Ero sivun ”Nössö” versioiden välillä

113 merkkiä poistettu ,  11. maaliskuuta 2018 kello 18.03
Remppa
(Remppa)
 
{{ei-loistava}}
Nössö on yksi uhanalaisista ihmislajeista. Nössöjä on metsästetty lähes sukupuuttoon 1800-luvulta lähtien. Nössöjä tavallisesti on käytetty ja käytetään yhä edelleen työpaikan sylkykuppeina, ulosteen kerääjinä ja ravintona. Nössöt ovat kaikkien muiden ihmislajien suurinta herkkua, erityisesti narsistien ja psykopaattien. Nössöjä tapaa erityisesti suurissa yrityksissä, joissa heitä aika-ajoin kidutetaan ja laitetaan likaisimpiin hommiin. Nössöjä voidaan myös kierrättää ja myydä orjiksi.
 
 
 
'''Nössö''' on yksi uhanalaisistauhanalainen ihmislajeista.ihmislaji, Nössöjäjota on metsästetty lähes[[sukupuutto|sukupuuton]] partaalle sukupuuttoonasti 1800-luvulta lähtien. NössöjäNykyään tavallisesti on käytetty janössöjä käytetään yhä edelleen työpaikan [[sylkykuppi|sylkykuppeina]], ulosteen[[uloste]]en kerääjinä ja ravintona[[ravinto]]na. Nössöt ovatovatkin kaikkienmonien muiden ihmislajien suurintasuurta herkkua, erityisesti narsistien[[narsisti]]en ja psykopaattien[[psykopaatti]]en. Nössöjä tapaa erityisesti suurissa yrityksissä, joissa heitä aika-ajoin [[kidutus|kidutetaan]] ja laitetaan likaisimpiinlikaisiin hommiin. NössöjäNössöt voidaanovat myös[[kestävä kierrättääkehitys|kestävän jakehityksen]] periaatteen mukaisesti 100% kierrätettäviä, jonka lisäksi niitä voidaan myydä [[orja|orjiksi]].
 
== Tuntomerkit ==
 
Nössön tunnistaa yleensä kumarasta asennosta ja huonosta ryhdistä. Heillä on yleensä rasvaiset, ohuet hiukset, jotka ovat usein väriltäänmaantienväriset maantienvärisethiukset. Nössöt ovat useimmiten sairaalloisen alipainoisia, joten tuulisella säällä <s>heitä</s> niitä ei juurikaan voida bongata. Nössön liikkumistapa ja kävelytyyli on hyvin verkkaista, kun yrittävät pysyä muiden tieltä poissa ja kulkea anteeksipyydellen pitkin seinän viertä.
 
 
 
== Alalajit ==
 
Nössöille lähimpiä sukulaisia ovat [[poliitikko|poliitikot]] ja mielistelijät(perseennuolijat)[[perseennuolija]]t. Näille kaikille yhteistä on se, että he eivät osaa tai uskalla tehdä mitään, ilman lupaa - edes hengittää, aivastaa tai edes ulostaa. Kun ilmanvessasta lupaaloppuu paperi, pyydetään yleensä nössöä mielistelijän tavoin nuolemaan ison pomon, kuten vaikkapa [[Donald Trump]]in oranssia takamusta. Nössöt eroavat siinä mielessä mielistelijöistä ja poliitikoista, että nössö ei koskaan saa ylennystä tai palkankorotusta nuoleskelusta.
Kun vessasta loppuu paperi, pyydetään yleensä nössöä mielistelijän tavoin nuolemaan ison pomon, kuten vaikkapa Donald Trumpin oranssia takamusta.
Nössöt eroaa siinä mielessä mielistelijöistä ja poliitikoista, että nössö ei koskaan saa ylennystä tai palkankorotusta nuoleskelusta toisin kuin edellä mainitut.
 
 
[[Luokka:Ihmistyypit]]
[[Käyttäjä:Rupsutar|Rupsutar]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Rupsutar|keskustelu]]) 11. maaliskuuta 2018 kello 16.55 (UTC)Rupsutar[[Käyttäjä:Rupsutar|Rupsutar]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Rupsutar|keskustelu]]) 11. maaliskuuta 2018 kello 16.55 (UTC)
[[Luokka:Nolot jätkät]]