Ero sivun ”69” versioiden välillä

8 merkkiä poistettu ,  16. helmikuuta 2007 kello 15.37
p
Jos jollakin on silmää kuvitukseen, niin tässäpä haastetta.
(Uusi sivu: {{K18}} 69 eli kuusysi on erityinen kahdelle henkilölle tarjottava tuhti iltapala (vrt brunssi). Yleensä kuusysi koostuu munista, piirakasta ja erilaisista...)
 
p (Jos jollakin on silmää kuvitukseen, niin tässäpä haastetta.)
{{K18k18}}
'''69''' eli kuusysi on erityinen kahdelle [[henkilö]]llehenkilölle tarjottava tuhti iltapala (vrt. [[brunssi]]). Yleensä kuusysi koostuu [[muna|munista]], [[piirakka|piirakasta]] ja erilaisista lisukkeista. Pelkästään munista tai piirakoista koostuvaa kuusysiä kutsutaan [[homo]]seksuaaliseksigeeniseksi kuusysiksi. Kuusysi voidaan tarjota tukevan [[ateria]]n alkupalana tai nauttia sellaisenaan.
 
==Perus -69 kermavaahdolla kahdelle hengelle==
 
;Aineet:
*:1 kpl muna
*:1 kpl piirakka tai [[lörtsy]]
*:1 pullo valmista [[kermavaahto]]a
*lisäksi :mausteita mieltymysten mukaan
 
;Valmistus:
*1 kpl muna
#Varmista tarvikkeiden tuoreus ja puhtaus. Munat ja piirakka huuhdellaan kädenlämpöisellä vedellä. Jos munat ovat kovin juustoiset tai piirakasta tuntuu voimakas sillin tuoksu, kannattaa pesuun käyttää saippuaa ja juuresharjaa.
*1 kpl piirakka tai [[lörtsy]]
*1 pullo valmista [[kermavaahto]]a
*lisäksi mausteita mieltymysten mukaan
 
Valmistus:
 
#Varmista tarvikkeiden tuoreus ja puhtaus.Munat ja piirakka huuhdellaan kädenlämpöisellä vedellä. Jos munat ovat kovin juustoiset tai piirakasta tuntuu voimakas sillin tuoksu, kannattaa pesuun käyttää saippuaa ja juuresharjaa.
#Vatkaa muna kovaksi.
#HieroVaivaa piirakkaa kevyesti, kunnes se avautuu ja kostuu hieman.
#Koristele muna ja piirakka kermavaahdolla.
#Aseta herkut tarjolle helposti saataville, lähelle ruokailukumppanin suuta.
==Aterian kulku==
 
Kuusysin nauttimiseen kannattaa varata aikaa ja rauhallinen paikka, jotta ateriointiin ei tule ikäviä keskeytyksiä. [[Aperitiivi]]ksi voi nauttia esimerkiksi punaviiniä tai likööriä ja suklaata. Hyvänä ruokahalun herättäjänä toimii myös kuusysin valmistelu yhdessä. Ateria asetellaan tarjolle mahdollisimman helposti nautittavaksi. Ateriointi aloitetaan maistamalla kevyesti tarjolla olevia herkkuja reunoilta. Hitaasti siirrytään kohti annoksen keskustaa. Välillä voi lisätä mausteita. Ruokahalun yltyessä nainen yleensä imaisee munaa reilusti suuhunsa, samalla kun mies upottaa kasvonsa piirakkaan. Rohkeat kulinaristit voivat välillä maistaa [[rusina]]a. Monille rusinan [[aromi]] on kuitenkin liian [[pikantti]]. Jos kuusysiä nautitaan alkupalana, varsinaiseen pääruokaan siirrytään toisen ruokailijan aloitteesta, molempien suostumuksella. Jos on tarkoitus nauttia kuusysiä mahan täydeltä, jatketaan ruokailua kunnes molemmat osapuolet ovat saaneet kyllikseen.
 
Keskustelua kuusysiä nauttiessa kannattaa välttää. Samoin liiallinen kiirehtiminen ja munien tai piirakan pureskelu voivat pilata tunnelman. Tarkoitus on nauttia herkut imeskelemällä tai nuolemalla.
 
{{kuvitus}}
[[luokka: Ruoka]]
 
[[luokka: Ruoka]]
häivyttäjät
17 148

muokkausta