Ero sivun ”Raiskaus” versioiden välillä

5 490 merkkiä lisätty ,  30. lokakuuta 2013 kello 17.23
Käyttäjän Special:Contributions/84.251.214.76 (keskustelu) muokkaus 466027 kumottiin.
(Käyttäjä korvasi sisällön kirjoittamalla tilalle "{")
(Käyttäjän Special:Contributions/84.251.214.76 (keskustelu) muokkaus 466027 kumottiin.)
{{uutisiin|Amnesty International: Suomi on raiskaajien Disneyland}}
{
{{quote3|Sukupuolielimien luvaton lyhytaikainen haltuunotto.|[[Poliittinen korrektius]]}}
{{quote3|Helsinki on erittäin turvallinen - ei tietenkään tarvitse mennä tyrkyttämään itseään pimeällä johonkin pusikoihin.|[[Paavo Lipponen]], 15.4.2005 Helsingin Sanomat}}
{{quote3|Yllätysseksiä!|[[Minä]]}}
[[Image:Dante And Virgil In Hell crop.jpg|thumb|Yllätys, yllätys, yllätys!]]
'''Raiskaaminen''' eli '''pakkomukulointi''' tai '''yllätysseksi''' on hauska koko perheen harrastus. jota voi harrastaa joko sisällä tai ulkona. Raiskaaminen on yksi tapa harrastaa [[seksi]]ä. Raiskaaminen eroaa tavallisesta seksistä siinä, että raiskauksen aikana kumpikaan ei yritä saada toiselta osapuolelta mitään, ei "rakentaa parisuhdetta" tai suostutella kaatamaan pihalta se toisen suosikkipuu. Raiskauksessa ei myöskään ole suorituspaineita. Raiskaus voi olla kahden henkilön välinen, eli pariraiskaus, tai sitten siihen osallistuu monta henkilöä, jolloin kyseessä on [[joukkoraiskaus]]. Sanaa voidaan käyttää myös laajemmassa merkityksessä. Esimerkiksi [[feministi|feministisissä]] piireissä raiskaus kattaa kaikenlaisen miehen ja naisen välisen seksuaalisen kanssakäymisen, jossa mies on aloitteentekevänä osapuolena. Kanssakäymisen ollessa säännöllistä, se saattaa osoittautua raiskaukseksi myös takautuvasti, yleensä parisuhteen päätyttyä.
 
Raiskaus voi yllättää iloisesti missä ja milloin vain, yleisimmin kuitenkin pimeänä vuorokauden aikana vähemmän valvotuissa tiloissa kuten:
*Puistoissa
*Rappukäytävissä
*Tavallista pimeämmillä ja syrjäisemmillä kujilla
 
Jos siis raiskatuksi tuleminen kiinnostaa, kannattaa kokeilla onneaan ensi kädessä näissä paikoissa.
 
==Miten raiskaus tapahtuu?==
[[Image:Mario peach.gif|thumb|Mario demonstroi]]
{{quote3|Se oli raiskausta ensi silmäyksellä.|[[Uhri]]}}
 
===Valmistautuminen===
Ennen kuin raiskaaja aloittaa toimensa, hän joko piiloutuu tai tulee esiin.
 
Moni kokee luontevaksi mennä baariin etsimään raiskauksen kohdetta. Sillä siinä missä moni mies uskoo että jos naiselle tarjoaa alkoholijuoman, tältä saa seksiä - ja mitä luultavimmin koko öinen sekoilu unohtuu aamuun mennessä. Raiskaaja sen sijaan uskoo, että jos naiselle tarjoaa alkoholijuoman tyrmäystipoilla, tältä saa seksiä - ja mitä luultavimmin koko öinen sekoilu unohtuu aamuun mennessä. Baarien heikkoutena on logistiikka: Tajuttomaksi tyrmätty kohde joudutaan siirtämään asianmukaisiin tiloihin, eli puistoon, rappukäytävään tai tavallista pimeämmille ja syrjäisemmille kujille.
 
Vaihtoehtona on piiloutua pensaikkoon. Pusikoissa on halvempaa, mutta baareissa odottelu on mukavampaa. Toisaalta monet traditionalistit raiskaajat osaavat joka vuosi arvostaa pensaikon luomaa tunnelmaa, [[yhteys luonnon kanssa|yhteyttä luonnon kanssa]]. Pensaikot säästävät myös vaivaa, koska raiskaaja voi valita haluamansa pensaikon, joka on jo valmiiksi puistossa,
lähellä rappukäytävää tai tavallista pimeimillä ja syrjäisimmillä kujilla.
 
===Kohteen valitseminen===
Kun raiskaaja päättää raiskata jonkun, hän kysyy ensin itseltään "Antaako hän vapaaehtoisesti seksiä jos kysyn." Jos raiskaajan olettama vastaus on "Kyllä", pyyhkii raiskaaja silmäkulmastaan pettymyksen kyyneleen ja jää sen sijaan kärsivällisesti odottamaan seuraavaa kohdetta.
 
Kun sopiva kohde on löytynyt, raiskaaja joko ponnahtaa pusikosta tai vaihtoehtoisesti kysyy voisiko hän tarjota kohteelle juotavaa.
 
===Itse aktio===
<s>Raiskaus on puistoissa, rappukäytävissä ja tavallista pimeämmillä ja syrjäisemmillä kujilla tapahtuvaa sekä henkistä että fyysistä väkivaltaa toista ihmistä kohtaan eikä se ole [[hyvyys|hyvä]] [[vitsi]]n aihe. Pyydän että mietitte suhtautumistanne tähän mielestänne mahdollisesti humoristiseen artikkeliin ja poistatte sen mielestänne. Ja häpeätte!</s>
 
===Jälkeen===
Molemmat osapuolet menevät rauhassa omille teilleen. Raiskaaja kotiinsa ja raiskattu [[poliisi]]laitokselle. Siellä hänelle tarjotaan [[kahvi]]a. Mikäli on käynyt niin hassusti, että raiskattu [[raskaus|kantaakin raiskaajan siementä]], voidaan suorittaa ns. postyymi [[ehkäisy]] eli [[abortti]], jonka ansiosta raiskattu säästyy seksin tunnetuimmalta haittavaikutukselta, [[lapsi|lapselta]].
 
==Ketkä raiskaamista harjoittavat?==
Lista ryhmistä ja henkilöistä, jotka usein harjoittavat raiskaamista.
* [[japani|Japanilaiset]] [[lonkero]]t, ks. [[Chikan]], eli kourija
* [[Jammu-setä]]
* [[Katolinen kirkko]]
* [[Mike Tyson]]
* [[Michael Jackson]]
* [[Sinä]]
* [[Pedofiili|Lapsista pitävät, ikääntyneet, yli-painoiset yksinäiset sedät]]
* Irstaat eurooppalaiset sedät, jotka käyvät kolme kertaa vuodessa lomalla [[Thaimaa]]ssa
* [[Josef Fritzl]]
* [[Glenn Beck]]
* [[Neekeri]]t
 
===Ketkä eivät ehdottomasti Suomen valtion virallisen tiedon mukaan harjoita raiskaamista kuin satunnaisina, ei-toivottuina yksittäistapauksina?===
* [[Maahanmuuttajat]]
* [[Kaikki]]
[[Luokka:mukavat asiat]]
[[Luokka:rakkaus]]
[[Luokka:seksuaalirikokset]]
 
==Katso myös==
*[[Seksuaalirikokset joita esiintyy lähinnä sovinistien fantasioissa]]
*[[Seksuaalinen väkivalta]]
 
__NOTOC__
 
[[de:Vergewohltätigung]]
[[en:Rape]]
[[es:Violación]]
[[fr:Viol]]
[[he:אונס]]
[[it:Stupro]]
[[ja:強姦]]
[[ko:너는 변태다]]
[[pt:Estupro]]
[[th:ข่มขืน]]
[[zh:强奸]]
[[zh-tw:強姦]]
14 955

muokkausta