Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Maaltamuuttajat

66 merkkiä lisätty, 12. syyskuuta 2013 kello 15.21
p
ei muokkausyhteenvetoa
'''Maaltamuuttaminen''' tarkoittaa [[kehä III]] pohjoispuolelta tapahtuvaa muuttoliikennettä Etelä-Suomeen, etenkin [[Helsinki]]in. He tuovat Zetor -lippiksineen miellyttävää paikallisväriä jonottaessaan kebabkioskeille ja pizzerioihin, jotka ovat perinteisiä maaltamuuttajien ateriointipaikkoja.<ref>Ateriavalinnat johtuvat suoraan maaltamuuttajien uskonnosta ja siksi uskonto on ainut kulma joka maaltamuuton yhteydessä tarvitseekin ottaa huomioon käsitellessä tätä yhteiskunnallista ilmiötä.</ref>
Maaltamuuttoa puolustetaan sillä, että Etelä-Suomessa tarvitaan enemmän työntekijöitä. Moni maaltamuuttaja tulee myös epäinhimillisistä oloista, joissa köyhyys on niin lujaa että apua täytyy pumpata aina EU:n tukivaroista asti. Maaltamuuttajien alueilla infrastruktuuri ei ole vielä kehittnyt kaupungistumisen asteelle, ja siellä joudutaankin usein heräämään aamuvarhaisella tekemään hengenpitimiksi muinaisia karjankasvatuksen ja viljelyn töitä.<ref>Hikipedian oman tutkimuksen mukaan maaseutualueella [[Jumalan selän takana]] on haisee usein paska.</ref> Humanitaarista apua lisää tieto siitä, että maaltamuuttajat pakenevat usein alueelta paikallisen hirmuhallituspolitiikan vuoksi. Maaltamuuttajat pakenevat usein [[keskusta]]n ikeestä.<ref>Tämä tarve on monista riittävä, eikä tarkempia perusteluja tarvitse kunnon kristitylle antaa. ; Hädässä olevaa ihmistä tulee yksinkertaisesti auttaa, vaikka se haittaisi kuinka talouskasvua</ref> .
==Maaltamuuttajien kritiikki==
[[Tiedosto:Drunkard.jpg|thumb|Ne tulee ja vie meidän naiset ja viinat!]]
Maaltamuuton suurin ongelma on se, että maalaiset eivät osaa tehdä mitään kaupungissa tarvittavaa työtä.<ref>Maalaiset osaavat vain viljellä ohraa, ja tallata taateleita.</ref> Kulttuuri on hyvin erilaista ja sen tavat tuntuvat vierailta. Esimerkiksi se, että pohjoisessa uskonto määrää että pitää juoda viikonloppuisin viinaa ahdistaa monia urbaaneja nuoria jotka ovat tottuneet juomaan esimerkiksi punaviiniä. Lisäksi maaltamuuttajilla on vapautuneempi tapa piereskellä kuin kaupunkikulttuurissa on totuttu.
14 350
muokkausta