Ero sivun ”Natsi” versioiden välillä

2 180 merkkiä lisätty ,  15. joulukuuta 2013 kello 08.43
Kumottu vandalismi
(Kumottu vandalismi)
{{natsisuositeltu}}
RUOTSI on huono kaikessa paitsi runkkaamisessa. Ruotsin kuningas on Aku Laitela, Ruotsinkieli tuli aikoinaan kun koira pakskoi Kallen suuhun. Ruotsin nimi tulee Rami Uunot Odottaa Tauteja Saku Ilmariseen. Ruotsin kuningas on läskimpi kuin Yrjö II Ruotsin on pulla mössö maa. Ruotsissa 500% ihmisistä on ylipainoisia, ruotsalaiset painavat yleensä noin 40000000000 kiloa, Ruotsissa on enemmän terroristeja, kun Iranissa ja Syyriassa yhteensä. Ruotsin ainoa julkkis On Hitler ja natsi Kids show. Urheilu on Ruotsissa ihan paskaa Ruotsin jääkiekossa on ongelmia ja monet pelit päättyy 6 1 häviöön. Miksi Ruotsalaiset inhoaa [[Tiedosto:Esimerkki.jpg]]suomalaisia, koska ne ovat kateellisia kuinka laihoja me ollaan. Kouluruoka on Ruotsissa Pizza ja kaikkea paskaa sen takia ne eivät pääse ovesta ulos. Ruotsissa kaikki naiset pitää pippeliä suussa, kun he nukkuu. Ruotsalaiset miehet ovat suuria pervoja koulussakin on STRIPPIKLUBI. Liikuntaa ei tiedetä Ruotsissa, koska kukaan ei välitä siitä.
{{quote3|[[Hitler|Adolfilla]] ja Evalla natsas hyvin|Historioitsija}}
[[Kuva:GeneralDonaldDuck.jpg|thumb|250px|Tyypillinen natsi.]]
{{wikipediaan|{{PAGENAME}}|natseista}}
 
'''Natsit''' ovat rauhaa ja sotaa rakastava ihmisryhmä, jotka tarjoavat hyvät suihkumahdollisuudet mm. [[juutalaiset|juutalaisille]] sekä kestotilauksen Avotakalle ja Kotiliedelle. (Itse asiassa tämän takana on [[antisemitismi|juutalaisviha]], sillä heidän mielestään juutalaiset haisevat) Natsien ideologian mukaan pitää sotia, että saadaan rauha.
 
Natsien pääelinkeino on [[saippua]]. Natsit ovat kuuluisia myös lampunvarjostimien teosta juutalaisten yhteistyöllä. Natsit keskittyivät Saksaan 30-40 luvulla, mutta nykyään natseja on kaikkialla. Natsit asuvat kaapeissa. Natsien [[Maija Vilkkumaa|karismaattisena]] johtajana toimi rauhan- ja kirjallisuuden nobeleilla palkittu [[Adolf Hitler]], joka harjoitti hyväntekeväisyyttä isoilla puhdistusoperaatioillaan.
 
Natsit ovat arjalaista herrarotua, joka on lähtöisin [[Atlantiksen]] mantereelta, joka upposi joskus kauan sitten, koska paikalliset joivat liikaa siideriä. Suomen natsijohtaja oli (<strike>onneksi</strike> ikävä kyllä) edesmennyt [[Pekka Siitoin]].
 
Natsien politiikkaan kuuluu tieto faktasta, että juutalaiset ovat kaiken pahan takana. Natsit tietävät muun muassa sen, että juutalaiset tekivät Saksan häviöön johtaneen maanpetoksen maailmansota ykkösessä, että he aiheuttivat 30-luvun laman pörssikeinottelulla, että [[ilmastonmuutos]] on heidän tehtaidensa syytä, että [[talvi]] on heidän toteuttamansa jokavuotinen yritys jäädyttää arjalainen rotu, että öljyläikkä, jonka takia [[Kimi Räikkönen]] ajoi ulos [[Ranska]]n GP:ssä [[2002]], oli juutalaisten asettama, että [[Olli Hokkanen]] epäonnistui [[Coca-Cola|kokiksenjuonnissa]] juutalaisten upotettua siihen hapokasta happoa ja että [[Auschwitz]]in savupiiput tukkeutuivat heidän takiaan.
 
==Nykyisyys==
[[Kuva:Bradshawnazi.gif|thumb|Natsismia harrastetaan jopa painiotteluissa.]]
 
Natsit asuvat nykyään [[kuu]]n pimeällä puolella [[Valhalla]]ssa ja lähettävät sieltä aivopesusäteitä, jotka pakottavat meidät ostamaan tuotteemme [[Lidl]]istä. Säteiltä voi kuitenkin suojautua [[foliohattu|foliohatulla]], syömällä raakoja kalanpäitä ja pitämällä alkkareita sukkahousujen päällä. Tämän voimme todeta siitä, että Mustanaamio käytti kyseistä pukuyhdistelmää, eikä ostanut Lidlistä ainuttakaan tuotetta. Asuste todennäköisesti vähentää haluja mennä ihmisten ilmoille kauppaan.
 
==Katso myös==
 
*[[Hitler]]
*[[Auschwitz]]
*[[Heinrich Himmler]]
*[[Maailmanhistoria]]
*[[SS]]
*[[Toinen maailmansota]]
*[[Operaatio Mainstrike]]
*[[Mein Kampf]]
*[[Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue]]
*[[Rudolf Steiner]]
*{{Sanakirja-lähde|natsi}}
*[http://www.youtube.com/watch?v=Q1LFWONlP_k&feature=related Natsien musiikkivideo (poistettu youtubesta)]
 
[[Luokka:Ihmistyypit]]
[[Luokka:Idiootit]]
 
[[da:Nazisme]]
[[de:NSDAP]]
[[el:Ναζισμός]]
[[en:Nazi Party]]
[[es:Nazionalsocialismo]]
[[fr:Nazi]]
[[it:Nazismo]]
[[ja:ナチス]]
[[nl:Nazi]]
[[pl:Nazizm]]
[[pt:Nazista]]
[[zh:纳税党]]
[[zh-tw:納稅黨]]
14 955

muokkausta