo Karpo aivopestiin ohjelmaan mukaan, kun Karpolla meni pupu pöksyyn tietyissä jutuissa. Karpo siis tekee ohjelmaa vain, ettei tarvitsisi tehdä kunnon töitä vaan kuunnella suomalaisjunttien valituksia. Ohjelmassa hän yrittää epätoivoisesti myös sanoa, kuinka uros hän on. Traumaattinen nuoruus/lapsuus näkyy urassakin. Lopulta ohjelmaa ei enää tehty, koska jutuista tuli kiisteltyjä, ja MTV3 tajusi Karpon huijausyrityksen. == Ohjelman jälkeen == Karpo kärsii nyt ehdonalaista vankeutta näistä huijausyrityksistä ja on muuttanut Auschwitziin. " Vanhuuden päivinä " hän aikoo mennä Siperiaan kotosijoilleen. Sampo Karpo auttaa isänsä taloudellista tilannetta parhaansa mukaan.
== Katso myös ==
66
muokkausta