Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Hautakivi

154 merkkiä lisätty, 16. helmikuuta 2007 kello 21.03
lisäsin Windows-ulottuvuuden
'''Hautakivi ''' on kivestä tehty esine , jossa lukee sinun henkilön henkilötietoja tietoja julkisella paikalla. Hautakiviä Hautakivi on siis melkein sama kuin päivittämätön [[Windows]]. Tosin maa Windowsin alla kestää huomattavasti huonommin kaivelua kuin hautakiven tapauksessa. Kiviä voi nähdä jossain kaupungin puistossa, jonka nimi on yleensä muotoa "genetiivimuotoinen erisnimi + ''[[hautausmaa]] ''". Hautakivet viihtyvät laumoissa, ja ne on siellä tientukkeena ja kaikenlisäksi niitä on älyttömän paljonjos löydät yhden, löydät todennäköisesti myös toisen. Hautakiven ja Windowsin alla on yleensä luita ja multaa. Päätarkoitus niillä on kertoa koirille hyvät luupaikat mutta suurin osa ihmisistä ei tiedä sitä. Hautakiviä myy yleensä hautausliikkeet mutta halvemmalla pääsee kaivertamalla itse kirjaimet R.I.P kiveen. Hautakivet on hautaustoimistolle hyvää bisnestä varsinkin terrori-iskun, [[lintuinffulenssalintuinfluenssa]]n, tulvien ja muiden epidemioiden Windowsin tietoturva-aukkoepidemioiden aikaan.
== Hautakivien kaato ==
Hautakivien kaato on suosittu helsingin lähiöissä kehittynyt urheilulaji. Pelin idea on se, että voittaja on se kuka saa eniten kiviä kumoon. Peli päättyy siihen kuin kaikki kivet on kaadettu. Ennen tätä tulee yleensä kuitenkin [[poliisi]] jonka seurauksena peli jää kesken, [[poliisi]]n tulon jälkeen tulee toinen urheilusuoritus, nimittäin kahden kilometrin juoksu. Peli kestää yleensä 30 - 40 minuuttia jonka aikana tulee hiki.
Windowsin kaatamisen ohella myös hautakivien kaato on suosittu [[Luokka: EsineetHelsinki|Helsingin]] lähiöissä kehittynyt urheilulaji. Voittaja on Windowsin kaadon tapaan se, kuka saa eniten kiviä kumoon. Lisäpisteitä molemmissa lajeissa saa se, joka ehtii ensin [[elvis]]telemään saavutuksillaan [[Internet]]iin. Ennen kuin kaikki kivet on kaadettu, tulee yleensä [[poliisi]] , minkä seurauksena peli jää kesken. [[Luokka: LeikitPoliisi]] n tulon jälkeen tulee toinen urheilusuoritus, nimittäin kahden kilometrin juoksu. Peli kestää yleensä 30–40 minuuttia jonka aikana tulee hiki. {{tynkä}} [[Luokka: PelitEsineet]] [[Luokka: AsiatLeikit]]
häivyttäjät
17 148
muokkausta