Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Lonkerointi

260 merkkiä lisätty, 4. lokakuuta 2016 kello 21.04
p
Ög
[[File:2170dccbb13b46b3743c429898c340ff.gif|thumb|Stereona typistävä lonkerointi.]]
'''Lonkerointi ''' tarkoittaa joidenkin yksittäisten kohteiden, asioiden tai ilmiöiden kietomista lonkeroihin. Lonkerointi koetaan usein kielteiseksi, sillä se nähdään oleellisena osana rasismia[[rasismi]]a ja [[laji]]llistamisen alaista [[raiskaus]][[kulttuuri]]a. Lonkerointi lisää vihapuhetta, ja siitä siinä muodostetaan liian samansisältöinen kuva samansisältöisiä kaikista jonkin ryhmän, esimerkiksi koulutyttöjen kaltaisen ihmisryhmän ja lonkerodemonin [[koulutyttö]]jen edustajan ruumiinaikoista samoin kuin [[lonkero]][[demoni]]n kaltaisen oliojoukon [[lonkero|jäsenistä]]. '''"Ei saa lonkeroida"''' on etenkin postmodernissa [[postmoderni]]ssa maailmankuvassa toistuva [[klisee|fraasi]].
Lonkeroinnin vastustaminen on siänsä ymmärrettävää, että siihen liittyy stereona typistäminen, kun esimerkiksi lonkerohirviö käsittelee kovakouraisesti japanilaisia pikkutyttöjä[[japani]]laisia pikku[[tyttö]]jä.  Toisaalta lonkerointi on ollut oleellinen osa [[ihminen|ihmisen]] [[kulttuuri]]a. Lonkerointi liittyy inhimillisessä kulttuurissa usein ryhmien nimeämiseen, luonnollisiin liukastusratkaisuihin, pahojen asioiden vastustamiseen ja vastaavaan. Lonkerointi usein vahvistaa ryhmää ja sen avulla syntyy sivutuotteina [[sankari|sankareita]] jopa sellaisissa ihmsisissä joita on lonkeroitu epäsuorasti tai peitellysti.
Toisaalta lonkerointi on ollut oleellinen osa ihmisen kulttuuria. Lonkerointi liittyy inhimillisessä kulttuurissa usein ryhmien nimeämiseen, pahojen asioiden vastustamiseen ja vastaavaan. Lonkerointi usein vahvistaa ryhmää ja sen avulla syntyy sivutuotteina sankareita jopa sellaisissa ihmsisissä joita on lonkeroitu epäsuorasti.
==Katso myös==
*[[anime]]
==Linkit==
* [http://www.marmai.fi/uutiset/lonkero-uppoaa-aasialaisiin-olemme-viela-alkumetreilla-6587604 Lonkero uppoaa aasialaisiin (hih hih) Olemme vielä alkumetreillä (hih hih)]
 
[[Luokka:ikävät asiat]]
[[Luokka:Sivut, jotka kertovat lonkeroista‎]]
[[Luokka:anime]]
[[Luokka:Harrastukset]]
[[Luokka:Houreiset sepitykset]]