Ero sivun ”69” versioiden välillä

469 merkkiä poistettu ,  13. syyskuuta 2007 kello 13.16
p
Käyttäjän 85.217.2.47 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän JAT tekemään versioon.
p (Käyttäjän 85.217.2.47 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän JAT tekemään versioon.)
Kuusysin nauttimiseen kannattaa varata aikaa ja rauhallinen paikka, jotta ateriointiin ei tule ikäviä keskeytyksiä. [[Aperitiivi]]ksi voi nauttia esimerkiksi punaviiniä tai likööriä ja suklaata. Hyvänä ruokahalun herättäjänä toimii myös kuusysin valmistelu yhdessä. Ateria asetellaan tarjolle mahdollisimman helposti nautittavaksi. Ateriointi aloitetaan maistamalla kevyesti tarjolla olevia herkkuja reunoilta. Hitaasti siirrytään kohti annoksen keskustaa. Välillä voi lisätä mausteita. Ruokahalun yltyessä nainen yleensä imaisee munaa reilusti suuhunsa, samalla kun mies upottaa kasvonsa piirakkaan. Rohkeat kulinaristit voivat välillä maistaa [[rusina]]a. Monille rusinan [[aromi]] on kuitenkin liian pikantti. Jos kuusysiä nautitaan alkupalana, varsinaiseen pääruokaan siirrytään toisen ruokailijan aloitteesta, molempien suostumuksella. Jos on tarkoitus nauttia kuusysiä mahan täydeltä, jatketaan ruokailua kunnes molemmat osapuolet ovat saaneet kyllikseen.
 
Keskustelua kuusysiä nauttiessa kannattaa välttää. Samoin liiallinen kiirehtiminen ja munien tai piirakan pureskelu voivat pilata tunnelman. Tarkoitus on n''''''Lihavoitunauttia teksti'''''''''Lihavoituherkut teksti'''''''''Lihavoituimeskelemällä teksti'''''''''Lihavoitutai teksti'''''''''Lihavoitu teksti'''''''''Lihavoitu teksti'''''''''Lihavoitu teksti'''''''Kursivoitu teksti''''''Kursivoitu teksti''''[[Kursivoitu teksti]][[[linkki]nuolemalla.
==
== Otsikkoteksti ==
[[Kuva:[[Media:Esimerkki.jpg]]<nowiki><math>Lisää muotoilematon teksti tähän</math><nowiki>
----
Lisää muotoilematon teksti tähän</nowiki></nowiki>]] ==
]]'''''''''''''''''''''''''''auttia herkut imeskelemällä tai nuolemalla.
 
[[luokka:Ruoka]]
osoitepaljastimen käyttäjät, häivyttäjät, palauttajat, ylläpitäjät
14 567

muokkausta