Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Hautakivi

3 003 merkkiä lisätty, 8. marraskuuta 2018 kello 17.11
p
Käyttäjän ”Wänderlüst” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Työ versioon.
Terapeutti [[kuva:CAGrave.jpg|thumb|Näyttääpä vakavalta. Muista: jos törmäät kalmistossa tällaiseen näkyyn, voit kohottaa mielialaa tanssahtelemalla muutaman kiven päällä.]]'''Hautakivi''' on kivestä tehty esine, jossa lukee henkilön henkilötietoja tietoja julkisella paikalla. Hautakivi on siis melkein sama kuin päivittämätön [[Windows]]. Tosin maa Windowsin alla kestää huomattavasti huonommin kaivelua kuin hautakiven tapauksessa. Kiviä voi nähdä kaupungin puistossa, jonka nimi on yleensä muotoa ”genetiivimuotoinen erisnimi + ''[[hautausmaa]]''”. Hautakivet viihtyvät laumoissa, ja hänen miehensä eivät onnistu elvyttämään vuosien avioliiton kuihduttamaa seksielämäänsäjos löydät yhden, jolloin he alkavat tapailla muitalöydät todennäköisesti myös toisen. YstHautakiven ja Windowsin alla on yleensä luita ja multaa. terv. WanderlustHautakivet on hautaustoimistolle hyvää bisnestä varsinkin terrori-iskun, [[lintuinfluenssa]]n, tulvien ja Windowsin tietoturva-vandaaliaukkoepidemioiden aikaan.
Vituttaa Haudat merkitään kivellä, jotta ne sitten ovat löydettävissä umpihangesta sen ainoan kerran vuodessa, kun niiden luo on jotain asiaa. Ihmisillä on tapana kunnioittaa menehtyneitä läheisiään viemällä heidän haudoilleen [[joulu]]isin kynttilöitä ja paskattaa ja kusettaa ja vituttaa ja persettää :Dtanssimalla sitten polkkaa niiden päällä (siis hautojen, ei kynttilöiden). Jotkut tosin suosivat riskaabelia ”Kusen hautasi päälle” -rituaalia, mutta sitä suositellaan suoritettavaksi ainoastaan Windowsin asennuslevyjä kohtaan.
Tykkään täyttää sivuja tällä turhalla moskallani :D== Hautakivien kaato ==
Kun ei ole muutakaan tekemistä :DWindowsin kaatamisen ohella myös hautakivien kaato on suosittu [[Helsinki|Helsingin]] lähiöissä kehittynyt urheilulaji. Voittaja on Windowsin kaadon tapaan se, kuka saa eniten kiviä kumoon. Lisäpisteitä molemmissa lajeissa saa se, joka ehtii ensin [[elvis]]telemään saavutuksillaan [[Internet]]iin. Ennen kuin kaikki kivet on kaadettu, tulee yleensä [[poliisi]], minkä seurauksena peli jää kesken. [[Poliisi]]n tulon jälkeen tulee toinen urheilusuoritus, nimittäin kahden kilometrin juoksu. Peli kestää yleensä 30–40 minuuttia jonka aikana tulee hiki.
Tungin kerran saippuan perseeseeni == Kuinka päästä hautakiven alle?== {{pääartikkeli|Hikikirjasto:Keinoja tehdä moderni itsemurha}}* Iske munuaisesi rautapalkilla ulos.* Kritisoi julkisesti [[Vladimir Putin]]ia ja masturboin samalla mene hissiin tai [[japani]]laiseen ravintolaan.* Ota [[banaani]] ja kun laukesin niin saippua lensi samalla perseestäni ulos! syö se. Toista tämä toiminto 700 kertaa äläkä paskanna, oksenna tai valuta banaanimössöä korvan kautta kertaakaan.* Mene [[New York]]iin ja kolhi [[Mafia|amerikanitalialaisen]] liikemiehen limusiinia. == Hautarauha ==Hautarauhaa ei pidä rikkoa.<ref>Paitsi jos vainaja on kuollut yli tuhat vuotta sitten, jolloin hautarauhan rikkominen muuttuu [[arkeologia]]n eettisen normiston mukaan hyväksyttäväksi. Riittävän iäkäs [[egypti]]läinen vainaja voidaan esimerkiksi asettaa lasivitriiniin paksujen turistien ihmeteltäväksi ja hänen hautansa esineistö <s>varas</s> kerätä museoiden kokoelmiin.</ref> Se tarkoittaa käytännössä sitä, että hautakiveä ei saa kaataa, kuten jotkut [[kristinusko|saatananpalvojat]] ja nykynuoret tekevät. Vain seurakuntayhtymä saa tärvellä hautakiven, ellei leskellä ole varaa maksaa sen kunnossapidosta. Vaikka hauta tuntuisikin loogiselta paikalta harrastaa [[nekrofilia]]a, sitä ei tule haudassa tehdä. Faaraoiden haudoissa, eli [[pyramidi|pyramideissa]] onkin kaikenlaisia suojakeinoja nekrofilistejä vastaan. Tarkempaa tietoa löytyy [[muumio]]-artikkelista. == Viitteet ==<references/> [[Luokka:Esineet]][[Luokka:Leikit]] [[it:Tomba]][[pl:DGrób]]
1 385
muokkausta