Ero sivun ”Hullu tiedemies” versioiden välillä

2 605 merkkiä lisätty ,  13. tammikuuta 2014 kello 05.35
ei muokkausyhteenvetoa
==Hullujen tiedemiesten asema yhteiskunnassa==
Hullut tiedemiehet, toimivat tieteen vinksahtaneina toivoina, jotka tekevät muutoin niin [[harmaa]]sta tutkimuksesta ja arkipäivästä eläväistä ja jännittävää. Koska he ovat sekä hulluja, neroja, että epäsosiaalisia laitetaan heidät tavallisesti toimimaan yksin. Heitä ei valvota joten he saavat tuottaa uusia mullistavia keksintöjä. Heitä haukutaan, jotta he sulkeutuisivat kammioihinsa erityisen syvästi ja tuottaisivat enemmän tulosta. Jos hullu tiedemies käy liian aggressiiviseksi, hänet tavallisesti tuhotaan. Toinen hullujen tiedemiesten tyypillinen kuolinsyy on omiin kokeihinsta kuoleminen. Heidän uhrautuvaisuutensa on meidän [[sydän|sydämissämme]][[!]]
==Hullujen tiedemiesten tyyppejä==
 
*'''[[Kemia|Hullu kemisti]]''': Yleinen hullun tiedemiehen tyyppi, joka läträä erilaisten [[väri]]llisten litkujen kanssa, tarkoituksenaan tuottaa esimerkiksi [[kuolema]]ttomuusseerumi tai uusi, entistä tuhisampi räjähde. Hullut kemistit ''rakastavat'' räjähdyksiä - mitä isompia, sen parempi.
[[Luokka:Hullut tiedemiehet|*]]
*'''Hullu keksijä''': Toinen yleinen hullu tiedemies, joka rakentelee erilaisia mielenvikaisia vekottimia pajassaan. Hullun keksijän suosikkikoneita ovat esimerkiksi kuolemansäteet, [[maanjäristys]]generaattorit ja [[meteoriitti]]houkuttimet (ks. [[Nikola Tesla]]). Laboratorioassistenttina hullulla keksijällä on jostain syystä usein epämuodostunut, kyttyräselkäinen ja yksisilmäinen kömpelys, jonka nimi on todennäköisesti Igor.
*'''[[Lääkäri|Hullu lääkäri]]''': Lääketieteestä [[tohtori]]n tutkinnon suorittanut hullu tiedemies, joka katsoo vastakkaista sukupuolta arvioivalla [[silmä]]llä, päätellen mistä kohdasta tämä näyte kannattaa leikellä ja ovatko sen [[aivot]] tankissa pitämisen arvoiset. Heiluu yleensä skalpelli kourassa, apulaisinaan yksi tai useampi ''hullu hoitaja''.
*'''[[Fysiikka|Hullu fyysikko]]''': Hyvin vaarallinen hullun tiedemiehen tyyppi, joka useimmiten häslää erilaiset ultravaarallisten vekottimien parissa, esimerkiksi [[hiukkaskiihdytin|hiukkaskiihdyttimet]] ja [[ydinvoima|ydinreaktorit]] ovat hullun fyysikon suosikkeja. Hullun fyysikon sekoilut voivat aiheuttaa koko tuntemamme todellisuuden [[tilt]]taamisen, luoda planeettoja popsivia [[musta aukko|mustia aukkoja]] tai avata portaaleja toisiin universumeihin, vapauttaen laumoittain verenhimoisia [[avaruusolento]]ja (ks. [[Half-Life]]). HUOM! Ei saa päästää lähellekään [[CERN]]iä.
*'''[[Biologia|Hullu biologi]]''': Hullu tiedemies, joka pyrkii useimmiten jalostamaan jonkinlaisen tappavan eläimen, luomaan rodun tottelevaisia superihmisiä tai geenimuuntelemaan armeijan murhanhimoisia jättiläislihansyöjäkasveja. Tietää kaiken geeneistä ja niiden sekoittelusta. Vaarallinen kaikelle orgaaniselle, mutta koska hänen operaationsa kestävät todennäköisesti melko pitkään, tämä antaa hyvää aikaa varautua [[mutantti]]en hyökkäykseen. Laboratorioassisenttina itse luotu mutantti tai eri eläimistä yhdistetty kimeera.
*'''[[Matematiikka|Hullu matemaatikko]]''': Poikkeuksellisesti täysin vaaraton hullu tiedemies, joka tykkää laskemisesta aivan liikaa. Hullun matemaatikon kanssa tulee helposti toimeen niin kauan kuin tämän laskimessa riittävät patterit ja kuin tämä saa uutta paperia ja lyijykyniä.
[[Luokka:Hullut tiedemiehet|* ]]
[[Luokka:Mukavat ihmiset]]
14 955

muokkausta